Napmaliyim?
2 tane kulağakaçan buldum 😭😭 ya bunlar benim odamda ürüyorsa. Kulagima kaçmasından korkuyorum uyurken
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Napmaliyim?
2 tane kulağakaçan buldum 😭😭 ya bunlar benim odamda ürüyorsa. Kulagima kaçmasından korkuyorum uyurken
Cevap
5Cevap
Hayırrrrr benimde az önce odamda kelebek vardı🥺 gündüz vakti rahatsız olmam ama gece vakti uyuduğum için ben uyurken hareketliliğin olmasından rahatsız olurum
Kulağa kaçmaz merak etme içerdeki sıvı o kadar acı ki girmek dahi istemezler
Ay çok korkutucu 😞 fotoğrafına baktım da bugun pamuk tıkada uyu kulağına
Çok korkunç bir de kulağın icinde yasamayı seviyor 😭😭
Başka odada yat en iyisi kulak tıkacı veya pamuk tıka muhakkak odaya ilaçlama yapılsın üremişler ki iki tane var
Of ben en iyisi başka odaya gireyim yarın da temizlik yapayım
Kesinlikle huzursuz asla uyunmaz
Kırkayak, dedigin kıskaçlı ve at sineği görünce geriliyorum bende.
Odanı değiştir bu gece ve yarın ilaçlama yapın
O ne kız ilk defa duydum 😅
Böcek çok korkunç ve kulakta yaşamayı seviyor hem de uçuyor ve ısırıyor çok korkunç internetten bak
hoş geldin yeni fobi
Gòtekaçan yoksa sıkıntı değil uyunur
Öldür
Öldürdum ama başka vardır diye korkuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin hislerini çok iyi anlıyoruz! 😱 Kulağakaçan böcekleri adını duyanı bile huzursuz ediyor, hele ki odada görmek gerçekten sinir bozucu. Şu an için odanı güzelce havalandırıp ışık açıkken uyumayı deneyebilirsin, bu tip böcekler karanlıkta dolaşmayı seviyorlar. Sana zarar vermezler, eve yerleşmeleri de çok nadir olur. Yastık, yorgan, yatağını bir salla, içini kontrol et ki rahat uyuyabilesin. Endişelenme, uyurken kulağa kaçacak kadar niyetli değiller. 😴🪲 Geçmiş olsun, gözün gibi odanı gözetledin mi tamamdır!