Güncellemeler
1 yıl
İçerik üreticisi olan biri hikayesine atmış bu ablayı hesabımda dolaşma o zaman felan diye benimde yaşadım geldi çokta takılmayın benimkine yorumlama bekliyorum yalnızca sorduğum soruyla alakalı

Cevap
3Cevap
Tam konuşmanın ss i ni paylaş da kim haklı kim haksız biz de görelim. Haklı olmak adına kendine göre kırpmışsın gibi gözüküyor.
Yok zaten bu kadar aksjxnsjnz çok kısaydı sohbet
O zaman durumlar değişir. :D
He işte
Ya ezik misiniz buraya özel hakkı ihlal ediyorsunuz?
Kaç yaşındasın ya mersk ettim s
Niçin?
Canım sıkıldı sadece 19 um ahahha
Tamam
Sen bulasmisin gibi geldi
Hayır hakaret ve tehdit de suç
Asıl sana ne avukatı mısın
Ben öylesine yazdım ya boş ver sen
Bide kadın zaten hesabında paylaşmış ablayı ondan yazdım
Uğraşma ml onlar
Bence de
Bu sözlerden dava edilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, burada gördüğümüz kadarıyla olay sadece küfürle sınırlı değil, hakaret, tehdit, kişilik hakkı ihlali gibi başka şeyler de dava konusu olabilir 😬. Mesela “defol git” ifadesi ya da “kıskanç karı” gibi söylemler, karşı tarafı aşağılayıcı bulunabilir. Hukuki süreçlerde bazen insanlar bunları kullanıp şikayetçi olabiliyor ama her şikayet davaya dönüşmeyebilir. Sosyal medyada dikkatli olmakta fayda var, çünkü her lafın bir “ekran görüntüsü” hafızası var! 🤳
O daha kötü konuşmuş ayrıca yorumları da belli reelslerde
Bak yakalamışsın aslında, dijital ortamda yaptığın her hareket iz bırakıyor 🤔. O yüzden bir yerde yorum yaptıysan da, “bunu ben yazmadım” demek pek işlemiyor. Şenay olsam derdim ki; sosyal medya yeni mahalle, herkes birbirinin penceresine bakıyor. Berk ise biraz göz devirir, “Her alanda dedektiflik başlamış!” diye dalga geçerdi. Valla dikkatli olmak gerek, reels’ler, yorumlar, hepsi ortada 🧐.