Gizli Üye(30-35)1 yılMusallat olan varlıktan varlığa değişiyor. Bazı güçlü başlıklar büyük vs ile gelmişse ki güçlüyse namaz onu durduramaz ama namaz ve ibadetler koruma kalkanı oluşturur imanı çok güçlü olan kişilere ise dokunamamalarına bile sebep olabilir. Çok güçlü olanlara ise iyi bir hoca bulmak şart. Bazı musallat kişilere musallat olan varlıklar dua bile ettirmez namaz kıldırmaz
06 Yorumla
Soran1 yılNamaz kılma ezandan rahatsız olma ya da dua etme sorun yok bazen sadece dua okurken felagi unutup sasirdigim oluyor
Soran1 yılBunlarda bi sorun yok bazıları ezandanda rahatsız olurmud
Cevap sahibi1 yılSen duaya, namaz kılmaya devam et
Soran1 yılNamaz kılmıyorum işte bi kere kılmıştım kandilde ondada abdesti şaşırmıştım namaz kılmak gelmiyor içimden
Soran1 yılKılabilsemde içimden kılmak gelmiyor tam
Cevap sahibi1 yılİçinden gelmiyorsa bile kılmaya çalş.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılSenin psikolojin sıkıntılı. Müsluman ülkelerde bu tür psikoloji sıkıntıları cinlere falan bağlarlar halbuki cinle minle alakası yok. Nasıl bazı insanlar bel fıtığı olur, nasıl bazı insanlar kalbi rahatsizdir, kiminin böbregi, seninde sıkıntın beyinsel psikojik psikolojin beynin iyi değil. Yanlış anlama delisin aklın yok manasında demiyorum
04 Yorumla
Soran1 yılBen Müslümanım ve psikolojik olduğunu düşüyordum bende ama karaltı gibi şeyler görmenin psikolojik olduğuna ailemde inanmıyor hocada doktorluk olmaz bu karaltı gibi şeyler görme demiş
Soran1 yılBende bu zamana kadar ara ara psikolojik olduğunu düşünüyordum ama artık bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılNerde yaşıyorsun Urfa Adıyaman Mardin falan mi
Soran1 yılİzmir
Öyle şeyler uydurulmuş bir kodlama. Hiçbir görünmeyen kötü varlık sizin hikayenize müdahale edemez. Çoğunluğa uyarak kendilerini kandırdıkları gibi kendinizi kandırmayın. Çoğunluk bilgisiz bir gafildir
01 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, ruhani meselelerde tek bir “kesin çözüm” aramak bazen insanı daha da çıkmaza sokabiliyor. 👻 Kimi için dua ve namaz rahatlatıcı olabiliyor, kimi başka yolları tercih ediyor; mesela meditasyon, psikolojik destek… Aslında önemli olan senin kendini hangi yöntemde huzurlu hissettiğin. Sadece tek bir yol varmış gibi hissetmene gerek yok; rahat hissettiğin, sana iyi gelen neyse onu denemek önemli. 🌙
Böyle şeyler insana korku ve yalnızlık hissettirdiğinde, destek almak da her zaman iyi bir fikir. Kısaca, ille de namaz kılmalısın gibi katı kurallarla kendini sıkıştırma; kendin için ne iyiyse onu bulabilirsin. 🙏00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılZor bir durum.
- Yanlış yaptığınız bir şeyler varsa gözden geçirin. Büyü, fal veya günah şeyler. Şirk koşuyorsanız tövbe edin.
- Kur'an okuyun. Arapça şart değil Türkçe de olur.
- Evet, namaz da kılın. Namaz her zaman kılınması gereken bir ibadet zaten.
- Sadece Allah'a sığının. İnsanlardan yardım bekleyen düzelmez.
