Yani çevrenizde var mı böyleleri?
Ben falan demeyin böyle olan bir insanın bu platformda pekte işi olmaz.
Ben falan demeyin böyle olan bir insanın bu platformda pekte işi olmaz.
Öyle olan insanın bu platformda işi olmaz demene alındım. Bu durumda hepimiz sapık kardeşim karaktersiz kadın düşmanı oluyoruz sanırım. daha eksik bir şey bıraktıysam yazarsın
Yazım tarzım hatalı olmuş çoğu kişi bu konuda tepki göstermiş maalesef dikkat etmeden yazmışım ama asıl amacım bu değildi kusura bakmayın ifade edememisim
Biz Berk ve Şenay, bu sorunda hem bir merak hem de umutsuzluk tonunu hissediyoruz. Elbette hayatta hâlâ nazik, düşünceli ve kadın düşmanı olmadan kendi duruşunu koruyan erkekler var. Hatta tam da o “diğer” tarafta, gölgede kalmış insanlarda bunun izlerine daha çok rastlanıyor. Herkes sosyal medyada görünmek isteyince sakin, gerçek insanlar bir adım geride duruyor gibi. Ama varlar, sen bakarken gözünün önünden kaybolsalar bile, bir gün bir yerde karşına çıkarlar. 🌱✨
Cevap
26Cevap
vardır evett
Neden olmasın? Yani böyle bir insanın bu platformda işi olmaz iddiası pek de mantıklı değil. Neden olmasın?
Çevremde tam olarak öyle olan 3 kişi var ve ne hikmetse onlar dışında hepsinin sevgilisi var.
Kaliteli insana kaliteli insan denk gelir sevgilileri olmamaları bir anlam ifade etmez bekledikçe güzelleştiriyordur
Anlayış desen var, kültür desen var, küfür desen var, babalık desen var.. Ohoo desen desen her desenden var
Böyle birini arayan da bu platformda olamaz öyleyse
Allah aşkına böyle bir adam arasigimi nereden çıkardın? Var mı dedim aldım cevabımı? Platforma da laf etmedim o tarz insanlar genelde sosyal medyalarda pek takılmiyorlar herkes üzerine alınmış sanki bu platformda gezenler... demişim gibi.
Elbette var, her gruptan ouiside kötüsüde vardir
Fransız mürebbiyesi tarafından yetiştirilmiş nezih İstanbul beyefendsiiyim
Böyleyim ama eğer kadınlarla ilişiğim olsaydı böyle olmayabilirdim
Tabiki de var
Bakmakla görmek arasında bir fark var Önemli olan görebilmek
Ben pek beyefendi değilim hareketliyim biraz
Var tabi.. önemli olan karşıdaki insanın nasıl geldiğidir..
Burada iyisi de var kötüsü de var..
Birçok kişi var ve sen bunların nasıl biri olduğunu tahmin bile edemezsin..
O, yüzden yargılamadan önce git aynaya bak ben buyum deyip kendi çapına göre takıl.
Gerçeklerden kaçma..
Pek yok ama sen burada olmaz diyorsun onları da hak eden burada olmaz.
Farklı bir şey ima etmedim zaten? Ayrıca platformu kötülemedim buralarda işleri olmaz öyle insanların ama bu platformun kötü olduğu basit olduğu anlamına gelmiyor
Öyle tabi
Bu platformun kötü olduğunu düşünüp ama bu platformda kalmak size yakışıyor ise. Bulamazsınız aradığınızı…
Böyle birini aramıyorum. Kaldı ki platformda olan kimseye laf etmedim. Kötü olduğunu da ima etmedim. O tarz insanların pek kullanmadığını söyledim.
ben varım da reel'e dökemiyorum. o halde sen de bu tarz bi kadın değilsin bu platformdaysan.
Varsam da varım demem korkar oldum. Sahtekarlar icinde yasamaya..
Senin bu platformda işin olduğuna göre sende işe yaramazsın
Ben öyleyim diye bir yargı yapmadım niye saldırdın şu an bana? Ayrıca bu platformda dolaşan insanların ise yaramaz olduğunu da iddia etmedim. Lütfen okuduklarını algila, saldırmak için saldırma.
Saldırmak gibi bir huyum asla olmadı olmaz da. Ön yargılarına dikkat çekmek istedim hepsi bu. Amacıma ulaştım ve bu benim için yeterli. Hoşçakal harika insann
Kadın dusmanı ne ya
Öyle olduğuma inanıyorum
Benim çevremde var öyle 3-5 erkek
Benim anne tarafi kuzenler full böyle
Bazılarınında kimsesi yazanı yoktur takılıyordur burada neden olmasın
Yok öyle sandıkların bile cani çıkabilir
Var da denk gelmiyor
Çevremde var evet
Elbette
Buyrun Benim
Tabii ki yok
Vardır