Acil yardım lütfennnnnnnn?

Arkadaşlar lütfen yadirgamayin herkesin başına gelebilir hayat şartlarindan dolayı yapmak zorunda kaldım pismanimda başıma tatsız bir olay geldi ben aylar önce x hesabı kullanıyordum esc @rtluk yaptığım için alt bolgelerimi paylaştım videoda sadece üç video ve etiket vardı masaj esc@rt diye müstehcenlik suçundan dolayı beni karakola cağirdilar görüntülerin bana ait olduğunu soledim ama hesabın bana ait olmadiğini soledim ailemden korktuğum için erkek arkadaşım paylaşmıştır diye yalan isim verdim sonra bır ay geçti komutan beni aramış tekrar ifade almak için ama ben duymamisim açamadım ertesi sabah 5 de şafak operasyonu yaptılar heryeri aradılar bir şey çıkmadı evimde bende sonra gözaltına aldılar ifade için askeri bölgeye gittim il jandarma komutanliğina 5 saat beklettiler leptopum bilgisayar kasam telefonuma el koydular zaten incelemeye alındı pcde bir şey cikmadi ama telefonum yurt dışı mali olduğu için galiba bilmiyorum imeğil sıkıntılı dedi imaj dedi yine bekledim bu sefer herşeyi doğru şekilde anlattım maddi durumlarından dolayı yaptım dedim zorlu bı hayatim oldu dedim pismanim ve yapmıyorum zaten dedim işte calisiorum dedim sigortalı ve geçmişte psikolojik sorunlarim istismarlarim oldu dedim gecmisimide anlattım ifademde sonra bana kasa ve bilgisayar verdiler ama telefonumu vermediler siber suclarda kalicakmis bı sure savcılıktan alcakmisim 1 temmuzdada mahkemem var nolucak bilmiyorum benim hiç başıma gelmedi sabikam bile yok sicilim tertemiz telefonum ne zaman gelir almaları normal mi veya ne ceza verirler tck 226 madde yazıyor kagitta?

Acil yardım lütfennnnnnnn?