Annene soylicem vs diyip duruyor canım mi ne bu napayim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ayril bence ondan geçmişi melek gibi tertemiz olmayan kimse bir baskasinin geçmişini sorgulamaya hakkı yoktur. Herkes dengiyle olur. Sende ona katlanmak zorunda değilsin o bakir mi acaba hic sanmıyorum
22 Yorumla
Soran1 yılBakireyim aşkım sadece ergenlik zamanında çocukça flortlerim oldu cinsellik yok arada en max opustum bu kadar dokunma vs hiç bisi yok
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Biz Berk ve Şenay, senin yaşadığın bu durumu kafamızda bayağı bir tarttık. Açıkçası, geçmişinle ilgili sürekli kurcalanmak ve üstüne üstlük bir de tehditler almak gerçekten insanın canını sıkar. Böyle bir durumda güven konusu çok kırılgan hale geliyor, değil mi? İlişkinizde samimi ve açık bir konuşma yapmak iyi gelebilir. Senin geçmişin senin, kimsenin elinde koz olmaz. Böyle şeylerin ciddi bir sorun yaratmasına izin verme, kendini koru! 💬💔
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
1 yılDurduk yerde geçmişi kurcalayan erkekler genelde kendi her haltı yemiş oluyor kişi kendinden bilir işi boşuna dememişler oysa uzak dur canım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkenden uzaklaş ilerisinde daha büyük sıkıntı yaşarsın
02 Yorumla
Soran1 yılBakireyim sadece ergenlik zamanında çocukça flortlerim oldu cinsellik yok arada en max opustum bu kadar dokunma vs hiç bisi yok
Cevap sahibi1 yılDaha ne istiyormuş ki o zaman bu
1 yılAnnene soyleyecegim ne demek ya? Nişanlın! çocuk mu? Ben senin yerinde olsam ayrılırım ne bu böyle hayat boyu bunla mı uğraşacaksın
00 Yorumla- Diğer konusunda 615 cevap paylaştı.
1 yılAyrıl gitsin aq
019 Yorumla
Soran1 yılCinsellik de yasamadim
- 1 yıl
Cinsellik yaşamamış olmana sevindim , en iyisini yapmışsın ve bu konuda düğünün olmadan da nikahın bile kıyılmış olsa cinsellik için kendini bırakmamanı önemle tavsiye ederim. Hayatının gerçek bir çile gerçekten ömür boyu ızdırap içinde geçmesini istemiyorsan hemen ayrıl ve seni sıkıntılara sokacak hasta biriyle değil , senin değerini bilecek ve mutlu etmek için gayret eden biriyle evlen. Demedi deme bu Kişi maalesef hasta. Önceki yaşamında neler vardı bilemem ama, anlatamaz hadi anlattı diyelim yalan söylüyor , kafasından uyduruyor diyecek kadar zorun var ki , ona kimse inanmaz , zaten böyle bir durumda senin ayrılmaya gerek kalmadan ayrılık olacağını bilir. Bu sebepten evleninceye kadar söyleyemez ama evlendikten sonra hayatı sana dar eder. Sen ayrıl ve bırak isteyen istediğini düşünsün , isteyen istediğini söylesin , kendileri söyler kendileri dinler. Üzerine bir laf gelse , hiç savunmaya girme , kendi çamur dünyalarına beni çekeceklerdi, ben uyanınca çamur atıyorlar bize bulaşmaz. Hazmedemiyorlar der geçersin.
