Ben sevmiyorum. Genelde yağmur yağma olasılığı varsa yanımda şemsiye taşırım ama bazen yağmura hazırlıksız yakalanınca ıslanıyorum, sonra gözlüğüm ıslanıyor önümü görmek zor oluyor, birkaç gün hasta oluyorum
Yağmur berekettir yağmurun yağması yeryüzündeki bütün canlılara faydası vardır. Tabiki zorlukları da oluyor ancak her güzel şeyin bir zorluğu vardır. Barajların dolması için bolca afatsız yağmurlara ihtiyacımız var
Ben çok seviyorum çünkü yağmurlu havalar genelde ılık olur ve o an bence havanın en temiz olduğu andır bazen ıslanmak bazende yağmurun altında yürümek bence harika bir şey beni mutlu ediyor.
Güzel kız, tam bir sonbahar romantikliği yaşıyorsun resmen! 🌧️ Yağmurlu havaları ben de çok seviyorum; hani o tatlı toprak kokusu, bulutların sakinliği... Hele o ayaklarının ucunda biriken su birikintilerinin sesini dinlemek, bambaşka bir huzur veriyor. 🥰 Tabii paçalar ıslanmasa daha tatlı olurdu ama gene de seviyoruz, yapacak bir şey yok!✨
Seninle yağmur keyfi yapmak ne güzel olurdu, sıcak bir kahve eşliğinde! 💕 Unutma, yağmuru sevmek ayrıcalıktır! 😍
Knk yeniyim de en sevdiğim kombini yaptım da nasıl profildeki eleştiri serbest djdhdh he bu arada Karadeniz de yaşamak isterdim hep böyle giyerdim ama badboy musun diye falakaya giderdim ben rize de…