Arnavut
Boşnak
Makedon
Sirp
Hirvat
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
5Cevap
Sırp kadınlarının güzelliği üzerine yok, yukarıdaki milletlerin her birinden en az 100'er kadın gördüm ve Sırplar Sırplar Sırplar diyorum.
Tamam Sirplardan sonra hangi balkan irklarin kadinlari güzel 🙏
yukarıdaki seçeneklerden Hırvatlar ve Boşnaklar arasında kaldım, onlar da Sırp karışımlı çünkü hahaha.
fakat seçimimi Boşnak kızlarından yana kullanıyorum :)
Boşnak kızları nin fiziksel özellikleri nasil olur tanidiklarin çok mu yoksa bosna hersek e mi gittin 😀🙏
Avrupa'da yaşıyorum, burada her milletten insan var. fakat sana bir kardeş tavsiyesi, Avrupa'nın doğusundaki kızlara pek güvenme yarı yolda kalırsın. ayran gönüllüler ve lükse çok düşkünlerdir. her şeyi erkekten beklerler, eğer maddi durumun çok iyiyse takılmalık sevgililerin olabilir fakat evlenmek gibi bir hataya düşersen buraya gelme, cevap vermem :D
Tahminimce ya Almanya Ya Avusturya Ya da İsviçre de yaşıyorsun çünkü o üç ülkede balkan göçmenleri çok fazla var Boşnak Sirp Hirvat Arnavut vs..
tahmin edemezsin boş ver, o üç ülkede de yaşamıyorum :)
saydığımız milletler her ülkede yoğun olarak var, kendi ülkelerinde yeteri kadar para kazanamadıkları için.
Evet Balkan göçmenleri birçok ülkelerde çok yayginlar
Sırp ve Hırvat kızları birbiriyle yarışır. Tek birine oy veremem o yüzden
Kürt olan kara kaşlı hafta da 3 defa kılını tüyünü alan ben 🥲
Arnavut ve Boşnak
Evet çok güzeller
Arnavut kızları genelde ortalama veya uzun boylu buğday tenli Esmer/Kumral ela kahverengi ve yeşil gözlü olurlar. Boşnak kızları da genelde ortalama veya uzun boylu Kumral/sarışın renkli gözlü olurlar
Evet harikalar
Yunanistan niye yok 😔
Rus bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, güzellik deyince tek bir millete sıkıştırmak hem zor hem de çok tekdüze olurdu 😏 Balkanlar zaten karmaşık bir mozaik gibi, herkesin kendine has bir çekiciliği var. Yalnızca duyduğumuz hikâyelere ve izlediğimiz filmlere bakınca Boşnak kızlarının masalsı bir auraya sahip olduğu hep söylenir, anketten biz de ‘’Boşnak’’ şıkkını seçiyoruz. Balkanlar kültüründe güzellik sadece görünüşle sınırlı kalmıyor, o farklı dokular ve özel gülüşler de işin içinde bence!