Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Rus kızları genelde cana yakındır. Canımlı, cicimli davranırlar
0155 Yorumla
Soran1 yılHepsi degol ,30 kusur rus var , hepsi bir degol haliyle. Ama dükkanda onlar ile yaşit tek ben varım, geneli büyük.
Soran1 yılBen hoşlandığı hissediyorum, ama bazen de aşırı soğuk davraniyorlar
Soran1 yılOlmaz o , eğer mevzu düşündüm gibi değilse, kovulma ihtimalim varrr. Dha önce bazı arkadaşımda n da duydum , dışarı dan soğuk duruyorsun diye. Ben farkında olmadan kızlara soğuk yapiyorum heralde
Soran1 yılLaubali olmak istemem hayatta. Genel olarak o yeşil isigi vermede sorunum var ama denilecem. Geçen işi ani bıraktım, haberleri yoktu. Bu sefer bırakacağım zaten soiylcem , belki isterr Instagram felan
Soran1 yılDogru diyorsun çok saollll
Soran1 yılDün erken gittim onların provası vardı. Grlip konuşuyorlar, nasılsın iyimisin vb, ara ara uzaktan kestiklerini de gorsuyorum. Ama daha sonra dükkanda muhatap olmuyorlar. Sabah çıkarken, herkese selam sabah veriyorlar bana vermeden çıktılar mesela. Surekli benim le muhatap olsunlar diye bisi yok tabi de ne bilim
Soran1 yılNasıl bi yüz verebilirim ki. Selam naber nasılsın diyor, cvp verim bendde soruyorum. Dukkanda surekli etraflarında dolanacak değilim yanlış anlaşılır dışarıdan. Turkce çok az biliyorlar. Geçen beni görünce baya sevinmişlerdi , saka felan yapıyorlardı, tikimle oyniyorlardi niye böyle oldu
Soran1 yılOnların bana davrandığı gibi biraz enerjik olmam mi Lazı m
Soran1 yılMesela onlar dans provası yaparken , onları izlemiyordum , sapık gibi şey olmasın diye. akşam iş saati dans ederken de izlemiyorum aynı şekilde.
Soran1 yılDogru Hele ki onlar hiç anlamaz. Ben de ilgimi biraz belli edebilsem. Bisiler olur gibi de belli edemiyorum istee
Soran1 yılNasıl yüzü vercem iste. Proda. Dükkanda bunlardna sipariş alirken , konuşuyorum sadece. Başka konuşma şansım yokki
Soran1 yıl10 güm daha çalışcam. Sonra bırak cam.1 ay baska isim var. Sorna dükkana geri başlıcam
Soran1 yılDediğim gibi o çok çok abarti bisi. benim önce bunlar istemeden soğuk yapmayı bırakmam lazım. ben genel olarak soğuk biriyim herlade. 3 5 kişiden daha duymuştum
Soran1 yılBu kızlardan bağımsız, yazılma yi düşürmeyi tavlamay i çok becerebilen bjdi değili.
Soran1 yılOldu da. Hep onlar bana açıldı. Ben kimseye acılmadım hic
Soran1 yılGenel yapım bu elimde değil. En net şeyden xuydum bunu. Okulda farkli bölümden kızlar vardı, bi ara aynı ortak dersleri aldık. orada tanıştık, sonra dönem bitince görüşemedik. Yolda gördüm bunları ne onlar ne ben Selam verdim. Akşam yazmış bana niye soğuk yaptın diye. orada anladım biraz soğuk biri olduğumu
Soran1 yılBunu nasıl aşabilirim
Soran1 yılPek bilgim yok , normalde de çok konuşkan biri değilim. Sessiz sakin efendi biriyim. Hic bo konuda yanlış anlaşılmak istemem
Soran1 yılBen de öyle düşünüyorum. Yenilcek bisi degol. İlk adım karşıdan gelmeden çok zor benim için. Aslinda İlk adımlar karşıdan gelmiş gibi de. Pek yeterli degol bence
Soran1 yılYok yabancı olması değil mevzu. Türkülere de aynıyım. Bence temel sorun ozguvnrimin pek gelişmemiş olması
Soran1 yılBaskının kralını gördük
Soran1 yılNe yazikki
Soran1 yılBencede öyle. Asiri rahat büyüyorlar. Ama bu rahatlık ne ülke adına ne kendi adlarına hiç iyi bisi değil
Soran1 yılHayırlısı bakim , ben de az şunlara karşı konuşkan olmaya çalışıyım. Cok da fırsatım yok ama denkcem
Soran1 yılHep kötüyü düşünürüm genelde. Ya ben yanlış anliyorsam diye düşünüyorum. Bunlar ise başlayalı 4.5 ay oldu. Daha 7 buçuk ay burdalar. Bisilwr olur herlade. Ben bu kızlar ile sadece 2 hafta beraber denk gledim. Isi bırakmadan 2 hafta önce başladılar.7.5 ayda da bisi ler olur heralde
Soran1 yılDogri diyorsun da yaşım 22 . Artık bu değişim icjn geç odlgunu düşünüyorum
Soran1 yılDgoru ama bu genel için geçerli bence. Ozguven icin geçerli olduğunu düşünmüyorum
Soran1 yılDogru diyorsun. Ama ne bileyim. Değmemem gerektiğini biliyorum nerden nasıl basilcam hiç bilmiylrjm