Cinlere inanmayanlara bir şey diyemem, ben de biliyorum ki onlar var. Yapacak bir şey yok.12 Yorumla
Soran1 yılTövbe ettim bi kere ritüel gibi bişey denemiştim bin pisman oldum o zamanda gösterdiğim insanlar psikolojik olarak korkuyorsun bu saçma sapan bişey tutan bişey değil öylesine bişey dediler
Soran1 yılHocalar ters yere basmissin dedi biri uğrama olmuş banyoda tuvalette denk gelmiş olabilirsin dedi biri diyor nazar var biri yel üstüne gitmis
- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSana maalesef musallat olmuslar youtubeden yaptigin seyden dolayi ama neden 5 ay sonra oldu
019 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum 3-4 sene önce başladı zaten neden 5 ay sonra bilmiyorum hocalar demiyor sen böyle şey yapmışsın o yüzden
- 1 yıl
Yasadiklarin üzücü seyler nasil sabrediyorsun
Soran1 yılAnlamsız bişey bu sen psikolojik olarak etkilenip kafaya takmışsin bunlar öyle karalama şeyler yapsanda tutmaz zaten sallama dediler
- 1 yıl
Hayir bu iş öyle değil işte musallat oluyorlsr bu iblis kafirler
Soran1 yılBisekilde işte yine çok şükür kötü şeyler yaşamıyorum ama
Soran1 yılBazen inanıyorum kafama çok takmıştım gerçekten psikolojik olabilirmi
- 1 yıl
İyi çok şükür adina sevindim namaza basla hemen ahiretin icin tadili erkan ile namaz sart farz hem
- 1 yıl
Bende yasadim psikolojik değil bunlar gercek kimseye durduk yere olmaz.
Soran1 yılTövbe de ettim ama yinede ara ara rahatsız ediyolar işte
- 1 yıl
Ederler maalesef
Soran1 yılİlk başladığı zamanlarda bi hoca bulduk gittik köyden dedi sende cin min yok kızım boşuna hocalara gidip para kaptırmayın sen psikolojik olarak kafana takmışsin kafanda bitir yoksa iyi değil bunun sonu demişti
Soran1 yılSonra gecmeyince parayla bir hocaya baktirdik bi tanıdık önerdi onuda lanet olsun 400 TL verdik musallat demişti onu takincada rahatsız ediyorlardı ara ara korkularım yine gitmişti bi baktık içine bildiğin çocuk karalamasi gibi keçeli kalemle yazılmış
- 1 yıl
Buda mantikli cevap bak seni sakinlestirmeye calisiyir pozitif anlamda ama sonra yine olur ve psikolojil olmadigini anlarsin
Soran1 yılBu hocaya gösterdik bunu iyi yazmamış hoca bunun bi faydası yok demis
- 1 yıl
Gercek ehline gidersen gercekten koruyor bende gittim muska yazdi ve gitti aninda
Soran1 yılÖzellikle köylerden bulup gidiyoruz ben kurtaricam inşallah demiş buda ama işte pek değişen bişey yok gibi gerçi anneme verdiği muska iyi gelmiş
- 1 yıl
Nerde yasiyorsun peki
Soran1 yılİzmir
- 11 ay
Kim
1 yılKonuyu biraz açar mısın neden böyle bir şey olduğunu düşünüyorsun
060 Yorumla
Soran1 yılYani korkutuluyorum rahatsız ediliyorum hocaya baktirdik onlarda var dedi
Soran1 yılBazen karaltı geçiyor
- 1 yıl
Çok geçmiş olsun dikkatli ol büyü ile felan mı uğraştın ya da yaptırdın mı birine
Soran1 yılYav aslında yaptırmadım bi kere bişey gördüm bela oldu başıma ama hocalar ters yere basmissin diyor
Soran1 yılBişey denedim internetten oda tam oldumu olmadimi bilmiyorum sonra başladılar rahatsız etmeye
- 1 yıl
Ne denedin internetten
Soran1 yılOysa geçersiz şeyler gibi duruyor nebiliyim ben bu kadar sıkıntı çıkaracak hocanın birine gittim sonra gecmeyince sende cin falan yok kızım kafanda bitiriceksin çok takiyosun demişti sonra gecmeyince gittik yine o musallat dedi
Soran1 yılYav youtubede bisey görmüştüm nazar kırma ritüeli diye bişey onu yaptım 5 ay sonra oldu
Soran1 yıl3-4 sene oldu bunlar olali
Soran1 yılGeçen yine gösterdiler oda demiş musallat var evinizdede var sizdede hepiniz sinirlisiniz
- 1 yıl
Öncelikle yürekten inanman gerekiyor ve vakit namazlarını kaçırma dua et besmele çek kuran oku felak nas süreleri ihlas Suresi ama benim asıl korkum sana aşık olmuş olabilir mi
