Bunlar hosalantj sinyali mi?

Dükkanda çalışan rus danscilar var. Bende gsrsonum. Calistigim dönemde kızların biri yasimi okulu vb. sordu. Salonda bana gül vermişti çalışırken. Saha sonra ben ani işi bıraktım. Dün geri başladım ise. Beni görünce uzaktan el sallayip daha yanima geldi. sen neredeydin. Seni özledik. Bi kaç soru daha sorduk. Ben geri baslyinca gene ilgili davranan kizlar oldu. Ama hiç biri bu kadar samimi ilgi davranmadı. Arkadaslari da dükkanda bazen bana takılıyor. Mudurden patrondan azar yememek için karşılık veremiyorum haliyle. Dun bu kız dansa çıktığında. Kizlardan biri sevgilin sahneye çıktı izlesene gibi bisi dedi. Türkçe si kötü olduğu için ben böyle yorumladım. Ama bazen dükkanda da baya soğuk davranıyorlar. Gelip ne numara , ne Instagram bisi istediler. Acaba ben farkında olmadan soğuk mu davraniyorum
Güncellemeler
1 yıl
Aklıma şey takıldı,, bazen dükkana prova ya geliyor lan. Bende nöbetçi oluyorum. Dukkanda 4 5 kişi bide kızlar oluyor. Etrafda kimse yok gelip no Instagram isteyebilir. Ama benden bi smamiyoet , Yeşil ışık görmeden oda oylr bi adım atmaz heralde
Güncellemeler
1 yıl
Daha fazla yorum yazamıyorum, takip isteği attım kabul et. Normal konuşalım DIYKAT
Bunlar hosalantj sinyali mi?