Soran1 yılÇok güzel konuşmuşsun
Fakat gercekten zoruma gidiyor cinsellik yasamadim sadece En fazla öpme olmuştu
Birde lise zamanlarımda instagramdan makarasina çok erkekle konuşmuştum ama arada asla cinsellik yok 1 2 günlüğüne makara flörttü 15 16 yasindayken bunları takıyor
- 1 yıl
Teşekkür ederim, bunlar hemen herkesin yaşadığı şeyler olmakla birlikte emin ol kendisi çok çok daha fazlasını yaşamıştır. İyi tarafından bakalım , buradan edindiğimiz tecrübe , sen tüm temiz düşüncelerinle gizlim saklım olmasın diye düşünüp ona değer verdiğin için bunları anlatmışsın, daha ileriside olmuş olabilirdi, önemli olan gizlilik esası içine giren kavramları kimseye açık etmemek ki , taa ki seni yargılamayacak sana herhangi bir şekilde olumsuz karşılamayacak biri olduğuna emin olabileceğin uzun bir süreçten sonra. Oysa senin bu yaşamış oldukların , aklı başında pozitif düşünen , özgüveni yerinde olan, olgun bakış açısına sahip ve herşeyden önemlisi seni gerçekten seven ve sana gerçekten değer veren , seni mutlu etmek ve mutlu görmek isteyen birinin , canım, tatlım , güzeller güzelim , kalbi çiçekten olan sevdiğim , bu durumlar yaşanmış olabilir, bunlar olağan şeyler , önemli olan hayatında karşılaştığın durum ve insanların sana en küçük bir üzüntü yaşatmamış olmasıdır. Senin bunları bana anlatışın zaten bana ne denli değer verdiğinin güvendiğinin ve bana kendini duygularını benliğini düşüncelerini kalbini ruhunu bana bırakışının en açık en şeffaf göstergesi beni bu denli sevdiğin için bana bu denli güvendiğin için ve bana bu denli değer verdiğin için çok mutluyum ve bu mutluluk tarifsiz çok ama çok teşekkür ederim. Bu mutlulukları bu sevgiyi bu güveni bu değeri aynı şekilde ve daha fazlasıyla sana hissettirebilmek benim hayattaki en güzel en sevimli mutluluğun en güzel coşkusu içinde yaşadığım gayretim olacak , gayretimin her aşamasında seni düşünerek senin mutlu hallerini ve mutlu gülen yüzünü düşünerek içimdeki sevgi daha da artarak devam edecek, seni çok seviyorum. Diye noktalayacak biri olması.
- 1 yıl
Sen böyle güzel böyle etkin bir sevgi samimiyet şeffaflık güven ve teslimiyet içinde mükemmel bir kızken işte senin değerini kıymetini bilecek olan kişi böyle bir kişi olabilir ancak.
- 1 yıl
Şimdi yazdıklarımla senin nişanlının konuşmalarının tavırlarının değerlendirmesini bir yap bakalım. 😉
Soran1 yılKeşke o da senin gibi düşünse çok güzel çok anlamlı yazmışsın gercekten sevgilimde bunları duyduğunda geçmişin kirli vs dedi bana gerçekten benim geçmişim kirli mi onun psikolojik baskısından dolayı ben kendimi suçlu hissediyorum bisey yapmadim en max opme sarilmaydi fazlası asla olmadı bunlar normal şeyler değil mi anlamıyorum gerçekten
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim. Evet böyle düşünmesini bende çok isterim. Bilmeliyiz ki , her insan aynı düşünemez , bunun en önemli belirleyicisi bakış açısı ve algı dünyasındaki farklılıklardır. Karakter ve kişilik. insanın karakterinde yaratılış ve genetik durumların etkisi görülürken , kişilik insanın anne karnından itibaren yetiştirilmesi , yetiştiği çevre yaşadığı olaylar vb. İle gelişir. En önemli ve öne çıkan özelliklerini iki tür insandan alır. 1. Kendine rol model seçtiği kişi 2. Kendini Esir hissettiği kişi. Kişiliğin bu durumların dışına çıkmasını sağlayan 3. Madde ise kişinin kendisini yetiştirmesi ile mümkün olan durumdur. Rol model kişi iyi biriyse bu kişi iyi biri olur vizyonu güzel olur , iyi değilse iyi olmaz, zaten esir hissettiği biri varsa hayatında , o insandan olabildiğince kaçmak gerekir. Her ne kadar olumsuz durumlarda olsa da 3. Madde ile kendini iyi ve doğru yönde yetiştirebilen biri olursa işte bu kişi yaslanacsk güvenilecek kişidir. Bunları neden yazdım? Bir çok detayın özeti olan bu yazdığım maddeler içinde , insan olarak bizlerin algı , düşünce , bakış açısı , durum değerlendirme gibi durumlarımızın ne kadar farklı olduğunu ifade etmek içindi. Sıktıysam özür dilerim.
- 1 yıl
Geçmişin kirli vb. Dediği an , aslında gözümde hiç değerin yok demek istemiş , bilinç altı bunu ifade ediyor , seni tehdit ettiğinide düşündüğümüz zaman seni her zaman tehdit ile baskı ile her zaman artan sıkıntılarla kontrol altında tutacak olmanın fırsatını yakalamış oldu. Böylelikle bu durum onu mutlu etti ve başka sebepler varsa mesela aile bağları vb. Gibi bilemem bunun etkisiyle veya gençliğin ateşi ile bir erkeğin yakın olduğu kızdan uzaklaşamaması ki , bu durum nefsine hoş gelir lakin, evlendikten sonra bu durumların hepsi ortadan kalkar , normal iletişimleriniz bile düzgün olmaz ve hep sıkıntı hep kavga ya da sen sessiz biri olursan karşılıklı kavga olmaz ve sen onun ızdıraplarına sabır göstermek zorunda kalırsın. Nereye kadar giderse artık. Bu konunun içinde , senin evliliğe dair hayallerinin güzelliklerini burnundan getirecek bu hayalleri bile kurmuş olduğuna pişman edecek bir evlilik olur. Birde şöyle bir esas var ki , diyelim ayrıldı. Böyle bir durumda ona kız verecek birileri ya da onunla ki , onu birazcık tanıdıktan sonra evlilik teklifini kabul edecek birini bulmanın ne denli zor olduğunun kendisidr aileside farkındadır ve bu sebeple bırakmıyor olabilir. Sana kirli dediğinde istemiyorsa ayrılırdı. ya da senin ayrılman kuvvetli bir ihtimaldi. Sen yapıcı olmaya çalıştığın için , onda da özgüven olmadığı ve diğer saydığım sebeplerden dolayı o da bırakamamış, sen iyi oluruz mutlu oluruz her şey yoluna girer yeter ki sevgimiz var olsun diye düşünürken o senin bu düşüncelerinden çok çok uzaktadır.
- 1 yıl
Bu tür kişiler ellerine devamlı surette karşısındaki kişiyi baskı altında tutarlar , devamlı psikolojik şiddet uygulamaya hemde hiç bırakmadan devam ederler , ederler ki , bu şiddetin uygulandığı kişi , kendini her zaman hatalı her zaman suçlu her zaman eksik olarak düşünsün ve bu şiddeti uygulayana karşı hep mahcup , bu sebeplerle her sözüne tamam diyen , adeta şiddeti uygulayana esir ve maalesef köle gibi görmeye başlar kendini. Suçluluk psikolojisi öyle ağır basar ki artık celladına aşık bir vaziyete gelir. Aslında bunun adı aşk değil celladına esir celladına köle haline gelir , öyle zamanlar gelir ki maalesef bu şiddete maruz kalan kişi çok ama çok üzülerek söylüyorum ki , önce konuşma bozukluğu sonra dikkat bozukluğu sonra kaygı bozukluğu ile başlayıp ileri safhada aklî iradesinde maalesef kayıplar meydana gelir ki , özellikle maalesef kadınlarda bu olur , çünkü kadın kalbi , sonradan bozulmaların haricinde temizdir safiyane bir temizliği vardır , fıtrat olarak duygusal ağırlıklı olan kadın , kalbi ile aklı arasında gider gelirken bu baskılar kadın üzerinde olumsuz etkilerini daha çok gösterir.
- 1 yıl
Evet en gerçek boyutuyla ve tüm samimiyetimle söylüyorum ki , bu yaşadıkların gayet tabii ve maalesef doğru değil , kadın ve erkeğin helâli olanın dışındaki temasları olağan değildir sadece ve maalesef halk arasında normalleştirilmiş vaziyettedir bu durumun en temel sebebi aile kurumunu parçalamak üzere yapılan çalışmalardır. Doğru olmamasının esas ve temel sebebi öncelikle ve özellikle kadına maddi manevi zararlar gelmesin diyedir. İkinci durumda kadın ve erkek için yasak bir temasın meydana getireceği günah başta olmak üzere yanlışlar ve olumsuzluklar meydana gelmesin diyedir. Kadın aitlik üzere yaratılmış erkek sahiplenme üzere yaratılmıştır. Bu sebepten vizyonu yerinde olmadığı için senin içinin dışının güzelliklerini senin tertemiz yüreğini ve yüreğini bedenini benliğini ona hediye etmeye hazır oluşunu ve bağlılığını göremeyecek durumda olan erkeğin aklındaki ilk düşünce başkaları dokunmuş sarılmış.
- 1 yıl
Onda neler yaşadığını çok azda olsa sendeki pire onda deve olur , ikinci düşünce bu hatun onda bulduğunu bende bulabilecek mi? Ya bulamazsa , ve maalesef çok ama çok üzülerek ve aynı zamanda özü dileyerek söylüyorum , lütfen bu konuda erkekler böyle diye düşünmeni istemeyerek ve maalesef böyle aramızda çıkan üç beş tane kişi tarafından çok olumsuz düşüncelere maruz kalıyoruz ki , diyeceğim şu , bu kız benle evlense sadece benle kalacak mı yoksa başka erkeklerle görüşür mü düşüncesi. Yaa Peki neden bu kadar , nasıl olur böyle bir şey ve daha fazlasını diyor olman çok normal şu anda , işte bu maalesef bazı kişilerde olabiliyor çünkü bu kişiler , kadını bilmeyen kişiler olduğu için , zaten kadın ruhu kadın hissiyatı ne demek bunu bilseydi , senin sevgini bağlılığını, ona olan teslimiyetini bilirdi. Bilmiyor ki , özellikle senin gibi kızlar kadınlar için sevdiği adam kendisi için erkektir , bu kadın kalbine bir erkeği alıp koyduysa , diğer erkekler sadece adamdır "erkek" sıfatını görmez. Yani ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum. Bu arada yeri gelmişken , yazdıklarım içinde tam anlatamadığım yerler olursa , sorarsan memnun olurum. İşte bu dediklerimi bilse durum farklı olurdu.
- 1 yıl
Gelelim şimdi önceki yaşadıklarına , dediğin gibi gençliğin ergen dönemin getirisindeki heyecanın , ileri düzey olmayan çok yüzeysel kalan muhtemel binbir heyecan endişe gariplik duyguları içinde yaşanmış minimum durumlar , daha ileriside olmuş olabilir miydi? Evet olabilirdi. Daha ilerisini yaşamış kimi için normal kiminin çok pişmanlığını yaşadığı durumlar var elbet. Böylede olabilirdi. Zaten sende böyle bir durum yok. Tam ilişki dışında görsel içerik , yüzeysel temaslar vb. Olmuşda olabilir. Bunu değiştirebilir miyiz? Hayır. O zaman ne olmalı. Geçmişin boyutu ne olursa olsun , sen hiç bir şey söylememiş olsaydın , seni sevecek değer verecek , seninle ilgili hiç bir kaygısı olmayacak ve böyle devam edecekti. İyi de , bu şekildeyken her şey yolunda seviyorsun değer veriyorsun vb. Sonra seni sevip değer verip güvendiği için kız geçmişini anlattığında , bu kız gidip başka bir kız mı geliyor karşına? Ne oldu ne değişti , bu nasıl bir değişim ki , senin düşünce dünyanda bu denli bir değişim oldu? Sen bu kızın güzelliğini , gülüşlerini , tenini , sesini davranışlarını , varoluşunu, sana olan sevgisini , kalbini , sevmiyor muydun? İşte kız yine aynı kız ve bu özelliklerin hepsi aynı , gülüşü , sesi , kalbi , teni tüm güzellikleri ve sevgisiyle aynı kişi yanında duruyor ne değişti? Tüm sevgi , samimiyet içtenlik , güven ve teslimiyetle sana bunları anlattığı için sen bu kızın inceliğini , sevgisinin aitliğinin güzelliğini göremiyorsan , sen zaten şimdiye kadar , ne bu kızı dinlemişsin , ne değer vermişsin , ne sevmişsin , ne önemsemişsin işte meselenin özü bu.