Soran1 yılSosyal bi iş değil. Gece kulubu ama sadece erkekler gelir , kız çok az gelir. Dükkanda ki dans ci kızlar felan izlemeye geliyorlar. Erkek le de ben sosyalleşmek istmeuyirjm
Soran1 yılMaddi açıdan geliri benim icjn iyi. Bırakmak mantıklı değil
Soran1 yılHersey icjn yorunalrun icjn çok teşekkür lerrr çok yardımcı oldun
Soran1 yılEderim haber ama büyük ihtimalle ben acilamam , onun açılması icjn daha can yakın ve sıcak davranmaya çalışcm ama
Soran1 yılBakacaz artık bilmiyorum. ama ben acilamam dediği mgi i
Soran1 yılDogru , nasip de varsa olur
Soran1 yılElimden gelen sıcak davranmak , baska da bisi gelmez ki , dil bilmezler bisi yapmazlar nasıl olcak
Soran1 yılO sorun işte. Bunlar sana isteklerini Türkçe biliyor , alkol çay kahve yemek vb. Ekstra bisi olsa trasnlet. Oda bir yere kadarrr
Soran1 yılOnun benden nasıl bi beklentisi var acaba. Onu merak ediyorum
Soran1 yılBenim niyetim o değil açıkçası, ama onun olabilir nelki , benim de aklıma o geldi
Soran1 yılCnsllk olsa mesela bunlar güzel kızlar. Parayla bile çok cnsllk için birini bulur neden ben
Soran1 yılHoşlanmış da olabilir , Türk vatandaşlığı almak icin olamaz. Alirlarsa bu işi yapamazlar. Spyledim sana bilmoyorim ama dükkanda onlar ile yaşıt tek kişi benim. Ben hariç tüm garsonlar evli ve yaşları büyük 40 felan hepsi
Soran1 yılYani evet. Aklımı da kurcalıyor. Bi samimiler , bi soğuk. Bi iyi davranıyorlar, bi Selam sabah yok. Kafam çok karisiyor
Soran1 yılEvettt dükkanda kimseyle sohbet ettiklerini çok görmedim. Bana az ilgi alaka verince. Sakalsinca felan. Dükkana geri gittiğimde, seni çok özledik, neredeydin felan dediler. DDiger garsonlara hep beni sormuşlar felan
Soran1 yılYa işte beraber çok fazla denk de gelmedik ya.17 gün felan iste. Beraber dükkanda olduğumz gün. Ne ara bana bu kadar ısındılar. Bilmiyorum
Soran1 yılTabi ki öyle. Sadece bu ve arkadaşları ilgili olduğu için merakım arttı
Soran1 yılBakalım nolcsk , haberim sana daaa
Soran1 yılAz önce arkadaşlarıyla oturmuşlar bi yere. Konusmalaridna en az 10 kere adımı söylediler , gülüştüler. Ne konuştular Allah bilir
Soran1 yılBen ce dalga geciyorlardi. Yoksa neden hepsi birden gülsüm
Soran1 yılOlabilir ama neden böyle bisi için gulussunlerki
Soran1 yılHepsi olabilir de , ben niye bu taktım bi kızlara bilmiyorum. Acaba farkında olmadan bende mi hoşlanıyorum
Soran1 yılHer gün gördüğüm icjn bana o kadar da güzel gelmiyorlar. Ilk başladığımda baya güzel geliyorlardi amaa
Soran1 yılBende oyle düşünüyorum, çok değişikler yaaa
Soran1 yılBirinin adını surekli geçirip gülmek, pek iyi bi hal hararet degol
Soran1 yılKafam çok karıştı, geliyor hal hatır soruyor şimdi de. Nasılsın iyimisin felan diyor. Ne degisk kız bunlar , yakında belli olur ya
Soran1 yılBen zaten isimlerini biliyorum
Soran1 yılZaman belli eder herseyi bakalım
Soran1 yılTavırlarını çözmek anlamak çok zor. Dün gece dışarıdan pizza felan söylemişler. Beni de çağırdılar , beraber yiyelim diye de. Teşekkür ederim dedim , gitmedim. Farkındayım çoğu zaman kızın gözü dd üzerimde. Galiba bende istemeden biraz özel ilgi felan bekliyorum. Sen dedin karşıdakinin soğuk utangaç olduğunu ben nerden biliyim. Bana soğuksa bende soğuk yaparım diye. Dogru heralde
Soran1 yılO tarz şeylere çok evet diyemem. Dükkandan biri görür felan. laf söylerler. Bwn kızlarla yaşıtım. Diger garsonlar büyük onlara bisi demezler , ama bana derler. O yüzden çok şey yapmadım. Sej birine böyle bisi teklif etsen teşekkür edip gelmese ne dusunursn
Soran1 yılya da insanlık olsun diye çağırdılar bilmoyorjm ama dediğin aşırı mantıklı bencede. Soyle düşündüm de bende çağırsam yok saol dese biraz kırılırım. Yazarken aklıma geldi , dün paket li çikolata vardı önlerinde,3 4 ksiiye verdiler. Bana da verdi , ben gene teşekkür edip almadım
Soran1 yılOldum olası boyleyimdir , biri bisi verirse almam teşekkür ederim. Patronlar bazen pasta börek baklava felan alırlar dükkana. Onu da yemem ben mesela.