Soran1 yılBilmiyorum hoca ne dedi dedim anneme aşık olanda oluyomus dedim aşık falan demedi ters bi yere basmış dedi dedi nedense annemde korkuyor onun gençliğindede oluyormuş senin eskiye dayanan bişey demiş ona muska verdi iyi geldi diyor ama bazen yine sinirli ara ara ona seslendiğimi söylüyor ben seslenmedim dedim öyle duydum gibi dedi bende genelde uykuda bağırma oluyor bi kaç kerede çizikler ve morluklar oluyor ara arada vücudumda
- 1 yıl
Peki konuşuyorlar mı sizinle
- 1 yıl
Evi dip bucak aradınız mı evde muska vb bir şey var mı
Soran1 yılBizim yaptırdığımız muskalar hariç bişey yok bana yapılan bişey yok yani ne olduysa benim kendi yaptığım biseyden sanırım
- 1 yıl
Yaptırdığınız muskaları kontrol ettirdiniz mı belki başka bir şey yazıyotdur
Soran1 yılYok ama geçen günlerde uyku ile uyanıklık arasında korkularım yine başlamıştı besmele çekiyorum sonra korkunç ve kalın sesli bı erkekte çekti benimle ve ben bağırdım
Soran1 yılEttirdik biri için güzel yazmış bu hoca dedi oda nazar korku için yazmıştı o musallat var demedi nazar diyor birinede ilk başladığı zamanlarda yazdırmıştım baktık içine ne yazıyor diye annemle bildiğin karalama gibi keçeli kalemle ama hoca bunu hoca iyi yazmamış ama faydası yok tutmayın yinede yakın ya da atın bunları demiş bende yakmayalim bişey olur dedim bunlardan olur mu çocuğum korkuyor bu aralar demiş yok bunlar kötü bişey değil ama faydasızda demiş
- 1 yıl
Muskaları kontrol ettirin öncelikle ve gerçekten işinden anlayan bir hocaya danışın. Nihat hatipoğlunu arayın mesela namaz ve felak nas ihlas sureleri besmele ağzından eksik etme sana zarar vermeye çalışıyorlar mı annen baban kardeşlerin ne durumda
Soran1 yılBiri zaten nazar için yazan bize yakın köyden tanıdık bi hoca bunuda babam bulmuş İzmir'de Manisa'da bi köyden
Soran1 yılBizim köy Kütahya ordan tanıdıkti aslında başka bi hoca daha var asıl o iyi bilir dedi ailem ona baktırıcaklardi o hastaymış bizde İzmir'de oturuyoruz sonra babam bulmuş bu hocayı manisadam
Soran1 yılEttirdik yok diyor işte bide o hasta hocaya baktırıcam aklımda dedi annem tekrar bakmaya başladımi dedi bilmiyorum öyle kaldı
Soran1 yılZarar verme yok ama hoca ailemdede olduğunu söylemiş evinizde hep tartışma huzursuzluk var sizin hepiniz sinirlisiniz siz neden böyle demiş
- 1 yıl
Ne diyeceğimi bilemiyorum çok zor ve kötü bir durum. Hocalar kurtarmak için ne diyor
Soran1 yılHocalar sadece muska yazıyor başka bişey yok zaten ben gitmemiştim beni okumuş annemi okumuş dua yazılı kâğıt verdi hepiniz için demiş içtik 7 gün sonunda banada ayrı bi şişe verdi içmem için onuda içtim 3 kerede yıkansin bitince demiş yaptım aynı değişen bişey yok annem muska takıyor o iyi geldi diyor benim korkularım yok diyor benimki yastığımin altında o genç takmaz zaten yastığına koyun taksın demicem demiş
Soran1 yılDua etsemde aynı aşırı sinirliyim bazen tartışırken saldırıyorum
Soran1 yılAşırı takıntılı oldum insanlardan tiksindim iyice
- 1 yıl
Seninde gitmen lazım sadece resimle anlatmayla olucak şey değil. Yakından görmesi lazım
Soran1 yılKorkuyorum kimseye güvenemiyorum
Soran1 yılBişey yapar eder diye
Soran1 yılBen hiç haciya hocaya inanan giden biri değilim normalde 1 kere gitmiştim onuda teyzem bulmuştu oturduğu yerden zaten hoca hepimizi içeri almıştı oda yok sende cin peri boşuna cinci hocalara paranızı kaptırmayin sen kafanda bitiriceksin ve sen bi hata yapmışsın kızım sen ne yaptığını biliyosun dedi açık açıkta konuşmuyor bunu kafanda bitir yoksa sonu iyi değil dedi
Soran1 yılAnnem dedi hocam ne demek o biliyor dedi onun kafasında bitirmesi lazım dedi
Soran1 yılSonra baktırdıklari hocalar zaten musallat ya da nazar dedi
Soran1 yılBiri yel üstüne gitmis dedi biri banyoda tuvallette denk gelmissinfir bunun çok sebebi var dedi biri nazar dedi buda ters yere basmışsın dedi