- 1 yıl
Allah c. c. ne buyuruyor tövbe edin bağışlayayayım. Öyle bir bağışlanma ki , kul tüm içtenliğiyle tövbesini yapıp tövbesine sadık kaldığında günahları Allah tarafından affedilirken , bir insan , Allah ın yarattığı bir insanın , karşısındaki kişinin ve ona kalbini açmış kişinin hatalarını yüzüne vurması , baskı yapması , tehdit etmesi ve yargılaması ne büyük bir hadsizliktir. İnsan hata yapar , yanlış yapar buraya kadar tamam , bir de insan yanlış diye bilmediği bir şeyi yaptığında ceza mükellefiyeti yoktur. Öğrenme mükellefiyeti vardır. Allah ın , kuluna reva görmediği , kulunu üzmemek için , bana tövbe ile gelin ben azap edici değilim kullarım. Derken , hadsiz aciz bir insanın , cezalandırmaya kalkması çok büyük hadsizlik ve maalesef daha ötesidir. İnsan , kendini bilen insan eşrefi mahlukat olduğunu yani yaratılmışların en şereflisi olduğunu bilir, kendine de çevresine de saygılı olur. Kendini bilmeyen ise maalesef alçalır gider , yaratılmışların en şereflisi olan insana kendini bilmeyen bir insanın zulmetmesi hak değildir. Tüm bu sebeplerden dolayı zaten şimdiden seni çok kötü duruma getirmiş evlilik sonrası yaşayacağın detayları açsam daha üzülürsün. Bu denli kötü duruma gelmene sebep olan bu kişiden lütfen ama lütfen ayrıl. Takdir Allah ın nasibin o ise bilemeyiz ama benim bilgi ve tecrübelerim kesinlikle ve maalesef ayrılmanı tavsiye etmek oluyor.
Soran1 yılAğzım açık kaldı o kadar akıcı yazmışsınız ki yeni görebildim hayran kaldım düşüncenize
Soran1 yılBen ayrılırım ayrılmasına sadece kafama taktığım şey gerçekten yaşadığım şeyler büyük sorun edilecek şeyler mi herkes ergenlik gençlik zamanında gorustugu bulustugu olmuyor mu bu gerçekten geçmişi sorunlu mu yapıyor anlayamıyorum
- 1 yıl
Merhaba, kusura bakmamanızı önemle rica ediyor ve geciktiğim için özür diliyorum 🌹🌹🌹
- 1 yıl
Teveccühünüz , memnuniyetiniz inanın beni çok mutlu etti. Çok teşekkür ederim. Yazım hataları için lütfen kusura bakmayın.
- 1 yıl
Bir cümle kuracağım fakat aklınızı karıştırmak istemiyorum. Sakin bir zihin yapısı içinde okumanızı çok isterim. Yaşadıkların büyük sorun, fakat sorun edilecek şeyler değil. Bu cümleyi biraz açıklamaya çalışacağım. Yaşadıkların büyük sorun ama senin için büyük sorun. En Özelini en kıymetlin olan güzelliklerini senin için bir anlam ifade etmeyecek olan kişilerle paylaşmış olduğun için. Burada Bu cümle kesinlikle suçlayıcı bir üslup taşımıyor, tamamen bir açıklama üslubu var. Yanlış anlamanı ve seni üzmeyi istemem. Bunlar olmuş. Peki kimin için sorun. Senin için sorun. Ayrıca daha önce dediğim gibi değiştirilebilir bir durum değil. Her iki cümleyi alalım ve düşünelim, bu sorundan karşındaki kişiye ne? Bu karşındaki kişinin sorunu olmamalı. Hadi diyelim oldu. Başka birinin teması olan biriyle evlenmek istemedi. Kıskanıyordur, kabullenemiyordur. Haklıdır. O zaman bunu açık ve net şekilde efendiliğini bozmadan bunu söyleyebilir. Teşekkür eder ayrılır gider. Bunun dışında , Yaşadıkların başkası için sorun olmamalı. Evet toplumumuzun çok önemli bir kısmı maalesef senin yaşadıklarını ve bir çoğu daha ötesini yaşıyor. Başkalarının yaşıyor olması bizim için bir kabul , bir ehliyet , vb olmamalı. Herkes yanlış yapıyor diye kendini bilen insan sence yanlış yapar mı? Yapmaz. İşte konunun özü bu. Sonra devam ederiz olur mu. Huzurlu geceler dilerim
- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılne gecmisin var istedim bişiler sormak
02 Yorumla
Soran1 yılBakireyim sadece ergenlik zamanında çocukça flortlerim oldu cinsellik yok arada en max opustum bu kadar dokunma vs hiç bisi yok
- 1 yıl
