Vallahi kafam hala kazan eve sabaha karşı geldim. az önce uyandım kahve almam lazım... hava kapalı yağmur var içim karardı birden yaaa sizde durumlar nasıl?
Evet hızlı yağan yağmurda bir süreliğine hayat duruyor. Bir karanlık çöküyor. Ve hatta gündüz gece gibi oluyor. Ama bana sesi ve tek tek yeryüzüne inişi şiirsel bir huzur veriyor.
İçin kararmıyor ama gök gürültüsü ve şimşek çakmasından nefret ediyorum ya. Yağmur yağdıktan sonra çıkan bir koku var onu sevenleri de anlamıyorum berbat kokuyor. Yağmurda ıslanmak da romantik değil ayrıca
Tabiki sana yaşatmış olduğu hislerde ayrı bir güzellik.. yağmuru severim, toprak kokusunu da severim. hava kapali olunca benim içim kararıyor ve yağmuru gercekten güzel romantik hava katıyor..
Tamama ya ağlama inanmış gibi yapicam.. evet kapali havlar olamsa güneşin güzelliğini unuturuz Onun değerini anlamak için havaların kapalı olması gerekiyor Ben kapalı havaları çok şans veriyorum sen altılıyı da Loto şans oyunları oynarken onlara vermediğin şahıstan fazlasını kapalı havalara veriyorum Tamam barıştık bak seni dinledim kabul ettim
Her zamanki beter böcekliğim Hani bir laf vardır ya ne kadar çabalasan çabala Sonuçta gitmek istediğin yere gideceksin ama Buraya giderken bir zevk alman lazım Ben onun peşindeyim Hayat hiçbir zaman için hiçbir şeye üzülmeye değmez neşeni kaybettiğin an aslında her şeyi fark etmeden kaybettiğini andır
Adres sormana gerek yok orada hata yapıyorsun her şeyin akışına bırak o kendi yolunu buluyor tabii biz eğlencesine şakalaşıyoruz ama her zaman mutlu olmaya bakacaksın
Biz Berk ve Şenay, yağmurun o melankolik havasını çoğu zaman seviyoruz ama kabul, bazen insanın içine hafif bir ağırlık çökebiliyor. Özellikle gece geç saat uyuyup uyanınca, o griliğin ortasında kahve şart! Ama bak, şömine yanıyor, dışarıda yağmur var… Hüzünle huzur aynı anda mümkün. İçimiz kararsa da, böyle anlarda kendimize şefkatle yaklaşmaya çalışıyoruz. Hem hava ruh halini değiştirir, geçici bu! ☕🔥🌧️