yeni öneriler olan varsa yazsın lütfen
teşekkürler
Sana bir terazi erkegi olarak sunu soyliyim. Ona ne kadar guven verdigine bağlı durum. Bana ilgisi varsa sevdigini hissettiriyosa bagirsa cagirsa bir kulagimdan girer öbüründen cikar. Biraz tatli dil doker sakinlestiririm. Kız arkadaşım ayni tripleri bana attı haksizken bile sen haklisin dedim. Terazilerin sezgileri cok gucludur. Ne söylediğine bakarken nasil söylediğin ayrinti kesinlikle onemlidir. bence bir terazi erkegine stratejik deneyler yapmayin arkasina bile bakmaz ceker gider. Ona bayan oldugunu hissettir ve guven ver. Kisitlanmaya gelmez ama sadıktır. Emirler yağdırma. yaninda hayatin tadini cikar ve yapmacik olma. Bunu rahatlikla anlar. Seni seviyosa gorusme talebine olumlu yanit verir ve mantigiyla seni izler. Samimiyetine inanirsa sansin var. Bunlari yapamiyosan bilmiyorum artik gerisi biraz sansina kalmis. Koc kadini ile beraber iyi vakit geciriyodum. Ciddiyetimi ortaya koydum. Ha sen umitlenmissiiiin dedi. Bende agzima geleni soyleyip bastim tekmeyi.
Agzima geleni soyledim derken de yanlis anlasilmasin kufur falan degil. Teraziler genelde argo kelime cok kullanmaz bitirirken bile kibarca cekilir gider. Ama gidiyosa belli eder yani illa bisey soler icinde bisey tutmazlar. En azından niye gittigini bilirsin
Ben koç burcuyum sevgilim terazi çok güzel giden bir ilişkimiz vardı ilgiyi eksik etmiyorum sevgimi sürekli gösteriyorum sadık ve aynı zamanda fazla kıskanç insanım aslında ona olan guvencsizligimden değil sadece paylaşmak istemediğinden... Su son 1 haftadır sürekli görüldü aramaları açmıyor 1 haftada 3 kez flan görüntülü konuşuyoruz kii her gece görüntülüde beraber uyuyan insandım her fırsatta arar ederdi.. bu dönemler biraz sorunları var ailesel olarak ve ona ne karar alırsa alsın karşısında ya da arkasında değil de yanında olacağımı söyledim.. nasıl tekrar eski haline getirebilirim ilişkiyi bilmiyorum yardımcı ol lütfen 🙏
TErazi mi? hiç ugraşma. dönse bile açgözlüdür.
Terazi mi? Birak bulasma. isi gucu ask oyunu. duzenli bir iliski ve kisilik bekleme. akli fikri para kaliteli ortam hep bir poh poh. gozu acayip yuksekte. su gibi yalan konusur. ve sirf o an eglensin diye bir ozledim numaralari ceker sana inanamazsin. durustluk sadakat huzur arama. genelde surekli de doner bu. taktik uygulama ustasidir. kirilmamistir o emin ol yedekte yarasini saran cok olmustur. aci konusanlardanim uzgunum. cok terazi insani tanidim. hayatimdan tum terazileri cikardim bir basak olarak
inanılmaz dogru tespit tebrik ederim... yıllar önce 3 yılımı verdim teraziye aradan cok uzun yıllar geçti yine aynı afedersin b... yiyerek terazi aldım hayatıma 3 ay önce.. hayatımı zindana çevirdi.. aşk oyunları alt yazılı konuşmalar kendini agırdan almalar.. bir yengeç olarak duygusallıga sadakat e düşkün biri olarak benim hayatımı zindana çevirdi.. psikolog a bile gittim arkadaşım Allah düşmanımın başına vermesin Terazi yi
@lukalui89 malesef bende bir yengec kadini olarak 3 yilimi terazi erkegine verdim. Hersey guzel derken bir aciklama bile yapmadan cekip gitti hayatimdan. Aradan 1 yil gecti ne bir ses nede seda.. Gelsede bos. Giden gitti tarihin en derinine.
@Asjasjasj ben de terazden çektim bir akrep olarak ayrılmak istesen döndürüyor ilgiyi kesiyor görüşmek istemiyor
Bende başak burcuyum benimde eşim terazi üstelik aramızda 12yas var bana 2yildir düşman gibi davranıyor yatağını ayırmak istedi neymiş yatak kötüymüş yanına iş yerine gittiğimde basbas bağırıyor arkadaşlarının yanında beni eziyordu bosanalim dediğimde de hemen ilgilenmeye başladı ve 2 çocuğumun hatrina hiç bişi demiyorum tepem atarsa çocukları alıp kacicam
O kadar haklısın ki… kendinizi seviyorsanız terazi erkeğinden uzak durun psikolojik olarak yıkılırsnz dengenizi altüst eder
noldu o olay geri dönmüştür diye tahmin ediyorum ama
Cevap
11Cevap
Yaptıklarını bilmem ama yazdıklarına bile haketmiyorsun eski sevgilini. Sen değişmediğin sürece gelse noolurki, nasıl olsa geri gidecek. Sevgi iki taraftada olmalı ki ilişki olsun ama saygı olmadığı zaman leyla ile mecnun olsanız olmaz.
