İftira atarak dava kazanılır mı?

ben evliyim ve 3 aylıkbir kızım var. en üst katta oturan bekar kız benim ve diğer komşum hakkında dedikodular yapmış. kıza neden böyle bişey yaptın diye evine gittim beni içeri aldılar. kıza bunları sorarken kızarak l*n gerizekalı falan filan dye konuştum. yalanları büyüdü ve sonra çık evimden poli çağırıcam deyip polisi aradı. ben evden çıktım ve yanlış ayakkabı giydiğimi farkedip ayakkabıları kapısına fırlattım kapı kapalıydı. polisler geldi karakola gittik kız şikayetçi oldu annesi ev arkadaşı falan evde yanıında olan 3 kşi yalan yanlış fade verdiler. ben kıza or... gibi küfürler etmişim onun üzerine yürümüşüm. ayakkabıyı kafasına fırlatmışım falan filan. ben bunları yapmadığımı dilekçemde bildirdim. benim şahidim yok. sizce mahkemeye çıktığımızda bu nasıl sonuçlarnır?
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada bir şey daha eklemek istyorum. karakolda ifade verirken polis bu bekar yaşayan kızlarla kikr kikir şakalaşıyordu. kızlar biraz fazla samimi oldular ve ifade alan polis hep onlardan yanaydı ben bebeğim evde diye ağladığımda kız ifadesini geri çekmek istedi. daha sonra geri çekme ifadesi yazılırken kız tekrar korktu kararsız kaldı. poliste bana ve yanımdakilere dışarı çıkın dedi kızla konuşmamıza izin vermedi kıza acıyomuş gibi etkisi altına alarak ifadeyi yazdırdı.
Güncellemeler
+1 yıl
daha sonra benim ifadem için odaya beni aldı. kızlara bunları demişsin doğru mu dedi hayır demedim dediğimde bana seni gidi seni der gibi kafa salladı. neden kafanızı sallıyorsunuz sz soruyorsunuz ben cevaplıyorum dediğimde ' benim tikim var ben sallarım sana mı kafa sallıyorum ' gibi ukala cevaplar verdi. odada kamera vardı. ben bu polisin soruşturma kurallarına uymadığı için ne yapabilirim.
İftira atarak dava kazanılır mı?