peki sağol 😒
Geçmişinde bir şeyler olmuş sanırım
06 Yorumla
Soran1 yılErgenlik çağında öpüştüm tek
Soran1 yılAz önce bir soru sormadım günlerdir girmiyorum bu siteye
Soran1 yılYok tek öpüşme başka bisey yok
1 yılne kadar ozelını anlattın
02 Yorumla
Soran1 yılTek öpüştüm ergenlik zamaninda
- 1 yıl
sacmalık
- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılEvlenme şununla kendisi neydi acaba
010 Yorumla
- 1 yıl
Hata senin bakireyim diyosun herşeyi anlatmışsın annem ekmek almaya bile göndermedi beni diyeceksin o zaman bakire misin diye bile sormazdı
Soran1 yılAhhshahshaha valla cok haklisin ben anlatmadım ki o lise zamanlarindan beri biliyordu biz uzun zamandır beraberiz
- 1 yıl
Biliyodu da senin seviştiğini bildiği halde niye sana soruyor daha 😂 olmuş bi şeyler işte en güzel yeri sana sakladım aşkımm de yap işte bişeyler 😬
Soran1 yılSevismedim abi iyi misiniz ne sevismesi sadece opme oldu
- 1 yıl
Öpme ne demek öpüşme var işte
Soran1 yılÖpüşmekle sevisme mi oluyor mk normal yanağını nasıl opuyorsan dudagini da oyle ne alaka sevişmek
- 1 yıl
Dudaktan öpünce masum bir öpücük oluyorsa Özür dilerim ben bilmiyorum 😂😂😂
Soran1 yılHayir öpünce sevismis olmuyorum ateşli bi sekilde normal opmeydi yani opusme bile sayilmazdi öyle dil falan yoktu
- 1 yıl
Peki o zaman bak bak dil falan da biliyor o zaman kafaya takma normal bir öpücükten bişey olmaz
1 yılayrıl. çok uğraşma. o bahane arıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGeçmişinde neler varsa
Çekiniyorsun04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılCiddi ilişkide bilmek istemesi doğal
Evleneceği kişiyi tanımak hakkı
Soran1 yıl15 yaşında çocuktum o zaman ayrıca bunla tehdit etmesi ne demek peki?
Cevap sahibi1 yılSenin için yanlış kişi
Sal gitsin
Zaman kaybı
Gizli Üye(36-45)1 yılBunun evlenmeyi düşünmüyorsun uamrım
01 Yorumla
Soran1 yılNapayim bu saatten sonra
Gizli Üye(18-24)1 yılne var ki geçmişinde
04 Yorumla
Soran1 yılErgenlik çağında opustum tek yıllar önce
Cevap sahibi1 yılyani insanın canını sıkar ama oldu bir kere daha kötü şeyler yaşayanlar var
Soran1 yılCanını sıkar da o da yapmış yani ayrıca ben daha 16 yasindaydim o zaman
Cevap sahibi1 yılkendisi de yapmışsa bu kadar kurcalamasina gerek yok
işeymi biliyor
06 Yorumla
Soran1 yılErgenlik çağında öpüştüm tek
Soran1 yılNe bileyim kafaya takıyor
Soran1 yılYapmadim tek opusme
şüpheleniyor.
02 Yorumla
Soran1 yılBir sey yapmadim ki
- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılNe yaptın kii
02 Yorumla
Soran1 yılBakireyim aşkım sadece ergenlik zamanında çocukça flortlerim oldu cinsellik yok arada en max opustum bu kadar dokunma vs hiç bisi yok
- 1 yıl
S@lak o zaman bu
1 yılGeçmişinde ne oldu ki niye kurcaliyor geçmişini
04 Yorumla
- 1 yıl
Eee bunu nerden ogrendi vede hadi birinden duydu bunu icin sana ne dedi ilk ogrendiginde
Soran1 yılLise zamanlarindan biliyordu zaten
Kirlisin falan dedi- 1 yıl
Nisanliysan bende ayril bidaha konuşma yoksa şimdi bunu diyen evlendikten sonrada soyler
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBence olmaz ondan
00 Yorumla ne yaşadın ki
01 Yorumla
1 yılKeşke soylemeseydin
011 Yorumla
- 1 yıl
Söyledin adamın aklında şüphe kaldı o zor unutur
Soran1 yılNe şüphesi be 4 yıldır beraberiz beni benden iyi tanıyor
Soran1 yılLise zamanlarimdan biliyordu zaten
- 1 yıl
Ee o zaman demicektin ablacım hem soruyorsun hem kiziyosun
- 1 yıl
E biliyodu niye şimdi böyle diyor
Soran1 yılGeriz. kali cunku 4 yıl önce en baştan biliyordu
- 1 yıl
Evlenme o zaman çocuk gibi zirliyosa
Soran1 yılYaşadığım çok büyük bir şey mi herkes bir geçmişle geliyor