PBu okudukların bir terazi erkeğinin yazıları
sana ne oluyor ki?
bence sana yeni bir beyin veya şu burçları kafandan silmen lazım.hayatını burçlar belirlemez ilk önce bunu anla.kendine çeki düzen ver.aklını başına alman lazım ki bunun için çok uğraşmalısın.ama değişebileceğine pek ihtimal veremiyorum.insanları burçlarına göre değerlendirmekten vaz geçmelisin.yoksa senin işin yaş..allah yardımcın olsun.birazda akıl fikir versin.seni aşağıladığımı düşünüyorsun ancak bunları aşağılamak için yazmadım.ama sen aşağıladığımı düşüneceksin..
ben burçlar belirliyor demedim
fala inanmıyorum
ama karakter özellikleri uyuyor
bence sana yeni bir beyin lazım saygıyı ogrenmis olan
madem terazi değilsin bi bilgin yok konusma olur mu
Çok zorlar çok üzerler ama. sağlam bir tüyo verebilrm onu takma 😏 umursamaz davran sen kimsin gbilerinden😉 kendilerini değersiz görmeye başladklarında kedi gbi olp geri dönerler skma bunaltma tatlı sert ol nekadar nazik seviyor gbi gözükselerde tek düzey yaşamaktan nefret ederler arada asi olmanda fayda var çok abartmadan ince zekice laflar sokarak
yazılarına çok güldüm :D
teraziyim biraz tüyo verem sana. ben aslanım bilmem ne zikinde olmaz :)
dürüstçe git yanına iç dünyanla konuş. ne yaptıysan çok kırmışsın, gönlünü al.
bir adım attım mesaj yazdım yeterli deyip gurur yaparsan ; lutfetmiş yapraamm der :D
onun senin için yaptıklarını hatırla ona göre hareket et. nankörlükten nefret ederiz. karşımızdakide yapsın isteriz.
biriyle kıskandırmaya çalışırsan iğrenir senden. (kaşarmış zaten der )
yiyişmek istemesi normal terazi erkekleri istekli oliyy puştlar.
asker arkadaşı değilsin neticede ;) başarılar şimdiden
Kaybettiğini anladığı an geri döner. Sonra yine bırakır yine geri döner. Terazi bu. Dengesiz.
çingencim, çok teşekkürler
canım 2 ay aramadım, ilgilenmiyorum sansın diye
adamın umru olmadı
kaybettigini anladıgı anda diyorsun ama buna sökmüyor galiba
ölücem çok acıyor kalbim
bişi söyle
bi taktik ver
kıskandırma işe yarar mı?
gebersin
bunu o istedi
artık düşmanız
herkes elinden geleni ardına koymasın
bir aslan kadınını hiçbir teraxi bu şekil hırpalayamaz
kılıçlar çekildi! artık bitti
tamam arkadaşlarından birini avlamaya karar verdim(bizim durumu bilmiyorlar )
ama şöyle; onunla aşk yaşıyacak değilim
görüşücem beni onun yanında görsün delirsin
bişi olmucak aramızda, cocuga da dicem benden sana bişey olmaz
sadece arkadaşız
bana bunu yapmıcaktı
ben ona dedim evlenmeden yapamıcam kusura bakma istiyosan dini nikah yapalım benim inancım bu
bi ton laf saydı bana
o zaman dokunmucaksın kudur işte öyle
artık düşmanız
alamadı ya sen ona bak hahayyyy
ben arkadaşıyla sevgili olmucam bişi de yapmıcam ama o yaptığımı sansın istiyorum
çünkü onun tuzunun kuru olması sürekli kavga çıkarıp istedikleri olmayınca görüşmemesine dayanıyor beni görmeyince atıp tutması kolay oluyor rest çekmesi kolay oluyor
görünce köpek oluyo
çingen alttaki yorumu sen mi yazdın? :) piyangolu olanı
ya peki çingencim senin terazinde en ufak bi geri dönüş sinyali olmadı mı?
çingencim olayı netleştir kıskandırma işine giriyorum o zaman?