Soran1 yılÇok çok iyi bi huy bence. Bende öyle hayatta almam. Toplu alinsin parası ni veririm ama bi parça bekli yerim belki yemem
Soran1 yılDogru diyorsun. Bu arada senin kaçtı
Soran1 yılHa iyi bence tam bu işleri anlicak yaştasın. Kafa olarak
Soran1 yılBen olaylara farklı bi açıdan bakıyorum hep. Verdiğin akıl ve söylediklerin aşırı yardımcı oliyorrrr
Soran1 yılŞey olabilir mi sence. Bunlar güzel rus kızlar ya. Haliyle ilgi görüyorlar hep. Benim biraz soğuk ve ilgisiz olmam , ilgilerini çekiyor olabilir mi
Soran1 yılAçıkçası aşırı iddialı değilim, tipim normal , ama sempatik duruyorum heralde.
Soran1 yılSjsjsjdj dogru , acaba brni çocuk olarak mı görüyorlar. O da geldi aklıma ama yaşım i biliyorlar. Sormuslardi
Soran1 yılBenim temel kanim şu. Bence benden hoşlanıyor, arkadaslair da o yüzden bana iyi ve tatlı davranıyor. Benim istemsizce soğuk ve çekingen olmam , onunda adım atamamasini sağlıyor. Atabilecekleri tüm adımları attılar zaten. Dükkana geri gittiğimde sen nerdesin , hep seni sorduk , çok özledik, bi daha gitcekmisin felan dediler. Yanlarina çağırıp mertcim 5 bardak alkol alabilirmiyiz dediler. Gulustuk felan. (Ben bunlara bi ara 5 bardak alkol verdim , ayakta duramiyorlardi ordan kaynaklı) Benim soğuk olmam senin de dediğin gibi onları da biraz soğuk yapmaya itiyor. Bende galiba biraz daha ilgi alaka isitoyrum
Soran1 yılYani evett. Bide bunlar güzel felan , alışmış lar dır, erkeklerden teklif gelmesine. Ben den gitmeyince sasitdilar
Soran1 yılBenim şu sefer işi bırakacağım zaman bunlara ayiktirmam lazım. Gecen sefer yapamadım.
Soran1 yılNasıl yapabilirim sence , bunu söylemek için pek fırsatım ykk , ve Türkçe anlamaz zaten bunu soylersem
Soran1 yılÇok çok azdır, Rusça biliyorlar sadece. Çok az Türkçe. Gecen cekil yol ver felan diyom başkalarına, anlamıyorlar
Soran1 yılZor işte bırakacağı mi söylemem. Napcam bilmiyorum, bi yol bulmam lazım amaa
Soran1 yılEvet , de sırf bunu söylemek icjn Rusça ogreekde saçma ya. sırf onları icin yaptigim belli olurr
Soran1 yılOnları n Türkçesini onlar da biliyor. O yüzden pek önemli değil onların ruscasi , bisi dicekwlwri zaman translet açıp söylüyorlar
Soran1 yılOlabilir mantıklı, ama itici geldi nedense. Dükkana geldim şimdi, provadalar , beni gördüler, samet geldi felan diyorlar jssjsjdjxkb
Soran1 yılVeriyorlar Selam sabah o normal. Gene soruyorlar nasılsın felan diye. Bak hatta kulise grisi yasak , erkek personel giremez, ben bazen eşya almaya giriyorum , bisi demiyorlar , nasılsın fwlan diyorlar gene
Soran1 yılBaşkasına bjsi diyorlar mi bilmiyorjm amaaa , belki kimseye bisi demiyorlardr
Soran1 yılAgzina scarlar. Ben Türk kızların çalıştığı mekanda da çalıştım. Kiziyor onlar bağırıyor felan
Soran1 yılBilmiyorum işte bana mj bisi demiyorlar , herkese mi demiyorlar. Bende boyna girip çıkmıyorum. Bazi eşyalar orada ondan girmek gerekiyor bazsn
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu tür karışık sinyaller bazen insanı düşüncelere sürükleyebiliyor. Gerçekten de, arada yoğun ilgiyle mesafeli tavırların karıştığı durumlar kafa karıştırıcı olabiliyor. Senin durumunda kızın sana karşı sıcak ve ilgili davrandığını, hatta özlediğini söylemesini gördüğümüzde hoşlantı olasılığı yüksek gibi görünüyor 😊. Fakat ortamın işleri ve patron baskısı da insanı temkinli yapabiliyor 🤷♂️. Senin soğuk davrandığını sanmıyoruz—karşılıklı çekingenlik de olabilir. Zamana bırak ve doğal ol, belki de güzel bir sohbet fırsatı yakalarsın! 🌸
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar