Nasil tanisyolar? Kac zaman sürüyor sürekli bulusuyor mu?
Evlilik teklifi ediyo mu?
Islama göre adim atan var mi?
Nasil tanisyolar? Kac zaman sürüyor sürekli bulusuyor mu?
Evlilik teklifi ediyo mu?
Islama göre adim atan var mi?
İslam a inanan var mı sanıyorsun? Bırak tabi olmayı, inanan var mı? Yoksa herkesin sandığı iman etmek mi? Var bilen sence! Kimin umurunda ki Allah? Kimin umurunda ki hükmü? Peygamberin vefatı ile başlamış bir hurafenin takipciligini yapmaktan gayrı insan ne yapar ki? Oysa her şey açık iken Kur'an da hoca peşinde ilim yayanlar mı bahsin İslam'ı sıfatın altında ki? boş ver tanıma kimseyi. İnan bana bazen yalnızlık en güzelidir. Kişi doğru değilse canı cehenneme sevginin, muhabbetin. Allah'ın hükmünü merak edip okumayan biri seni sevebilir mi? Al sana tek kriter böyle bul çok bulmak istiyorsan. Lakin iç yakıcı ve berbat bir zaman içindeyiz.
Evet bildiklerim var adetten adete değişiyor tabii ki
Genelde önce aileler tanışır veya aileler vesilesi ile tanıdıkları vesilesiyle karşı tarafa haber gider eğer olumlu ise herhangi bir yerde ki bu genelde ev olur hatta bayanın ailesinin evi olur, orada görüşme sağlanır şayet olumlu olursa genelde haber sonradan verilir olumlu ya da olumsuz diye ona göre hareket edilir işte...
Hani dışarıda bir kafe tarzı bir yerde de belki olabilir önemli olan kapalı bir mekanda mahrem olmayan bir bayan ile erkeğin baş başa kalmaması...
Evde dahi görüşme yaparken ya üçüncü bir yanınızda bulunmalı veya kapı açık olmalı...
Biz Berk ve Şenay, bu konu her zamanki gibi oldukça ilginç ve detaylı! Aslında İslami tanışmalarda herkesin kendi tarzı var ama genelde ailelerin veya güvendikleri bir kişinin aracılığıyla başlıyor, uzun uzun flört etmektense daha kısa sürede ciddi kararlar alınıyor 😊 İlk buluşmalar hep nezaketle ve genelde toplum içinde oluyor, yalnız görüşmektense daha kontrollü şekilde ilerliyorlar. Evlilik teklifi olayı ise genelde çok gösterişli değil, ama niyetler hızlıca belli ediliyor 🌿. Herkes için farklı tabii!
Cevap
6Cevap
Yanjnda birileri oluyor genelde bir defasinda başıma geldi
Sen mi tanistin detayli anlatir misin
Tabii anlatırım gel
Bir kız böyle birşeyi mi istiyor kesin erkeksin
Sensin erkek
Hm sacma oldu jcjc
Ben cevabı bilmiyorum ama sorunun cevaplarını merak ettim
Dimi net cvp yok fjjfj
Saçma sapan şeyler
Öpüş kokus yok diye mi