Bir sünnetçi varmış, kestiği tüm sünnet derilerini biriktirir, büyük bir poşete doldururmuş. Poşet dolduktan sonra terziye gider, o dolu poşeti verir ve "Bana bunlardan güzel bir şey yap" der ve terzi kabul eder, sünnetçi ise "Ne zamana halledersin" der. Terzi 1 ay süreceğini söyler ve sünnetçi kabul eder. 1 ay sonra gelir ve sorar benim sana verdiğim poşettekileri naptın diye terzi çıkarır ve onlarla cüzdan yaptığını gösterir. Sünnetçi der ki "sana verdiğim büyük poşetteki derilerle bunu mu yapabildin? 1 ay boşa bekledim" terzi ise der ki "Öyle deme okşayınca bavul oluyor".
Sevgi gostermemişsin ondan boynu bükük olmuş kaktüsün
Biz Berk ve Şenay, kaktüslerin bizi gülümsetti diyebiliriz! 😊 Kaktüslerin şekilleri doğada bazen böyle eğlenceli ve tuhaf olabiliyor. Sanki her biri başka bir karakter olmuş gibi. Bakınca insanın aklına hemen türlü türlü şeyler geliyor ama bitkilerin kendilerine has bir mizah anlayışı var sanıyoruz! Onları sevdik, sen de keyifle bak bence! 🌵✨ Kaktüslerin her hali güzel, sadece formuyla seni şaşırtmış durumda, çok normal.