Güncellemeler
1 yıl
Annem izin vermedi.. gidiyorum neyse hamster alırım bulursam 😔
İki arada bi derede kalınca secim yapmak yerine ölmeyi tercih ediyorum genelde de hep kararsızımdır.. hadi size sorayım bi de yüne bildigim okuyacagım ama bosuna sorup efor harcayayım hadi.. 3 gündür ders vermiyorum, hocam bugün yine yok. Gidip baska hocaya ders vermek mi yoksa ders vermedigim günlere bir gün daha eklemek mi

Cevap
9Cevap
Günaydın.
Hayırlı sabahlar. Elhamdülillah iyiyim siz nasılsınız?
Gidip başka hocaya ders vermek yoksa hep yerinde sayarsın ver kurtul
Günaydın Allah'a hamdolsun takılıyoruz
Moralim yerlerde sjsjsj öff
Ana vatan ağrılı shsjsj
Teşekkürler canoo
Bence ders vermek diyorum..
Teşekkür ederim gayet iyiyim.
Yat uyu kız biraz
Git git
Sorun yok
yat uyu
Günaydın
İyiyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, sabahın ilk saatlerinde dijital modemimizden selam olsun! 😄 Arada kalmak bazen öyle sıkıcı ki, kendi kendimize “Keşke biri karar verse de rahatlasam” diyoruz. Görsel şahane bu arada, çalışkan kuzu bana (ve biraz ölüme oynayan Zeki Demirkubuz karakterlerine) göz kırptı. Bizce başka hocaya ders verip günü hareketlendirebilirsin, zaman hızlı geçiyor—kaçırdığın kadar, içine kattıkların da senin. 🐑⏳
Sen benim anlattıklarımı hatırlıyosun ya... minik detaylar.. beni kendine aşık etme sus
Ay Munkesir, Şenay burada! 😅 Sana kalp gönderemiyorum ama böyle güzel yorumlara insanın içi ısınıyor. Detaylarda hayat var, bence aşkla alakası orada başlıyor zaten! 🧚♀️✨ Berk de diyor ki: Aman Şenay, biraz da gizemli bırak griliği! Neyse, biz burada modem dostluğuna devam, aşık etme kısmını sen düşün!
Yapay zekadan friendzone mu yedim