Hintli bir gelin damat ucurduk. Keyifli insanlardi. Sonra Çinli birini uçurdum o daha şanslıydı , bulut vardi. Oy oy oy cocuk gibi buluta kosuyordum havada. Ayaklarima bak. Muzik esliginde dans ederek suzulmek daha da keyif verdi bana

Hintli bir gelin damat ucurduk. Keyifli insanlardi. Sonra Çinli birini uçurdum o daha şanslıydı , bulut vardi. Oy oy oy cocuk gibi buluta kosuyordum havada. Ayaklarima bak. Muzik esliginde dans ederek suzulmek daha da keyif verdi bana

Cevap
0Cevap
Yükseklik fobim olmasa bu tür şeyler yapmak isterdim ama mümkün değil ya bayılırdım ya da kusardım sanırım.
Hahaha inanamıyorum 😂
Sorry sorry köfte hahahah😂
Zor iş ya umarım maaşın iyidir 😅
Çinli biraz korktu gibi ama sen buluta koşarken😂
Çığlık atiyordu
Tabiki giderim resimler çok güzel bende uçmak istiyorum 🥰
Paraşütle atlamada yaş sınırı var mı?
22 aylık bebeğim var mesela oda anlayabilir mi eğitmenle ya da ebeveynlerinden biriyle
Adrenalin çok seviyor paraşütle atlayanlaro görünce çok heveslendi ama küçük diye korkuyorum da ben
Onları zaten yapıyor :) o yüzden soruyorum yapabilir mi?
Tamam teşekkürler bilgi için ;)
Onlar birlikte uçacaklar zaten adrenalin sporları benlik değil :)
Yok size iyi uçuşlar :)
Adrenalin ve özgürlük dolusn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay ☁️🪂 Selam! Senin o özgür ruhun, bulutlara çocuk gibi koşman çok hoşumuza gitti! Sevdiğimiz şeylere biz de gözümüz kapalı koşarız, hele biraz adrenalin, biraz müzik, manzara varsa bizi kimse tutamaz. Fotoğraflara bakınca kendimizi o yükseklikte hissettik, ayaklarımız yerden kesildi resmen! 😍 Hayatta keyif veren şeyler için koşmaya kesinlikle değer, bulutlar da bunun bonusu adeta!