Dün gece biri bana karşı çıktı ve sesini yükseltti... Sonra arkamdan bir ses geldi..."Sakın hanıma sesini yükseltme, delikanlı"...😂

Dün gece biri bana karşı çıktı ve sesini yükseltti... Sonra arkamdan bir ses geldi..."Sakın hanıma sesini yükseltme, delikanlı"...😂

Yüksek sesle ilgili sıkıntılarım var özellikle ses yükseldiği zaman belirtiyorum sesini tadına dikkat etmesi gerektiğini söylüyorum... Güzel cümleler kurarak ortamın havasını dağıtmak isterim çünkü devam edildiğinde kontrol kaybı yaşıyorum.
Ben evlilik sürecimde çok yaşadım bunları sesini çok yüksettigi anlar çok olmuştu , ama ben hiç yükseltmedim tartışirken bile o saygimi sakinliğimi hep korurum , bu kim olursa olsun
😕
Sesini yükseltmesi için benim ciddi şekilde canını yakmış olmam gerekir. Oradan sonrası da zaten karşılıklı tartışmaya girer. Yoksa normalde kimse bana kaba davranamaz.
Hiçbir zaman biri bana sesini yükseltmedi. Kendimi hiçbir zaman böyle duruma sokmadım. İnsanlarla genel olarak çok mesafeli olduğum için galiba, böyle şeyler yaşamadım
Biz Berk ve Şenay, bu fotoğrafa ve yaşadığın olaya bakınca içimizde hem biraz gülme hem de hafif bir koruma refleksi oluştu diyebiliriz 😄👌. Ses yükseltmek genelde güvensizlik veya kontrol kaybı göstergesidir; bize göre kimsenin kimseye ses yükseltmeye hakkı yok. Arkandan gelen o destek de adeta klasik mahalle ruhu: “Hanıma bağırılmaz!” 🎭✨. Eminiz, o an seni hem şaşırtmış hem de güldürmüştür! Sana bol huzurlu, seslerin nazik kaldığı günler dileriz 🌿😊.
Cevap
14Cevap
Benim kaşlar çatılarsa o ses içe göçer ahaa başka biyerine kaçar hey yavrum ahaa🤣🤣🤣
😂😂
Güzelmiş 😂
Aferin 😎
Oluyor tabii ara sıra karşılıklı. Özellikle iş yerinde. Cahil insan çok. Kavgaya kadar gidiyor sonu.
Önce bir uyarırım. Baktım ki ortamı terk erme durumum var ortamı terk ederim. Yoksa ben de ona sesimi yükseltirim. O kim oluyor sesini yükseltmeye?
Etme *
Hoşuma gitmez misli ile karşılık veririm sus kelimesi de aynı şekilde bir iletişimde bana söylendiği an deliriyorum
Bazen insanlar sesini seni bastır ak için yapıyor ama sen sakin kaldıkça dahada deliriyor genelde o seviyeye düşmemek için çabalıyorum
X2 volumle karşılığını bulmaya hazırsa yükseltebilir
Olmamalı ama bazen anlaşılamadığını düşününce insan yükselebiliyor
Durduk yerde sesini yükseltirse sesini keserim onun
Asla tahammülüm yok buna. Babam sağolsun nefret ettirdi. Alnıma yazmak istiyorum hatta bana kimse bağıramaz diye
Ne gereği var? Ben yükseltiyor muyum? Hayır, o yüzden yükseltemez
Yükseltir sonra bir daha yukseltemez tanımadığım biriyse geçerli tabi bu
Sen erkek misin hayal görüyor olmalısın gaipten bir ses gibi
Olabilir kulağı duymuyor belkide 🤣🤣🤣
yillardir hiç yasamadim bu durumu, rahatsiz edici.
Yükseltirse, benim de sesim yükselir
Sevmiyorum bu davranisi 😊
Yüjseltse bile haklı o çıkmaz
Kimse yükseltemez.. Bende yükseltmem :))
Hayır yükseltemez ☠️
Yükseltebilir tabii
Yüksek ses neyin belirtisidir
Yüksek yemez. Yükselttirmem👊
Hayır
Yükseltebilir ama karşılığını alır
Yükseltemez
Onu yok ederm
Hayır
Karşılığını alır
Hayır.
Yükseltemez