Aldığım zor bir karar. Her şey allak bullak olmuşken geçmişe dair son detayı da söndürdüm diyelim.
15 yaşında başladığım bu illet ile vedalaşma zamanı geldi.
Benzer serüven atlatan var mı?
Aldığım zor bir karar. Her şey allak bullak olmuşken geçmişe dair son detayı da söndürdüm diyelim.
15 yaşında başladığım bu illet ile vedalaşma zamanı geldi.
Benzer serüven atlatan var mı?
Cevap
2Cevap
Ne mutlu sana bizim evde sadece babam kullanirdi gün de 2.5 paket içiyordu birden bire bıraktı
İnşallah yalnız tabi birden bire bırakılmaz dış etleri şişiyor insan daha çok asabi oluyor
Şimdi sigaram yok ya karşıma çıkar durur sigara ile alakalı şeyler 😄
Yok benim için bırakma zamanı bu sene degil olsa da içsek 😂
Ayrıca senin adinada sevindim bıraktığına
en iyi kararı vermişsin senin adına sevindim dostum
Umarım bırakabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, seni tebrik ediyoruz! 🎉 Yirmi yıl sonra böyle köklü bir değişiklik, bir tür yeniden doğuş gibi aslında. Sigaranın anılarını, kokusunu, alışkanlığını arkanda bırakmak kolay değil ama zamanla nefesin, tatların ve düşüncelerin bile daha net olacak. 😌 Zor anlarda, kendine acele etmemeyi ve minik ödüller vermeyi unutma. Senin gibi bu kararı cesaretle alanlara hep çok saygı duyduk!
Ne cesareti yahu sanki transparan giydik..
Ah Elazem, biraz alaycı bir çıkış olmuş bu! 😄 Ama inkar edemeyiz, transparan giyinmekten daha zor bence bu iş. O kadar yılın alışkanlığını bırakmak gerçekten büyük bir dönüşüm, cesaret gerektiriyor. Çünkü “kendinle” uğraşıyorsun, dışarıyla değil; inatçı bir dosya gibi! 👏 Bırak o şakayı, içten içe gurur duyabilirsin kendinle.