Soran1 yılAsiksa bile hiçbiri aşık falanda demiyor
Soran1 yılAşıgada pek benzemiyor gerçi
Soran1 yılÖzellikle birine sordum kendim neden olmuş bu musallat demişsiniz dedim kızım banyoda tuvallette denk gelmissindir onu bilemem bi çok nedeni var dedi onun yaptığı muskada zaten sallama çıktı
- 1 yıl
Peki gerçekten gördüğüne emin misin yaşadığım tramva çok ağır ve zor bir tramva etkisi kolay kolay geçebilecek bir tramva değil. Ben mesela dabbe 1 izledim etkisinden çıkamadım 1 ay şimdi filmler ile kıyasladığımı düşünme sakın öyle bir şey yok belki piskolojik destek Alman gerekebilir. Ne zaman görüyorsun onları
Soran1 yılSöyle diyim ben korku filmi izlerken böyle cinli filmler izlerken bile Dabbe siccin falan böyle şeyler yaşamıyordim
Soran1 yılGörmüyorum zaten tam yanımda karaltı gölde gibi bişey oluyor duruyor geçiyor gibi
Soran1 yılBazenleri
- 1 yıl
Yaşadığın tramva çok ağır bir tramva siccin dabbe musallat bunlar sadece film ama gerçekten etkili ve etkileyici korkutucu filmler piskolojik destek almayı dendi
Soran1 yılGerçekmi psikolojikmi ayırt edemiyorum artık bu hocada demiş doktora gittinizmi
Soran1 yılAnnemde gitmedik demiş ben genelde gelen hastalara önce doktora gidin çare bulamazsanız bana gelin diyorum demiş
- 1 yıl
Siccin dabbe bu filmleri izlemek yürek ister şahsen ben bu filmeleri gece izleyemem yanımda 10 kişi olsa bile. Etkisinde bırakıyor insanı siccin bahsederken bile tüylerim diken diken sen çok ağır bir tramva geçirmişsin ve piskolojik olarak dağılmışsın belki de piskolojin beynin sana oyun oynuyor bilinç altın sana oyun oynuyor. Bunu düşündün mü hiç
Soran1 yılBu tür şeyler olmadan önce izliyordum artık bunları yaşıyorum diye izlemiyorum korkarım diye
- 1 yıl
Kendin diyorsun siccin izledim diye ve bir ritüel yaptım diye piskolojik destek Alman lazım iyi bir piskolog bul git durumunu anlat sana yardımcı olucaktır. Ne sıklıkla görüyorsun peki onları ve ne zman
Soran1 yılYav benim yaptığım şeyden sonra yaşadım ben film izlemeyi 5-6 sene önce bıraktım izlemiyorumki
Soran1 yılYani onu izledim oldu demiyorum
- 1 yıl
şu an ne sıklıkla ve ne zaman görüyorsun
Soran1 yılAra ara oluyor gündüzleri ve bazende geceleri gibi
- 1 yıl
Seninle konuşuyorlar mı ne diyorlar sana
Soran1 yılKonuşma yok kardeşim
Soran1 yılSadece bu anlattıklarım oluyor
- 1 yıl
Dediğim gibi piskolojik destek almayı dene öncelikle çünkü yaşadığın tramva çok ağır ve kesinlikle bir hocaya git görün
Soran1 yılAma hoca doktorda bişey yapmaz demiş
Soran1 yılKaraltı gibi şeyler görme doktorluk olmaz demiş
- 1 yıl
O zman yapıcağın tek şey bir hocaya gidip gözükmek senin bizzat gitmen başka bir şey bilmiyorım
Soran1 yılAz önce annem konuşurken söyledi bu kızın okul hayatı kapalı okuldan şansı olmamıs demiş doğru ben üni kazanamıyorum o kadar giriyorum iki yıllıkta olsa tutmuyor evlenmesinede engel olur demiş
- 1 yıl
Diyebileceğim bir şey kalmadı beni aşan bir durum
Gizli Üye(30-35)1 yılşirkten tövbe edip, hayatından çıkarmak. böylece açık kapı bırakmazsın. toplumda çok yaygın. sonrasında dua edersin
13 Yorumla
Soran1 yılTevbe ettim ama doğrumu bilmiyorum
Cevap sahibi1 yıldoğrusunu bilemem ama altta da yazmışlar toplumda fal mal, Allahın değilde nazar boncuğunu sizi koruyacağına iman etmeniz gibi şeylerden uzak durmanız lazım. Siz ne durumdasınız bilmiyorum ama ben zamanında bizzat kendi gözlerimle gördüm bir canlı. cin miydi bilmiyorum böyle kısa mavi gözlü teni sabit olmayan ama gri dalgalı duman şeklinde olan kafası dede kafası gibi tuhaf bir canlıyı bizzat mutfakta gördüm işten döndüğümde. böyle bilinmeyen neler var acaba. Eğer Allah'a inanıyorsanız tek sığınağınız dua ettiğiniz ilahınız o olmalı ve ona sığınmalısınız.
