İslamiyet keşke daha saf daha temiz yaşanabilseydi. Kimse kusura bakmasın fakat islamiyetin hoş görü dini olduğumuzu bilmemize rağmen en çok hoşgörüsüzlük ve insan değerinin olmadığı toplumlar İslam toplumlarıdır. Eğitimin düşük seviyede olması, insanlarının sadece çalışmak için var olduklarını ve din adı altında insanları sömürüp şükretmeye tabi tutan bugünkü toplum gerçek İslamiyet olamaz. Bir taraftan petrol zenginlikleri içinde altın tuvaletlerde selfi atan müslümanlar, diğer tarafta savaşın eşiğinde eziyet gören müslümanlar. Biz din kardeşiyiz diyebilmek için İslam topluluğuna olan zulümü yine İslam kardeşliği bitirmelidir ki bugün bunu göremiyoruz. Kendi naçizane fikirim ve yorumumdur, hiç bir şekilde İslamiyet karşıtı değilim.
Keşke Resulullah in arkadasinda saf tutan onunla beraber savaşan yüreğinde sonsuz imanı olan bir sahabe bir savaşçı olarak dogsaydim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Ya keske muslumanlarin hepsi arabistana iltica etselerdi de biz de rahatca gelisebilseydik. Ulkemizde islam hic olmasaydi. Camiler, ezanlar olmasaydi, ulke kirlenmezdi.
Bir zamanlar onlardan daha iyi durumdaydık. Şimdi ise onlar cokuste. Bunu görmek size acı verecek biliyorum ama yaşamak zorunda kalacaksınız İslam'ın yeniden yükselişini
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İslamiyet keşke daha saf daha temiz yaşanabilseydi. Kimse kusura bakmasın fakat islamiyetin hoş görü dini olduğumuzu bilmemize rağmen en çok hoşgörüsüzlük ve insan değerinin olmadığı toplumlar İslam toplumlarıdır. Eğitimin düşük seviyede olması, insanlarının sadece çalışmak için var olduklarını ve din adı altında insanları sömürüp şükretmeye tabi tutan bugünkü toplum gerçek İslamiyet olamaz. Bir taraftan petrol zenginlikleri içinde altın tuvaletlerde selfi atan müslümanlar, diğer tarafta savaşın eşiğinde eziyet gören müslümanlar. Biz din kardeşiyiz diyebilmek için İslam topluluğuna olan zulümü yine İslam kardeşliği bitirmelidir ki bugün bunu göremiyoruz. Kendi naçizane fikirim ve yorumumdur, hiç bir şekilde İslamiyet karşıtı değilim.
Cok guzel yazmissin. 👏 katiliyorum.
Yorumun doğru da ben seni Müslüman değilsin diye biliyorum. Şaşırdım
Keşke Resulullah in arkadasinda saf tutan onunla beraber savaşan yüreğinde sonsuz imanı olan bir sahabe bir savaşçı olarak dogsaydim.
Ya keske muslumanlarin hepsi arabistana iltica etselerdi de biz de rahatca gelisebilseydik. Ulkemizde islam hic olmasaydi. Camiler, ezanlar olmasaydi, ulke kirlenmezdi.
İslam hep vardı ama sen olmadan da olabilir. Git bence
Asıl @psicoach sen olmadan da islam vardi :)
Ben istedigim ulkeye gidebilirim. Ve islamci olmadigim icin hicbir sorun olmaz. Cunku islamcilar gibi medeniyetsiz degilim.
Git işte bizi kurtar senden
Siz arabistana gitsenize la ulke bi ferahlasin... gercek islami orada yasarsiniz hem :D
Muslumanlar arabistana gitseler avrupa gibi ulke oluruz yemin ederim..
O zaman avrupa birligine gireriz super guc oluruz
Gidin orada cami yapin biraz da :D
Avrupa var sizin için. Biz Avrupa olmak istemiyoruz. Buranın sahibi biziz siz değil
Bati teknolojisi de kullanmayin kardesim o zaman :D yobazlar ya..
Gidin arap collerinde develerle yasayin bedevi olun. Dininizi gercek musluman gibi yasayin peygamberiniz gibi kosullarda yasayin gidin.
Bir zamanlar onlardan daha iyi durumdaydık. Şimdi ise onlar cokuste. Bunu görmek size acı verecek biliyorum ama yaşamak zorunda kalacaksınız İslam'ın yeniden yükselişini
Islak ruyalarina devam et sen.
Islam hic bir zaman medeniyetin temsilcisi olmadi, olamaz da. Bos hayallere kapilmayin.
Oku diyor ya benim dinim. Biraz oku ve öğren
Onu ben de derim, herkes der. Her neyse zaten dininizi sevmiyorum daha konusma.
Üzgünüm ama burası bir İslam ülkesi hep öyleydi ve hep öyle kalacak
Aman be her neyse tiksindirme daha fazla.
Haddini bil ergen sefili
Kardesim kimse sizin islaminizi sevmek zorunda degil saygi duymak zorunda da degil. Zorbaligi birakin artik. Haddini asan sizsiniz.
Hem devletten butceniz var hem de her gun bagiriyonuz zaten 5 vakit. Bu saygisizligi yapip hosgoru bekleyemezsiniz. Yeter be.
Hala haddini asiyosun. Senin ramazanini kutlayacak degilim. Defol git artik ya. Yazma mk.
Keşke bende Rabbime daha yakın olabilsem ibadet kulluk vs
Keşke zamanında küfürler etmeseydim.
Kime
Allah'a
Tovbe kapısı açıktir belki de
arapçayı daha iyi bilmek..
Dogmatik şeyler için keşkem olamaz