Fikir verdi yardimci oldu o zamanlar zorluk içindeydim i e*cektim etmemem gerektigini hayatin bir amaci olduğunu birisininin sana nasıl davranmasını istiyorsa sende ona öyle davran demişti semih çelik olayini sormuştum kedi ya da insan ayini yapmiyoruz böyle insanlari satanist olarak görmem demişti neden hristiyanliga isaya değilde şeytana inaniyorsun dediğimde herkes özgür istediğine inanabilir demişti daha çok demedigim şeyleri dedi iyi birisiydi yani empati yapmak lazım satanistlere karşı kötü bir onyargi var her insanin iyisi kötüsü var oda iyi birisiydi o zamanlar bana mslüman olanlar kötü davranıyordu satanist birisi iyi davrandi destek oldu yardımcı oldu
Sorum yani satanistler neye inanır nasıl bir inanç kitabını bulamadim bir türlü kilise gibi toplanma yerleri var mı Türkiye'de de çok satanist varmış galiba nereden bulabilirim nasıl olunur aslında olmasam bile öğrenmek bilgi edinmek istiyorum şu an hristiyanim İslam'dan hristiyanliga geçmiştim
Bu arada yaşım profildeki yanlış kaymış 40 yaşında degilim.
Sorum yani satanistler neye inanır nasıl bir inanç kitabını bulamadim bir türlü kilise gibi toplanma yerleri var mı Türkiye'de de çok satanist varmış galiba nereden bulabilirim nasıl olunur aslında olmasam bile öğrenmek bilgi edinmek istiyorum şu an hristiyanim İslam'dan hristiyanliga geçmiştim
Bu arada yaşım profildeki yanlış kaymış 40 yaşında degilim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer