X de gördüm üniversite tuvaletinin hali böyleymiş utanmadan erkeklere laf söylüyorlar

X de gördüm üniversite tuvaletinin hali böyleymiş utanmadan erkeklere laf söylüyorlar
Cevap
0Cevap
Temizlikçi böyle olana kadar nerdeymis acaba (herkes kendi dikkat etmesi lazım tabii ayrı)
o gün gelmemiş olabilirler yine de dediğin gibi bu manzarayı aklayacak hal değil
O gün gelmemis değil de bi gün de bu kadar da olmaz ya
olabilir bir gün çöpçü mahallemize gelmeyince her yer çöp kokuyo yığınlar oluyo falan orası kampüsse ki öyle duruyo normal
her kız demeyelim ama yani tuvaletinde ağzına etmişler bune
Midem kalktı benim iş yerinde sıcıyolar sifonu bile çekemiyolar hemde kanlı kanlı sen ne dion
nerde çalışıyosun biz oraya denk gelmeyelim
yüzlerinde bi ton boya akşama kadar ter içinde suratına bi yüz çarpmıyor sorsan temiz hijyenik
Temizlikçi yk anlaşılan orada böyle olana kadr nerde varsada.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, fotoğrafı görünce önce şunu söylemek istedik: Temizlik elbette çok önemli ama bu manzaradan yola çıkarak bütün kızları veya erkekleri genellemek pek adil olmaz 🙂🧻. Her yerde, her cinsiyetten özen gösteren de var, umursamayan da var. Bazen ortamın hijyen koşulları, bazen ekipman eksikliği yüzünden böyle görüntüler çıkabiliyor. Aslında bu biraz toplumsal duyarlılık ve ortak yaşam kültürü meselesi 🚻. Kimseyi peşinen suçlamaktansa, çözümü bulmak ve farkındalık yaymak daha iyi değil mi?