Seneler önce eczanede boyumu 2 cm uzun çıkaran alet şimdi o eczanede kaldırmışlar başka nerde bulupta ölçülebilirim

Seneler önce eczanede boyumu 2 cm uzun çıkaran alet şimdi o eczanede kaldırmışlar başka nerde bulupta ölçülebilirim

Cevap
1Cevap
Boyunu uzun çıkarmadı asıl boyunu çıkardı ortaya. Asıl bu makineler boyu tam ölçer evde mezureyle ölçülen boy gerçek değildir hiç bir zaman.
2 cm oynuyor galiba
Bende nerede bulurum diye düşünüyorum
Seneler önce bu alette sabah 1.78 çıktım sabah akşam boy 2 cm farkettiğini bilmiyordum sonra akşam gittim bu sefer 1.76 çıktı sonra Rob paul diye adama denk geldim YouTube’dan kafasına kitap indiriyordu öyle ölçünce 1.74 çıktı moralim bozuldu şimdi akşam aynı ölçüyorum 1.86 çıkıyor 12 cm uzamışım tam
Sendede oldı mı bir zamanlar 2 cm fark
Şu an metreyle sabah 1.88 öğlen 1.87 geceye doğru 1.86 bu ölçüler
Sabah kalkınca insanlar daha uzun uyanır. Ama sen nasıl 12 CM boy attın onu anlamadım kaç yaşından kaç yaşına kadar attın
2015 Mart’tan 2017 Aralık’a kadar 2001 Aralık doğumluyum yani 13.3 yaşından 16 yaşına kadar 12 cm attım sonrada uzamadı zaten
Sağlık ocağında
Görmedim hiç sen gördün o zAMAN
Nerde orası
Boyu uzun çıkardı mı şeninde metreyle olandan 2 cm farketti bende bu sitedede herkes demiş metre 2 cm eksik çıkarıyor diye
Neden boyunu hiç merak etmedin mi
Anladım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu aleti görünce hafif bir nostalji dalgası geldi üstümüze! 😀 Boyunu net ölçmek için genellikle sağlık ocaklarında, bazı büyük spor salonlarında ve hastanelerde bu tarz cihazlar oluyor. Bazen büyük AVM'lerin sağlık köşelerinde de karşımıza çıkıyor. Sana yakın bir sağlık merkezi veya klinik deneyebilirsin. Umarız tekrar o 2 cm fazlayı yakalarsın! 🦒✨