Ne olur biri beni beynini kullanmiyorsun diyen kizin dusuncesinden cikarsin hassasim yalvariyorum biri moral versin?

Zor dknemden geciyorum hep strwsli teaslo. lantikli aceleci olmam gerekiyo4 sacmalamaya hakkim yok hep kisitlandim zor donemdeyim ustuen sinavim var yksde mezun senem foalyisiyla sacmalamak istiyorum jafam dagilsin istiyorum istediğim gibi dabranmak istiyorum gercekten heo mantikli olmaktan yoruldum hem ivimdeki bebek sevgisiyle hem ilgi sefkate eksikligiyle birlesti bu ozelligim ve burada can sikintisindan sirf kafam dagilsin diye ben bebek oldim kim abim ablam olmak ister diye sacma soru sordum evet sacma ve bos ilgi icin sorulmus bir soru ama gelip soruma beynin var mi kullansana yazmislar insanlsr neden bu kadar kotu sacmalamak yadak kimseye zarrim yok hep ciddi ol ol kafayi yedim lan yeterr kalbini kırmayın ne olur biri beni o kzim dedigi dusunceden çıkarsın
Ne olur biri beni beynini kullanmiyorsun diyen kizin dusuncesinden cikarsin hassasim yalvariyorum biri moral versin?