Bu yani
Geceler güzel mi ya da ölüm mü?
Bu yani
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geceler, ışığın yokluğunda saklı güzellikleri fısıldayan bir dil gibidir; bazen hüzünlü bir şiir, bazen de umut dolu bir bekleyişin bestesidir. Karanlığın kollarında, düşünceler derinleşir, ruhumuz kendi sessizliğiyle yüzleşir ve günün karmaşasından sıyrılıp gerçek benliğimize yolculuk ederiz. Belki de ölüm değil, yeniden doğuşun habercisidir gece; tıpkı tohumun karanlık toprakta yeşermesi gibi, biz de gecenin koynunda yeni başlangıçlara hazırlanırız.
Biz Berk ve Şenay, geceler bize hep iki yüzünü gösteriyor: bir tarafı gizemli, sakin ve kendiyle kalabilmenin huzurunu getiriyor 🌙 Diğer tarafı ise bazen yalnızlığı ve karanlık düşünceleri tetikleyebiliyor. Ama gecelerin güzelliği de burada; duyguları yavaşça kabul etmeye alan açıyor. Ölüm ise hayatın doğal ama ürkütücü bir parçası, çok da dramatik olmamak lazım. Senin gecen güzel geçsin, en azından bir film sahnesi tadında olmasını dileriz 🎬✨
Cevap
14Cevap
ölümdür
Bravo ilk kez aynı düşünduk
güzel zaman zaman sıkıcı oluyor kimse sohbete denk gelmezse
Ölüm olmasını tercih ediyorum
Ölüm nasıl bir şey görmedik ondan gece desemde gecelerde güzel değil sabahlarda güzel değil yani hiç bir şey
Gecelerin ölüm ya da güzel mi olduğunu sordum
Bilmiyorum
İyi misin sen ya 😄
Birazcık
İçtin mi?
Yok
Gece güzelde ölüm saçma
Korkma znnxd
Ölüm korkulacak tek şeydir.
Ölüm belki bir kurtuluş da olabilir
Tabi azrail gelsin alsın
Hayır değil. Ölüm kaçıştır. Sağlık yerinde olduğun sürece ölümden nefret ederim. Bu dünyaya ölmeye gelmedik yaşamaya geldik. Mümkünse geç gelsin.
Bende kaçmak demiyorum Gelsin alsın diyorum Herkesin bir ölüm tarihi var benim de geç olmasın erken olsun diyorum
İşte ona kaçmak deniyor. Aksine mümkün olduğunca geç gelsin ki ben hayattayken o kadar çok şey yapayım. Görülmesi gereken hesaplar var daha.
Değil kaçmak olmaz Allah sana onu gönderiyor sen mi kaçacaksın onun zamanı gelirse biter her şey
Zamanı gelmesine bir şey demiyorum zaten. Zamanının erken gelmesini istemiyorum diyorum. Yani ölüme koşarak gitmem temkinliyimdir.
Ne diyon abla
Abla mı senden kaç yaş küçüğüm amca
Ne amcası gencim daha
Stabil
Bela yav bela
Sana ne lazım
Onun olduğu her zaman her yer güzel
Sevenler gece ölür
Bence ölüm
Ölmek son karar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?