Yüreğindeki tren rayları, duygularıma intihar hali. Parçalarımı topla gönlün can verdiğim olay mahali.

Yüreğindeki tren rayları, duygularıma intihar hali. Parçalarımı topla gönlün can verdiğim olay mahali.

Bana geceler daha çok hüzün verir. Çünkü karanlık bir sessizlikle birlikte gelir, insanı kendi düşünceleriyle baş başa bırakır. Günün kalabalığı, telaşı kaybolur ve içindeki hisler daha çok su yüzüne çıkar. Gündüz, güneşin ışığıyla bir umut taşır, ama gece, özellikle de yalnızsan, geçmişin ağırlığını, özlemleri ya da pişmanlıkları daha yoğun hissettirir. Gece, kendine döndüğün, hayatını sorguladığın bir zamandır ve bu yüzden hüzün daha derinden işler.
Gündüzleri akşama kadar işten güçten çok neşeli geçiyor
https://www.youtube.com/embed/-afJUbq0tYEakşama kadar çalışıp evde geldiğim de ayrı bir büyük ve derin bir huzur veriyor ki anlatamam sizlere
Geceler aksine bana huzur vermıstır ınsanlık uyur kaos gürültü biter cehalet sona erer gece. Alır kıtabını okur belgeselını ızlersın herkes uyur sen kesfedersın
Geceler… Güzleri çok işim oluyor. Aklıma hüzünlerim gelmiyor. Gece olunca ne kadar yalnız olduğumı fark ediyorum. Kafayı çekmek yatmak uyumak istiyorum. Kafa güzel olunca daha iyi uyuyorsun. Dert mert kalmıyor.
Cevap
33Cevap
Gündüz iş güç derken insan kendini dinleyemiyor. Ama gece oldu mu biraz olsun sakinliyor. Düşünmeye, üzülmeye kendini dinlemeye vakit buluyor.
gündüzler daha hüzün veriyor geceleri uykum geliyor bir şekilde atlatabiliyorum ama gündüzleri olmuyor be narcoss
Hüzün benim içimde olduğu sürece
Ne gecenin, ne gündüzün bir önemi var
Benim için tamamen enerji olayı hüzünlü insan değilim
Hiçbiri hüzün vermiyor. Keyfim yerindedir.
Geceler insana daha çok hüzün verir çünkü ortalıkta ses kalmaz gadası insan içine kabuğuna çekilir
geceleri tabi ki de
İkisinin hüznü de bir başka ama gecenin hüznü insanı daha çok çökertiyor.. Çünkü kendinle başbaşa kalıyorsun..
Hüzünlenecek bir nedenim varsa gece ya da gündüz fark etmez.
Hüzüne kapalıyım gündüzler de geceler de neşe veriyor melankoli hiç sevmem.
Geceler her zaman daha hüzünlü olur... Şairin birisi ne demiş;
"Gece midir insana hüzün veren, yoksa insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen"
İkisi de olabilir gündüzler iş hayatı olur geceler evde olur, hüzünlü olmasi herkesin durumuna bağlıdır.
Gece yağmurlu bir hava iyidir. Açık havada binaların seyrek görüldüğü ama şehirde olan bir yerde yürüyeceksin yalnız başına…
Mutlaka geceleri daha çok sessizlik ve hüzün çöker. Çünkü insan iç sesini duymaya başlar. Bu hayattaki en zor hesaplaşmadır.
Gündüz kendini dinleyemiyo insan ama gece o sessizlikte ıssızlıkta kendinle baş başa kalınca o hüzün çöküyo
İkisininde yerine göre hüznü var ama gece daha ağır basıyor..
Gece hiç olmasa depresyonu 2 günde atlatırız aslında 😃
Tamamen psikolojimize bağlı, hayatımızda bir şeyler yolundaysa gece de gündüz de mutlu oluyoruz
Gündüzler umutla başlar geceler ise hayallerin solduğu anlardır
Günün aydınlığı ya da karanlığı bana hüzün vermek için yeterli olamaz.
Geceler bir de karşılıksız seversen vay haline
Gündüzler, geceleri kendimi genellikle iyi hissediyorum
Geceler. bazen huzur verse de bazen hep kasvetli olur
Geceler daha hüzünlü özellikle kış geceleri..
Gündüz yaşadıklarını gece düşünürsün. Geceler çoğu zaman hüzün doludur
Belli olmaz yaşadığım olaylara göre değişir ama sabahları bir az daha huzurlu oluyorum gibi
Hiç farketmez yeterki kendi canımı sıkmak isteyim
Gece midir insanı hüzünlendiren.
Yoksa insan midir hüzünlenmek için
Geceyi bekleyen?
@leyla2100000
İnsandır hüzünlenmek için geceyi bekleyen
gece kendinle baş başa kaldığın bir zaman olduğu için daha hüzünlü olabiliyor
Gündüz dünya telaşında iş güç v. s bence geceleri. İnsan geceleri şöyle bi oturup düşünüyor. Hele bide uyuyamamışsa sorguluyor yaşanılanları bir de yaşanılması mümkünken yaşanılamayanları.
Hüzünlenecek bir nedenim varsa gecede gündüzde aynı..
Bu şarkıyı bırakıyorum bu soruya..
stokta hüzün kalmadı galiba tükettim hepsini , hüzünlü olmam gerekirken bile olamıyorum ciddiyet bende bu araalr 0 😂
Gönlünde ateş varsa ne gece ne gündüz farketmiyor
İnsan Hüznü daha cok 11:00-03:00 arası en zırveye cıkar
geceler ya. insan gerçekten kendisiyle o vakit yalnız kalabiliyor.
Geceleri daha çok hüzün verir gündüz işle uğraşmaktan aklımıza fazla bir şey gelmez
Uzun süren kasvetli havalar sadece.
Gecenin melankolisi bir başka
Gündüzler hüzün verir geceleri huzur bulurum
geceler ziril ziril zirlatiyo narcos
Saçları bu yüzden beyaztlattık
Geceler. Çünkü düşünlerinle yalnız kalıyorsun.
Hüzünlü değilim çok şükür
Hüzünlenmek için zaman aralığı seçmiyorum
Yogunum huzunlenmeye vakit olmuyor.
Geceler hüzün veriyor
şu an hiç biri hüzün vermiyor
Gecemi gündüze getiren şeyler
Gece çöken kasvet bi başka
geceler geceler zalımm gecelerr
Geceler hüzünlü
Ruh hâlime göre değişir.
Geceleri daha baskın hissettiriyor
Vallaha geceler ne yalan olsun
Ikisinin de yeri ayrı yaşamak isteyene
Yarası derin olana ne gece ne gündüz...
Geceler daha hüzünlü 😢
Geceler hüzün, gündüzler mutluluk saçıyor.
Geceler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?