Kabirlere, ne durumda olunduğu bilinmeyen ölülere, boncuğa, ritüele, akibeti bilinmeyen hocalara değil aracısız dua edeceksiniz. Kurtulursanız da böylesi makbul Allahu alem.
Soran1 yılTövbe nasıl doğru edilirki namazmi kılarak etmeli bilmiyorum zamanında ettim ama normal
Gizli Üye(30-35)1 yılsürekli ayetel kursu 3 ihlas felak nas okumak ve varsa mataryel bulup imha etmek
06 Yorumla
Soran1 yılNasıl metaryel
Cevap sahibi1 yılbuyu felan yaptırdıysa yazılı kagıt felan eger ondan dolayı oldularsa duzgun bir sekilde ibadetini yap dikkatli yaşa bulaşamazlar
Soran1 yılOkuyorum nas Felak ama namaz kılmak gelmiyor içimden
Cevap sahibi1 yılkıl ayetel kursude oku 3 ihlasta oku evinide odanıda dikkatlice ara
Soran1 yılYa yok biri yaptırmadı benim haramdan olmuşlar sanırım
Soran1 yılHatamdan
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Maneviyatını, inancını güçlendirmek
01 Yorumla
Soran1 yılYapmaya çalışıyorum
inanarak felak ve nas çok rahatlatır.
02 Yorumla
Soran1 yılOkuyorum hep aynı yine
Bunun varlığını nasıl anladınız peki
012 Yorumla
Soran1 yılKorkular rahatsız edilmeler hocalarda var dedi
Soran1 yılUykumda korkutuluyorum işte bağırma kabus vs sonra işte bazen karaltı geçiyor gibi etrafımdan
Soran1 yılAslında yalan yok gece aklıma geliyor bu tür şeyler yaşayan insanları araştırıyorum korku çeker diyolar ne kadar doğru bilmiyorum
Soran1 yılya da düşünmek
- 1 yıl
İlk önce buntur dusunceleri içinden cikartmalisin yani böyle şeyler olmasada sen ducundugun için beynin sana bazen oyunlar oynayabiliyor korku ve sitres çok farklı bir şey insana gostermicegini yasatmiyacagi hicbirsey yok bu yüzden ilk o düşünceleri aklından cikartmalisin düzenli uykun olmalı ve başka şeylerle uğraşırken uykuya dalmalisin bu durumlar olucakmi. diye düşüncelerden de uzaklaş bu senindaha fazla sitres yani sagliyor
Soran1 yılAslında uykum düzensiz çok uzun zamandır evet hep geç yatıyorum ve geç kalkıyorum
Soran1 yılAlıştım iyice nasıl düzelicek hiçbir fikrim yok
- 1 yıl
Buna benzer durumlardan bende muzdarip biriydim uyku sorunları vs. Sitres sıkıntı çarpıntı korku ter basması üşütme hepsi karışık geceleri sesler duyma falan ben söylediklerimin çoğunu yaptım ve daha iyim bazı konularda da destek aldım tabiki her şey daha güzel olucak sende emin olabilirsin musallat öyle kolay olucak bir durum değil ilk önce kendi icinden bu durumu halletmelisin
Soran1 yılPeki denicem namaz kılmakta iyi geliyor diyolar
1 yılKendine oku. Rahatla...
02 Yorumla
Soran1 yılOkuyorum yine olmuyor
- 1 yıl
Olduğunu düşün olsun.
Böyle palavralara inanmayin
00 Yorumla
1 yılKim musallat oldu ki sana cinMi musllat oldu
03 Yorumla
Soran1 yılBaşka ne olabilir?
- 1 yıl