çıldırıcam ulen
bana bunu yapamaz ben ki aslan burcuyum
yaa çok geç olmuş ama benimde ihtiyacım var tavsiyene bende aslan burcuyum eski sevgilimde terazi ve 1 yıldır ayrıyız barışmaak gibi bir niyetim yok ama biliyorsun bizdeki kibiri kapıma gelsin sürünsün istiyorum yengeç burcu vardı bir tane 2 yıldır ayrıyız hala sürünüyor o da öyle olmalıııı :))
terazi burcu erkeğini bilmem ama kadını geri dönmüyor. bunu denedim,biliyorum.
illallah ettirdi kardeşim inan
ben terazi burcuyum yalvarsalar dönmem geçmiş olsun ancak ben seviosam geri dönerim.
ya hayır anlamadıgım bana meyleden kendisi idi
yani epey bi yalvardı şimdi de benimle konusurken " sana fırsat vericem , gibi kelimeler kullanıyor
bi dk kim kime fırsat veriyor? nefesi kesilen sendin (sevişmedim azcık öptü )şimdi bu numaralar ne yani
bu nası bi karakter bilemiyorum anlamadım yani
taktik ver onu elde etmem lazım , bana bi yol göster
teraziler zor kızları sever.hemen ulaşamıyacağı.bırak o sana gelsin ama nasıl bi laf ettin bilemem ama çok da gurur yapmış olabilir.eğer seni seviosa ilerde sana meyleder merak etme.sen peşinden koşarsan gelmez.
ama 2 ay bekledim
hiç aramadı
hep sevişmek istiyor hayır deyince de kıyamet kopuyor
ne düşünüyorsun ?
sevişme umudu vermeyin o zaman.bişeyin umudunu verip sonra bekliosunuz deli ediosunuz adamı.sevişmeyeceksen öpüşme elletme ne bilim.ssonra bi beklenti oluşur tabi.
zorla öptü napim, durmuyordu
ben ona umut vermedim ki, beni kendine aşık eden de meyleden de kendisi
o meyletmese ben ne ona bişi diyebilirdim ne de açıklardım
gururum çok kırıldı
çok üzgünüm 6 aydır ağlatmadıgı bi gece yok
insan bu kadar da insafsız olmaz
kıskandırma metodu işe yarmaz söyleyim deneme.bence sen onu unut daha gelmez.
gelmezse ben giderim onun yanındaki başka herife
en azından o öyle sanıcak
bu savaş böyle bitemez
gözünün içine oturucam
kendi değerini düşürürsün ancak.ben onun yerinde olsam iyi ki ayrılmışım derim gitmiş arkadaşıma yavşamış derim.benim huyum mu bilmiorum yoksa terzilerde var mı bilemem.ama ben öyle kıskandırmaya çalışıldı mı kızı başka biriyle görünce o kız benim için bitmiş olur.
bitsin
beni bu kadar üzüyorsa canı cehenneme artık
hayırlısı olsun.
sen illuminatici misin?
değilim.
Omzundan tutp cevirebilin bogalarda pek ise yaramaz ama terazi akrep efendime soyleyeyim kova keci oglak bunlsrda sikinti yok. Aslanda hic deneme
Bir terazi olarak guvence veririm sonuna kadar güvenebilirsin.
ne güvencesi?
bi yorum yap taktik ver
sinirlendirdi ben de ağzıma geleni saydım
gıcık gıcık konuşuyor deli etti beni
şimdi küsüz beni arama dedi, aramamıştım da mesaj yazmıştım
görmek istiyorum dedim yanıt yok
peki sizce bundan sonra ne olacak?
bak ben onu nası silicem en yakın arkadasıyla cıkmazsam ne olayım
madem öyle o bunu haketti
evet yetti artık
karakter sahibi olunca sevince böyle oluyor
demek başka türlü olmak lazım
Bende aslan burcu kadınıyım o terazi erkeği hep kavga ettik anlasamadık salın gitsin
terazi burcuysa salla onu ondan hayır gelmez
vallahi şu ana kadar bu kadar illet bi herif görmedim ama çok tatlı ben napim
akrepten bile akrep yani
teraziler illet oluyor cidden. üzülmemen için ondan kurtulmaya çalışman en iyisi bence. akrep burçları fenadır ama sevdikleri zaman tam severler terazi gibi bi öyle bi böyle değiller
kendini geri çek terazi dayanamaz.
baby 2 ay aramadım ya
katır ınadı var gelmiyo
Terazi dönmez .ş "ben de teraziyim" :(
Aynısını bende yaşıyorum ne oldu döndü mü?
Erkeğin kalbine giden yol şeyden geçer nikah nikah
:) ee almıyo da?
Burçlar hikayeeeeeeee.
fal olarak sormadım
karakter yapısı olarak dogru söylenenler
belki bir fikri olan çıkar arkadaşım ne dersin?
Bi bitmediniz..
neden biticekmisiz?
515161166516 defa demişimdir burc gibi saçma sapan şeylere inanmayın çok mutlu olcagınız halde bu burçlar yüzünden mutlu olamazsınız diye..
ver
nikah yapsın verim
istemiyorum seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar