Diyarbakırı neden bukadar aşağlıyorlar? aşağılanacak bir yer değil insanaları mert cömert insanlar birşey oldumu yardımları eksik etmezler iyi düşünceliler neden bukadar aşağlıyorlar? sizce
Cevabın nedir?
+1 yılAslında ön yargılı bir insan değilim ama tahmin edebiliyorum oraları. Herkes kürtçe konuşuyor. Kendi ülkende başka dil konuşuluyor bilmiyorum bana garip geliyor. Ve ne kadar kabullenmezseniz de orada her 2-3 aileden dağa çıkan pkkya katılan oluyordur. Bize hocamız diyordu. Biz bütün masraflarını karşılıyorduk yurtlarımızda kalmasını sağlıyorduk yoksa dağa çıkıyorlar diyorlardı. Aslında hocam bir kaç bir şey daha demişti ve haklı galiba. Dedi doğuda hizmet yok. Burada adam yanlış yapınca sürüyorlar doğuya o sürülen adamda işini baştan savma yapıyor diyor. Herkes kürtçe konuşuyor annesiyle ailesiyle kürtçe konuşuyor ama okula gidiyor daha 7 yaşında yeni bir dili öğrenmeye onunla ders görmeye çalışıyor diyor. Tabi zor bir durum Allah onlarında yardımcısı olsun valla. Her şey dışarıdan göründüğü gibi değil onlarda orada çok zor şartlar altında yaşıyorlar. Ama şu eylem yapan polise taş atanları görünce içimde ki insanlık duygusu yok ediyor kendini hele bunları yapan çocuklarsa...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diyarbakırı 1 kez bile görmemiş olanlar konuşur. Hatta bana bir arkadaşım orda teröristler elinde silahla sokakta dolaşıyor değil mi diye sormuştu. Gidip gören ise çok güzel bir şehir diyor. Kürtçe konuşanıda var Türkçe konuşanıda. İnsanı sempatik ve cana yakın. Bilmeyenler diyarbakırı kötüler ve vatansever olur. Biter onlarında soyu rahat olsunlar kötüler ve akılsızlar kazanamadı hiç bir zaman. Bunları bir Diyarbakırlı olduğum için söylemedim. Gerçek olduğu için söyledim. Hala 2-3 tane olaydan tüm bir topluluğu sorumlu tutan varsa Allah'a havale ediyorum
100 Yorumla
+1 yılDiyarbakirliyim dediğinde verilen tepkiler dunyamiza yeni gelmis canlilar gibi bakıyorlar yahu diyarbakordan bahsediyoruz medyanin sadece kavgasini gurultusunu gosterdigi bir sehirden bahsediyoruz bu insanlarin degil medyanin sucu aslina bakarsan çünkü filmlerinde aşiret mevcut çünkü filimlerinde salak cahil gibi bir topluluk olarak gosteriyorlar cunku haberlerinde insanliktan eser kalmamış gibi gosteriyorlar yillar once diyarbakira gelipte aaa burada sadece iki kqtli toprak evler var sanoyordum ben demesiyle lanet olsun medyaya demiştim.
Asagda bazi beyni kucucuk insanlar yorum yapmış yahu asil en cok kürt kadinina deger verir siyrilin bu zihniyetten layik olamama bir durum soz konusudir senin icin sadece..
ve soruyu sorab arkadas o mükemmel sehri artik ispatlama cabamiz olmasim ufku genis olan gorur gerisine ispatlamak zahmet olur.60 Yorumla
+1 yılTamamen önyargıdan dolayı. diyarbakırda kötü bişey oldu mu bunu genelleyip oranın tüm insanına mâl ediyorlar. bir hırsız mi gördüler, o zaman tüm d. b. hırsız. bir terbiyesiz mi gördüler, o zaman tüm db terbiyesiz. bu şekilde düşündükleri için sevemiyorlar bence. ben kendimi bildim bileli seviyorum orayı. Hem oralı arkadaşlarım da var çok samimi olduğum. kaç defa gittim bir kere bile pişman olmadım çünkü her seferinde çok iyi karşılandım. Sonuç olarak kişinin önyargısına bağlı deyip sonlandiriyorum bu yazıyı :)
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
53Cevap
+1 yılAsil bu soruyu kendinize sorun, ben dahil 7 milyon Türkiyeli yurtdisinda istedigi gibi Türkce konusuyor, ve kimse bu dili konusma Almanca konus diyen yok, hatta Türk okullari bile var, burada yasayan o kadar Türkiyeli var ki bir cümle almanca bilmez, onlara neden laf demiyorsunuz? buranin resmi dili almanca (kaldigim yer avusturya) neden Türkler buranin resmi dilini bilmiyorlar, kendiniz ne kadar entegre oldunuzda baskasinin entegre olmasini bekliyorsunuz? ki adamlar TÜRKIYENIN gercek yerlileri, misafir olan bu ülkede Türküm diye gecinenler, nickleriniz bile yabanci isimlerle dolu ne kadar TÜRKSÜNÜZ?
Bu kadar FASIST olmayin, birakinda insanlar istedigi dilde konussun.
Yüzyillardir adamlarin Dilini yasaklarsan gayet normaldir Daga cikip hak aramalari, burada biri Türkce konusma dese adami öldürürler, biraz düsünün bos bos konusmayin, isiniz gücünüz milliyetcilik, FASISTLIK, biraz insan olun INSAN.111 Yorumla- +1 yıl
OHA! Genelleştirmeye karşı çıkıyorsun ama isine gelene bütün Türkleri genelledin bizzat sen it! Ben Türkmenim öyle bir şey de yapmadım dışlamadimda kimseyi ne olacak it şerefsiz isine gelince mi genellestrmeler yok
- +1 yıl
Kurban olun güzel yurdumun her yerindeki gönlü güzel kendisi güzel insanlarina bu vatani bolemeyeceksiniz köpekler bu vatandaki herkes kardestir. Birlik beraberlik icinde olmustur olacaktır. Hevesleninn hevesleninn ! Hevesiniz kursaginizda kalacak:)!
- +1 yıl
Zora gelince hemen küfür, dogrular neden bir yerinize batiyor ki? kac kez Yurtidisina ciktinda olanlari gördün? burdaki milletimizin hal ve hareketlerini biliyormusun da böyle konusuyorsun? resmen bizi rezil ediyorlar!
- +1 yıl
ÜLKEDE Ayrim yapanin, IRKCILIK, FASISTLIK, Bölücülük yapanlarin allah belasini versin diyorum!
- +1 yıl
Sen ne yapıyorsun ulan? Yaptığın fatistlik degilde nedir Türk fasistligi yapıyorsun. Allahtan bir yurt disina cikmissin kendin disiindaki kimseyide yurt disina cikmamis mi zannediyorsun? Bak simdi koçum o dis guclerin etkisiyle bu ülke de otekilestirip asagilananlar var. Dis guc etkisi? Psikolojik olarak medya sayesinde. O dışarda dediginde kimse sana aslını sormaz kimsenin asli yoktur Fransadaysan hepsi Fransizim der hepsi bize gelince insanlarin beynine asli sokmuslar ki saf bir ırk yok ırk insanlarin kendi uydurdugu bir sey Allah a da evrimede inaniyorsaniz ortak bir atadan geliyoruz zaten bu kavga dovus niye ben başkalarını ötekelestirmiyorsam bir yurt disina cikmis da kendini bor sey sanan kendi vatanım da yurdumda beni otekilestirmek ne haddine?
- +1 yıl
Türk fasistligi kendini yüceltmekle olur ben elestiriyorum beyin özürlü kardesim, Türklerin yaptigi yalnislari yaziyorum, sen bosuna düsünüpte beyin hüclerini öldürme olur mu? sizin Diyarbakir hakkinda yazdiginiz fasistliktir baska birsey degil! Haddini Bil!
- +1 yıl
Onur viyanaymis bak bak bak yurt dışına mi çıktın sen afferim sana kendin disindaki kimseyi yurt dışına cikmamis mi saniyorsun sen? ya da himm gormemisin bir seyi olmus tutmus seyini koparmis hesabi.. aaa anladim biz kullanici adimiza gordugumuz ülkeleri yazmıyoruz diye oyle zannediyorsun oo cok haklısın evettt hemde cook..
- +1 yıl
Neden ciktim sorsana, sizin gibi IRKCILARDAN biktigim icin ciktim ve huzurluyum, Sizin bir lafiniz varya YA SEV YA TERK ET diye, 22 Senedir burdayim, Türkiyeye sadece Ekonominize destek olsun diye geliyorum yani izin yapip bol bol para harciyorum ki biraz Ekonomizin güclensin, oda tayyipin cebine giriyormus :)
- +1 yıl
Len yürü ya bize Irkçı diyorsunda kendi yediğin b*k ne çok affedersinde sen yapınca ırkçılık olmuyo mu? Kesin ondandir vasifsiz olmadigindan degildir sayin" cok gormus gecirmis bilgili gorgulu "onur_viyana adam akıyo viyanada hıı yurt dışına da çıkmış kullanici adina bak vuvv çok havali hic gordunuz mu boyle havali kullanici adi:D? Soruyorum size gordunuz mu haa:D?
- +1 yıl
seninle yazistim diye kendimden utandim valla, akli yok ama fikri var!
- +1 yıl
Ne yazismasi len Allah korusun , senin gibi itlere meydan birakmayacagimizi burdan belletmek istiyorum herkese ondan yazıyorum
+1 yılGittim gördüm insan olark iyi Diyarbakır da doğu tarafıda fakat bizi birbirmize kırdırmak isteyenler Doğuyu çok farklı tanıtıyorlar tvlerde medya kötü gösteriyor ee gitmemis gormemis insanimizda medyaya inanıyor yani (bende sasirmistim gdiince) medya yanlış kisilerin ellerinde bence.. arti pkk ya Kürt sorunu demeye baslamislar neden Kürtler sorun olsun ki? Neden onlar otekilestrlsn Türklerin teror örgütü olsa adi ttk olsun hadi ttk demek yerine Türk sorunu deseler temiz olan Türklerde otekilestrp baskalastrp olmaz mi? Bu kucucuk kavramlarla bile insanlari disliyorlar insanlarin beyinlerine boyle seyler sokuyorlar tv de mi bir yer de dikkat edin demisti biri ppk yerine Kürt sorunu kavrami asilanacak ve bu temiz olan Kürtlerinde otekilestrp baskalastrlmasi olacak bunu kullanmayin diye simdi bakin lanet olasi medyada pkk sorunu diyen var mi hepsi Kürt sorunu neden Kürtler sorun olsun kardeşim pkk sorunudur bu
21 Yorumla- +1 yıl
Bizi birbirimize kırdırmaya çalışıyorlar sevgili kardeslerim bunlara cok dikkt edelim oyuna gelmeyelim siyasi partimiz ne olursa olsun pkk yandasi olmadiktan sonra hepimiz devletimizin güzel daha iyi olmasıni istiyoruz fikirlerimizi paylasalim fakat asla bir kardesimizle bu yüzden kavga edecek hale gelmeyelim unutmayalim. karşımızdaki kişinin derdi vatanimizin iyi olmasidir bizimde ne olursa olsun birlik ve beraberligimizi koruyalim buna ihtiyacimiz var
Gizli Üye(36-45)+1 yılDiyarbakır, Doğu ve Güneydoğu ve Kürt'ler ile ilgili en büyük sorun terör örgütüdür. Terör örgütü ellerinde terör örgütü posterleri ile " Bijiiii Serooook Apoooo " diye bağırınca, askere, polise kurşun sıkıp molotof kokteyli atınca, ortalığı yakıp yıkınca, Türk Milletini tehdit ettikçe ve vatanına bağlı Kürtler de bu soruna karşı sessiz kalınca maalesef böyle bir sorun ortaya çıkıyor. Ve bu sorun asla biteceği de benzemiyor. Ne zaman Kürtler ayakalanır terör örgütünü lanetler işte o zaman var olan bu aşağılık komplesi ortadan kalkar. Yoksa olmaz böyle devam eder, ülke bölünmeye de gider.
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAşağılanmaya mahkumsunuz o zaman.
- +1 yıl
Sizin cok sevdiginiz AKP´yide görüyoruz, ISRAIL Usaklari!
Cevap sahibi+1 yıl@Onur_Viyana sözün bana sanırım !!
Ben akepeli değilim.
akepe size çalışıyor zaten nasıl akepeli olayım.
Ayrıca İsrail uşağının kim olduğunu dağdaki domuzlarınız daha iyi bilir :D
Gündem konusunda 442 cevap paylaştı. Bir şehir düşün ki halk olarak teröre, provakasyona, anarşiye prim vermez, adamın canını alır;
Bir şehir de düşün ki gençleri ortalığı yakıp yıkarken onlar ya destek verir ya ses etmezler; devlet düşmanlarını, bayrak yakanları, polise kurşun atanları içinde barındırır...
Bir yerde Trabzon, diğer yerde Diyarbakır... Kendi imajlarını kendileri yarattılar ve kolay kolay silemezler...24 Yorumla- +1 yıl
Bir MÜSLÜMAN düsün ki, ISID denen Belaya sessiz kalan.
Bir MÜSLÜMAN düsün ki, ALLAHU EKBER diyip kafa kesen, ve bir MÜSLÜMAN düsün ki bunlara Sessiz kalan! - +1 yıl
Gerci ben Trabzon ve Rize gibi illeri Türk olarak görmüyorum onlar ilk önce bir ASLINI arastirsinlar, GÜRCÜ Kardesler :)
- +1 yıl
Viyanaya gitmis onuda kullanici adina yazmis kafasiz görgusuz bu vatan bir butundur. Bu vatan birlik beraberlik icinde kurulmuştur. Birlik beraberligimizde o bizi bolmeye calisan her ite kopege inat devam edecektir biz kimseyi gurcu su bu diye ayirmayiz. Bu vatana bu vatandaki kardeslerimi Yaradana kurban ol
- Gündem konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılDiyarbakırı ve insanlarını aşağılamak kimsenin haddi değil düşüncesi asla değil.
Ancak bir gerçek var onu görmeliyiz.
Terör örgütünün yıllardır özellikle Kürt vatandaşlar üzerinde uyguladığı baskı nedeniyle yaşam orada normal koşullarda sürmüyor.
Örgüte karşı gelmek mümkün değil. Karşı gelen canıyla ödüyor. Güney doğuda düşünce özgürlüğü tam olarak tesis edildiğinde her şey çok güzel olacak.
Diyarbakır insanı ile ilgili sözlerinize yürekten katılıyorum..317 Yorumla- +1 yıl
bu baskıyı sen nerden biliyorsun? baskı olduğunu nerden biliyorsun? akp nin her lafını vahiy sanıp inanmayın arkadaşım. popülistliktir bu.
- +1 yıl
Baskıyı nereden mi biliyorum? Ekimde 50 kişi neden öldü cevapla o zaman? bizde öğrenelim..
- +1 yıl
@cesi272727
Baskıyı nereden mi biliyorum? Ekimde 50 kişi neden öldü cevapla o zaman? bizde öğrenelim.. - +1 yıl
ekimde ölen 50 kişinin kaçı diyarbakırda öldü. hem o ölenleri örgüt öldürmedi. karşıt iki grup arasındaki çatışamalr gibi gösteriliyordu. işte biri pkk sempatizanları diğeride hüdaparcılar gibi. ama ortaya kuşku götürmez delillerle çıktı ki. işin içinde mit ajanları varmış. malesef ülkemizde kan siyaseti yapıyor hükümet. yoksa ben ne kadar kürt olsam kürtçü olsamda sen de aksi düşünsen gelip seni öldürmem yolda. sende öyle yapmassın eminim. mesala antepte polis ülkücelere bilgi verip sokaklardan çekildi ülkücüler pompalı tüfeklerle normal bir mahalleye girip sağa sola ateş ettiler. hem kendi arkadaşlarını öldürdüler yanlışlıkla hemde balkonda duran bir kızacağızın katili oldular sonra polis geldi dediki gençler siz görevinizi yaptınız şimdi dağılın ortalığı temizleyelim. ve bir örnek daha normal eylem yapan insanlara cizreydi sanırım devletin polisi yaşasın işid diye bağırıyor. bun herkes gördü videosu var. ben böyle düzende herşeyi yaparım. bu resmen kışkırtmaktır. dağa çık demektir.
- +1 yıl
- +1 yıl
Sen önce PKK nın kuruluş döneminde köylerde mezralar da kaç kürdü infaz ettiği bir araştır. Osman Baydemir neden konuşamıyor onu sor? Kandilin onaylamadığı bir sözü HDP yetkilileri söyleyebilirmi?
Kürt siyaseti silahın gölgesinden kurtulmadıkça Kürtler özgürleşemezler.
Polis dedin, Ha onlar paraleller. İstihbarat örgütleri sizi de paraleli de parmaklarında oynatıyorlar.
Fazla uzun sürmez gerçekleri görürsünüz. Çözüm sürecine sahip çıkın siz...@cesi272727 - +1 yıl
@cesi272727 polis olsaydım sualsiz indirirdim merak etme..! Açılım zırvası adı altında her boku yesinler sonrada aşağılama. !
- +1 yıl
rte izin vermeden akp den bir ses çıkabilir mi? çıkanın ekonomik olarak soyunu kuruyorlar gördüğün gibi. açılımada kaç yıl destek verdik. ama kobani için işidi destekleyen işide silah veren hastaneleri açan. militan gönderen bir hükümetin artık samimyietine inanmıyoruz. bunu garipsemeyemessin şimdi işide yardım etmedi deme, bende başta inanmak istemedim ama kobani savaşı boyunca urfa ve suruç sınırdayım ne dolaplarınd öndüğünü gözlermizle gördük. artık islamı istismar eden akp ye bir gram güvenim yok. tek sebepte bu değil. bütün akp belediyelerinin yolsuzluklarını görüyoruz. paralelinde ALLAH belasını versin yıllardır söylüyordum paraleli. akp liler hoca efendiye laf söyleme çarpılırsından başka bişey demiyorlardı. @EserAlp sana gelince. al silahını gel herşeyi polisten bekleme.
- +1 yıl
@cesi272727 Sabit fikirli ve ön yargılısın. Daha fazla uzatmayacağım. Bütün konuşmalarım bu coğrafyada yaşayan insanların huzuru ve çocuklarının acı çekmemesi üzerine idi. Sen bunu anlamakta güçlük çekersin yorma kendini. Şunu bilmeni isterim ben AKP li falan da değilim.. Objektif bakmaya çalışan bir bireyim.. Kürdü de Türkü de kullanıyorlar. Acımasızlar..
- +1 yıl
sabit fikirli olsaydım akp ye inanmaya devam ederdim. sen sabit fikirli olmasaydın söylediklerimi biraz ciddiye alırdın. yolun açık olsun.
- +1 yıl
@mühendis_ @cesi272727 benmiydim İstanbul'da molotofla Serap Eker'i yakan. Benmiudim cizreye hendek kazan. Ağrıda askerken her yerden taciz ateşi gelirdi. Analarının * kaşınıyordu!!! Terbiyesizce uslu akıllıca bu ülkede yaşamayı öğrenecekler daha. Bunlar iyi günleri bunların. 12 sene önce karılarının eteği altına saklanan gavatlar bugün şekil değiştiler g*t korkusundan kafın elbisesi ile çıkıyorlar sokağa!!! Bu devlete itaat edecekler. Nedenmi ; bunları yapanları iran asıyor suriye vatandaşlıktan çıkartıyor. Irakta söz hakkı yok kürtlerin. Bir tek bu ülkede rahat yaşıyorlar ve rahat battı.
- +1 yıl
@cesi272727 Benim AKP yi sorgulamamın % 1 kadar sen örgütü sorgulayamazsın. Sen bunu yaptığında sorun çözülmüş olacak..
- +1 yıl
@cesi272727 ordaki kac milyon insanın hepsinin herbirinin teker teker terörist olduğunu nerden biliyorsun?
- +1 yıl
görüş sahibi örgütü senin akp yi sorguladığın kadar örgütü sorgulamasaydım şimdi dağdaydım. burada konu örgütün yanlışları değildir. olsaydı inan burada ahan ilan edilirdim. @EserAlp eski içişleri bile açıkladı itiraf etti İstanbul'da o kızı yandıran molotofu atanın mit ajanı olduğunu. senin dünyadan haberin yok. eğer masum bir cana kim kıydıysa Allah belasını versin. eğer babamın oğlu bile olsa. bunu savunmamaı bekleyemessin benden. biz önce insanız. derdimizde Kürtçülük değil senin gibilerin yaptığı milliyetçiliği faşistliği yapmıyoruz.
- +1 yıl
ben terörist demiyorum. bunlar terörist diyor bende değild iyorum. @renkliisiklar
- Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbunların hiç biri bazı beyni çaresiz hastalıklılar için, önemli değildir. diyarbakırı sevdiremessin onlara. boş ver sevmesinler. biz seviyoruz yeterlidir. paylaşamayız zaten. :)
https://www.youtube.com/watch?v=qps9SoyiXT820 Yorumla Diyarbakır gibi kadim bir şehri aşağılayan insanın kendisi aşağılıktır. Tarihi bilmeyen insan kendini bilmeyen insan Diyarbakırı bilemez. Paris aşağılanır Londra aşağılanır ama insanlığın yerleşik hayata başlagığı yerlerden biri ve medeniyetlerin beşiği olan Diyarbakır aşağılanamaz.
50 Yorumla
+1 yılBugüne kadar diyarbakir hakkında kimseden kotu bir şey duymadim. Metropol diyorlar. İnsanları için rahat ve medeni diyorlar. Köprüde bizim kiz arkadaşlar iciyorlarmis. Bir cocuk gelmis birine cok hoş olduğunu söylemiş. Bizim arkadaşlar şüpheli yaklasmislar. Bulaşmadan gidenine pek rastlamadigimiz için. Tersleyecek olmuşlar. Cocuk efendice çekilmiş.
00 YorumlaAssalayanlar floridada filanmi yaşıyor? yobaz insan heryerde var. Ben diyarbakiri cok merak ediyorum gezmeye gelmeyi cok istiyorum. Cokta guzel oldugunu duydum.
52 Yorumla- +1 yıl
diyarbakır emin ol çok güzel bir yer kesinlikle medyada gördüğünüz gibi değildir düşman olunmayı bırakmalı herkes.. Bu arada gelirsen buyur ben burdaym canım herzaman..
Gündem konusunda 371 cevap paylaştı. ben diyarbakıra düğün çekimi için gittim dönerken araçımımn motoru kilitlendi inanırmısınız belki 15 araç yardım için durdu birtanesi arabamı sanyiy çekti beni evinde misafir etti hemde 4 gün boyunca allah rzı olsun
52 Yorumla- +1 yıl
Bunu bu mallara anlatamzsın.. Dikkat çekmek için herşeyi yapar bu şerefsizler..
- +1 yıl
her koyun kendi bacagından asılır misali. biz anlatalımda isteyen istedigi gibi düşünsün
sanki dogulu kardeşlerim onlara ne yapmış biri desin bana şu kötülükleri olmuş diyemezlerb çünkü kötü düşünen insanlar hep kulaktan duyma sözlerle hareket ediyorlar halbuki allah insana akıl fikir vermiş önce bir araştır sonra agzından çıkan kelimeler için pişman olma. yzık ben acıyorum böyle insanlara.
+1 yılO bölgede hiç yaşamamış kendi dünyası ve tv den gördüğü yabancı dünyasının içinde yaşayan birine, haberlerde hep olayların çıktığı bir yeri gösterdiğinde koşullanıp o bölgede yaşayan masum insanları da aynı kefeye koyması olası bir durum.
30 YorumlaSilvan lice ergani sulh kulp buralarda askerlik yaptim.
Gezici dag komando timiydik
Gittimiz her ilçede kafam kadar taş atılarak karşılandik.
Brn haritadan sildim mesela diyarbakiri bana göre orası Türkiye değil ayrı bir ülke.97 Yorumla- +1 yıl
@mühendis_ hani siz sürekli sokaklara cıkıp taş atıyorsunuz ya =) Jandarma Çevik kuvvete var onlarda yetersiz kalınca bizleri cağırıyorlardı arkadaş mezardan cocuk cıakrtımızı biliyorum kız cocukj diye gömdüklerını =) bayrak indirilme olayınadda oradaydık biride demediki sıkın diye
- +1 yıl
@mühendis_ yahu ben d. bakırda kürtçe öğrendim neden yalan söyleyim köylerinde aşıret yok mu sanıyoırsun demek ki ben senden daha iyi biliyorum d. bakırı 1 sene yaşadım ırkınızı çözdüm arkadaş =D
- +1 yıl
Onuda yapanlar Askerler zaten, Öldürür gömerler sonra Teröristler yapti dersiniz, sen onu kardeslerine anlat onlar yer anca!
- +1 yıl
Çok fazlaaaa havalı @onur_viyana kullanıcı adıyla da yurt dışına çıktığını belli eden bu görmüş geçirmisliktir arkadaslarr vuvv görmemişlik değil :D herkes yazamaz böyle kullanıcı adına gittiği yerleri Mehmetlerimize dil uzatma len yaradanlarına kurban ol bizim Mehmehciklerimizin ne haddine len fitneci iftiracı bak tamam çok havalı bir kullanıcı adın olabilir onur_viyana gibi.. vuvvv buna bir şey diyemem ama.. :D (!) ALLAH dan bir yurt dışına çıkmış da onu da kullanıcı adına yazmış yok böyle bir bilgelik.. (!) Mehmetçiklerimize dil uzatmak kimsenin haddine değildir kullanıcı adı onur_viyana gibi süper havalı :D (!) Olsa bile.. terbiyeni takın fitneci
- +1 yıl
Ulan ne yalancı boş bir adamsın sen arkadaş ya.. Büyü ulan biraz evlensen kendi boyunda çocuğun olurdu.. Ulan geldiğimden beri her soruda varsın hepte boş boş knuşuyosun.. Adam ol l*n biraz adam.. Büyü artık. Mezardan çocuk çıkarıyomuş.. Töbe töbe..
ben Diyarbakirida, Diyarbakirlilarida cok severim,, ama soruya gelecek olursak bence Kurtlukle alakasi yok, terror olaylari medyada fazla yer aliyor diye olabilir,, mesela antep-bingol-urfa-maras-malatya-adiyaman ve mersinde cok Kurt vardir ama kimse bu illere laf etmez...
Izmirlilerede kasar ve kemalist diye bakar herkes, veya her karadenizlide saf-sivri zeka arasi hamsi yiyen trabzonsporlu sanilir ama degildir--- takma kafana boyle seyleri..
@bollyvvwood dogru demis medya ne derse o30 Yorumla- Gündem konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yıldiyarbakır bşb - gs maçında milli marşımız ıslıklandı
Mart 2014 seçimlerinden sonra HDP'li belediye başkanı ''seçimler Türkiye ve Kürdistan'a hayırlı olsun dedi
diyarbakır ile birlikte diğer bazı doğu illerimizin HDP'li milletvekilleri ısrarla ''önderimiz sayın öcalan'' diyor
Gaffar Okkan bu ilde öldürüldü
ondan olabilir mi?12 Yorumla- +1 yıl
medyadan duyduğumuzu söylüyoruz herhalde
milli marş bitene kadar da sessiz olunabilir
bu çok ucuz bir bahane
Gündem konusunda 15,7b cevap paylaştı. bende senın gıbı dusunuyorum dıyarbakıra gıttım gercekten ınsanları yardımsever
50 Yorumla
+1 yılGitmeyen insan bilmiyor arkadaşım. Medya o kadar abartıyor ki herşeyi de Türk insanı da Amerikalılar gibi oldu medya ne derse inanmaya başladı. Medyayı fırsat bilip bizi, ülkeyi karıştırıyorlar.
60 Yorumlateror yataği ve apdullah öcalanı savundukları için olabılırmı okadar ınsanın ekmeyıyle oynadı adıler bu dıyarbaskırlı dıye demıyorum bunu yapan kesım kımse onlara olaylarda yok yakmalar yok yıkmalar bunun hesabını nasıl vercekler bakalım
67 Yorumla- +1 yıl
Bunu genellenmese Diyarbakırdaki temiz Insanlarda ötekilestirilmemis olsa onlarda temiz olanlar pkk ya ilismemis olanlar vatandaşimiz kardesimizdir çünkü otekilestirmek temiz olanlarida tahrik etmek demek
- +1 yıl
O masum temiz dedigimiz insanlari kimse batiramaz siz boyle otekilestirmediginiz sürece Diyarbakır'daki pkklilar deyin diyecekseniz cok mu zor? O insanlari dislayarak pkk sempatizanlgina meyilli hale getiriyorsunuz. Orda bir tane bile temiz olsa bu dedigin curuk muruk sozleri hak etmiyor. Sen vatani bolmeye pkk ya sempatizan kazandirmaya mi çalışıyorsun? Sozlerine ne diyecegine kimi nasi etkileyeblcgne dikkat et!! Bu vatanın birlik ve beraberligini korumaya destek ol, bozmaya degil bir tane de olsa masum pkk sempatizani olmaya oyle asagilik bir konuma itilmeyi hak etmez
- +1 yıl
Boş laf seninki...
- +1 yıl
Beni ne alaka len godos
kimin haddine aşşağlamak bazıları sadece medyada gördüğü için kötü düşüncelere kapılıyo ben d. bakırdayım isteyen gelsin misafir baş tacıdır..
gelin görün tüm ön yargılarınızdan kurtulacağınıza garanti veriyorum50 YorumlaGündem konusunda 371 cevap paylaştı. Diyarbakır daki insanlarda kardeşimiz degilmk. evet orda olaylar çok oluyor. Uç beş tane itin yaptigi olaylardan bütün bir halki sorumlu tutmak cahillik degilmidir.
30 Yorumla- Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılsanki millet pariste dogmus buyumus sosyetenin bagrindan kopup gelmis gibi guya kendilerince geri kalmis yerleri ve tuhaf bulduklari insanlari hor goruyorlar. karpuzunu catir cutur yerler ama
20 Yorumla
+1 yılasıl adı yanılmıyorsam diyarbekirdir güzel bir yer gitmek kısmet olmadı maalesef pkksı ile terörü ile anılmasın karpuzu ve surları ile anılsın gelecekte bunları görürüz inşallah
10 Yorumla
+1 yılHerkes yapiyor diye bir sey yok bu insanlarin kisisel görüsleri. Ben sahsen diyarbakirlilar hakkinda hicbir bilgiye sahip degilim ön yagida da bulunmam cünkü "diyarbakirlilar söyledir böyledir" demek yanlis bu da yine insana göre degisir
30 YorumlaGündem konusunda 836 cevap paylaştı. Sen daha aşağılanma görmemişsin küçük hanım.. Çokmu rahatsız oluyorsunuz. O zaman sokakta teröre destek veren piçleri çekecekler aksi taktirde iğrenerek bakmaya devam edeceğim ben şahsım adına!!!
16 Yorumla- +1 yıl
@mühendis_ yiyip yememeyle alakası yok. Madem delikanlılar sokağa çıkınca polisten kaçmasınlar? Delikanlılarsa etek giyip meydana çıkmasınlar. Bana devletim görev verirse yaparım. Ne vatandaşa vururum ne polise askere.! Şerefsizler gibi bankaları yolları yakıp yıkmam. Ne demek istediğimi gayet iyi anladın ve kıvırma. Gerçi ruhunuza işlemiş.
İstiklal Marşını ıslıklayan hainleri unutmadik, unutmayacağiz.
110 Yorumla
+1 yılBenim aklıma karpuz geliyor sadece aşalıyan yok onu nereden çıkardın şimdi insanı dini dili ırkı kültürüyle ayırmayacaksın insan insandır inanı mertliğiyle kişiğiliyle ayıracaksın bence gerisi sana kalmış
23 Yorumla- +1 yıl
kardeşim be helal. budur ya.
- +1 yıl
@ağlayamadan insan sonuçta beğenmediğin insandan medet umarsın kardeşim gün gelir aç kalırsan görürsün
- +1 yıl
herkes senin gibi düşünse keşke.
+1 yıldiyarbakırlıların %99. 75 ini Sevmiyorum. ;) Dünyadaki Hiç Bir kürdüde Sevmiyorum. ;) kürt, roman, zaza, arap Sevmiyorum Ben. ;)
810 YorumlaFaşist. Irkçılık yapmam diyen kimdi lan? Mesajların var elimde :D
- +1 yıl
Bunlarin daha ne oldugu belli degil TÜRKÜM derler devsirme bunlar, osmanlinin hediyesi bunlar bize :)
bunlarin kardesligi laftadir sadece, allah islah etsin - +1 yıl
Kafa bir milyon adamda at gözlüklü ayy ne zihniyetler var bu dünyada ya ırklar bile kafamızda olusturdugumuz bir sey sevgili baya zeki. Dusunursen tabi bu yorumu attigina gore dusunmezsin coook zeki
- +1 yıl
Ben ırkçı Biri Değilim Zaten. Lazları, Çerkezleri Seviyom Ama kürtleri, romanları sevmiyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
- +1 yıl
@Onur_viyana aynen Allah ıslah etsin bir şey değil bu zihniyetteki köpekler güzel yurdumuzu boldurecekler. Dikkat edin mesela vikipedide dis ulkelerkilerin asil kokenini yazmıyorlar ama bizim Türkiye de ki insanlar icin babasi Arap annesi Laz bilmem ne gibi şeyler yapıyorlar hepsi kardeslerimizi otekilestirip baskalastirip bizi birbirimize kirdirmak icin OYUNA GELMEYELİM.
- +1 yıl
Git kumda oyna abisi, burasi senin son kalan beyin hücrelerine iyi gelmiyor :)
- +1 yıl
@tekyolantidevrim bizde seni sevmiyoruz Eskişehirliyim ama vatanımdaki insanlarımın baskalastirip otekilestirmesine goz yumamam!
- +1 yıl
kürtleri Ve romanları Sevmiyorum.
- +1 yıl
Kürtler ve romanlar sana bayılıyordu :D
+1 yılneden başkentiniz orası neden aşırı pkk sempatizanları orda neden pkk olayında hep orası geciyo neden halk bdpyi seciyo
60 YorumlaKişiye göre ben diyarbakırı siyasetsiz seviyorum. Eğer bir şehir turu yaparsam diyarbakırdan başlarım.
20 Yorumla
+1 yılpkk nın tabiriyle kürdistan denen ülkenin başkenti kalesi denebilicek bir yer oldugu icin sevmiyor olabilirmiyiz acaba ayrica benim askerime taş atn millet vatan hayinidir allah bintürlü belalarını versin rezil insanlar
23 Yorumla- +1 yıl
Ne kurdistani ne kalesi len yok öyle bir dünya orasi Türkiye dir ! Masumunu da işin içine katmayin ordaki insalari otekilestirip asagilamayn sevgili kafasizla tv yo agzinda salyayla izleyenler bu yüzden böyle otekilestirirseniz bir b*k yaptiginizi sanip devletimize vatanimiza milletimize yarardan cok zarar dokunur sicarim pkk itlerinin tabirine
- +1 yıl
Benimde kürt komsularim tanidiklarim var ben millyetci olanlarina birsey demiyorum ordada vardir milliyetci olan ama genelinin durumu belli yani gorunen koy kilavuz istemez
- +1 yıl
Genellenince masumlar da meyilli olmaya basliyor pkk sempatizanligina çünkü digerleri onları dislamis oluyor. Belki cogudir belki değildir ben sen gibi hepsini tanimadim tabi.. ama sunu bilirim ki o masum olan bir kisi bile olsa onu kimsenin dislamaya otekilestirmeye hakki yoktur. Anladin mi? Vatanimiz vatandaslarimiz masum olan tum vatandaşlarimiz birlik ve beraberlk icindedir pkk de cok mu zor? Bu vatani bolmeye masun olanlarida sempatizanlastirmaya mi calisiyorsun? Milliyetci adi altında?
Gündem konusunda 491 cevap paylaştı. Ben aşırı faşist biriyim diyarbakır a kız verdik , düğün için gittim ve gezip gördüm 3 gün nekadar gezilirse insanları çok içten mert ve iyi kalpli fakat cahil kesim i çok yüksek aynı zamanda 'vatan haini yobaz kesim' de çok yüksek
19 Yorumla- +1 yıl
gel seni 7 yaşından sonra olumsuz şartlar içinde Kürtçe eğitim görmeye zorlayalım. ve 7 yaşına kadar tek kelime kürtçe duymadığın halde bunu yapalım. sonra bakalım ne kadar aydın olabiliyorsun. cahil kalıyormusun kalmıyormusun. empati lütfen.
- +1 yıl
tamam bende bunu gelip Diyarbakır halkına bizzat söylemeni istiyorum. :)
- +1 yıl
he şimdide değmez oldu. hem faşistim diyorsun hemde kürt dostlarım var diyorsun. faşizm ne demek önce onu iyice bir kavrra. gerçekten faşistsen kürtle falan dost olmazsın. dostsan faşist değilsin.
- +1 yıl
Keske Avrupadada Türklere biraz baski yapsalar Türkce konusturmasalar, Türkce konusani dövseler bakalim ne diyecekler o zaman, Adam daha oturdugu Apartmandan disari cikmamis ki Milliyetciligi ne bilsin :)
- +1 yıl
@kurnazsr her ne kadar siyasi goruslerimiz tutmasada hepimiz kendimizce vatanimiz icin en iyisini olani yapmak istiyoruz ondan yaziyorum. Su bir yere gitmis onuda gormemislikten kullanici adina yazmis gorgusuz itide sinir oldum ondan yaziyorm. Sana demyorm bunun devamini. Ulan cok havali (!) Kullanici adina baska bir ili yazdin diye adam mi oldun? Bokun mu büyüdü bizim halkimiz vatandasimiz kapidan adam atmasada insan gibi insandir. Oyle sen gibi Türkiye dede yaşamıs Viyana da gitmis (oooov süper havali bu hadi hepimiz kullanici adımıza gittigmz yerleri yazalimm. Ama bana yetmez kullanici adi yeri ovv cok uzuldum:()) fakat nereye de gitse insan olamiyacak degildir. O viyane dedigin Türkiye den cok ustun utttgn yer beton yiginindan baska bir bk olmayan bir yer. Neyse ya diycegim o ki Bu vatanin evlatlarina bu vatana dil uzatmak kimin haddine ey bre cahill!! Özellikle de sen gibi gormemis birinin haddine mi? Bu vatanin basi bos degildir senin gibilere yedirmeyiz vatanimizi!!
+1 yılFotograflarina bakinca hayatimda gordugum en guzel yerlerden teki.
Bir gun gidecem.20 Yorumla
+1 yılsokakta astsubayımızı eşinin yanında şehit edecek kadar alçalmış insanları barındıran bir şehri sevememek normal olsa gerek.
28 Yorumla- +1 yıl
İstanbul'da çocuklara bile tecavüz eden var şimdi İstanbul komple tecavüzcümü oldu. mantığına hayran kaldığım hey.
- +1 yıl
diyarbakırdaki ensestliği mi anlatayım sana? benim için vatan millet en önde gelir. İstanbul'da da terörist olayları oluyor eyvallah ama bir şehir komple teröre yatkınsa o şehir yakılıp yıkılmalıdır benim gözümde. bir şırnak hakkari gibi. sempatizan diyarbakır gibi.
- +1 yıl
abisi bana birşey anlatma ben diyarbakırda yaşadım sen hiç zahmet etme. göreceğimi gördüm. yaptığın hakaretide sana iade ediyorum. isyan, asilik, terör, başkaldırı aynı tanımlar. keşke siz içinizdeki pislikleri temizleseniz de bizde diyarbakırı sevsek ama ne mümkün. hatanızı görmekten aciz olduğunuz kadar düzeltmeye de kılınız kıpırdamıyorsa insanların şehrinize laf etmesine de karışamazsınız.
- +1 yıl
sen bizi sevme. olduğun yerde kal sevmeiğin yerede gelme. ama çamur atma. o çamurda boğulursun bir gün.
- +1 yıl
çok meraklı değilim şehrinize merak etme. beni boğacak adam gelsin burada boğsun.
- +1 yıl
kimse seni boğmak istemiyor. sen mutlu yaşa güzel yaşa. ama benim için aynını diledikçe. .
- +1 yıl
terörist zihniyetindeysen senin için ölümden başka birşey dilemem ama sıradan bir diyarbakırlıysan sen yaşa mutluluk seni bulsun her daim.
- +1 yıl
Diyarbakırlı değilim. ama orayı çok severim. terörist dediğin. tc sisteminin kölesi olmayan haksızlığa boyun eğmeyen Kürt demekse ben teröristim. benim içni kim ne dilerse Allah kat kat kendisine versin.
+1 yılaşağılandığını düşünmüyorum sadece oradaki olaylar yüzünden insanlar tepkili hepsi bu
10 YorumlaBen giresunluyum İstanbul'da yasiyorum diyarbakiri neden assagilayayim her yerde oldugu gibi oradada yaramaz insanlar vardir genellestirmemek lazim
40 YorumlaKötü diyenlerin %99u görmemiştir bile. * et hepsini.
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDiyarbakırı aşağılamak kimsenin haddine değil. Sadece bize göre talihsizlik diyelim oralılara göre ise normal olarak karşılanan PKK nın o bölgede çok desteklenmesi o bölge insanından herkesi soğuttu.
10 Yorumlabu vatana en büyük ihaneti edenlerin ve bu fikri savunanların orada yaşayanlar olması olabilir mi?
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bugun gitti gordum. Aslında pek de haksız degiller
50 Yorumla
+1 yılDiyarbakırın kürtleri iide kırmalar var ıraktan gelenler arap ülkelernden son 30 yılda 10 milyon kırma göc etmiş. Kürtlrrde hata yanlarına almıcaklardı
05 Yorumla- +1 yıl
Devlet yerlestiriyor zaten!
- +1 yıl
@onur_viyana sen yurt dışlarında gezmiyon mu len sen nerden bilcen çok havalı gittiği yerleri hadi hepimizzz kullanıcı adlarımiza yazalim :D offf o kullanıcı adı bölümü bana yetmezzz:(
- +1 yıl
hastamisin sen evladim?
- +1 yıl
@onur_viyana ben sen gibi itin evladı olamam bu bana hakarettir terbiyeni takın havali olabilirsin :Dama bana bu hakaret bana fazla
- +1 yıl
Devletin taaa uzun anam anamızı belledi
Diyarbakirin simdi kötüsü kadar iyisi de var haklarını hemen lice tapantepe hakkari şırnak van kars kuzey ırak bu yerlerin hepsinde sniper olarak görev yaptım sevmediği kadar sevdiğim insanlarda oldu
00 Yorumla
+1 yılİnsanlarının çoğu kro olduğu için. Lo hanife get su getir. Bu ne ya? :/
315 Yorumla- +1 yıl
Hı hı.
- +1 yıl
Sen herhalde Ege´yi kayseriyi yozgati hic gezmemissin daha Türkceyi bilmiyorlar, gülelimmi aglayalim mi?
- +1 yıl
Örnek: Nörüyong? birine Camur atmadan önce, Ege yöresine Anadoluya bakmak gerekir.
DIPNOT: Diyarbakirli felan degilim. - +1 yıl
Onlarda kro.
- +1 yıl
Kendi ismin çok mantıklı değil mi? Beyin nakli gerek sana. Krolar işte besbelli.
- +1 yıl
sana birsey demiyorum daha büyümen gerek, ufkun acilmali daha
- +1 yıl
Ayy Allah'ın kroları bremenmiş.
- +1 yıl
Herkes İstanbul Türkçesiyle mi konusacak agresif ergen şahsen Eskişehirliyim alakam yok ama ne bu ya herkes sen gibi mi konusacak medeniyet kültür denilen o yöre insanına özgü olan şeyler var ey at gözlüklü bre cahil!!
- +1 yıl
Konuşmaları beni ilgilendirmiyor. Krolar sadece.
- +1 yıl
Aman sende toplum bilinci olusmamis cahilsin.. Eskişehirliyim bizde toplum bilinci olusmamis cahilleri sevmeyiz haa olusturmaya calisanlar onlar ayrı..
- +1 yıl
Ya sabır. Sanane benim görüşlerimden? Bana görede sen cahilsin. Yapacak birşey yok.
- +1 yıl
Keyfimin kahyasi misin yorum at kismi var atiyorm cok da kicimda degil goruslerin lakin sen gibi moronlarla bir oldmadigimizi bilsin vatandas
- +1 yıl
Madem bu kadar kalitelisin defol o zaman !! Yazma benim gibi "moronlara" cevap. Olmayan kaliten düşüyor.
+1 yılOn yargılı davranıyor insanlar bu nedenle herkes terörist şehiri görürler
20 Yorumla
+1 yılTerör olaylarının en çok görüldüğü şehirlerden biri olduğu için olabilir mi acaba?
24 Yorumla- +1 yıl
Suçlular ortada yarası olan gocunur.
- +1 yıl
Irkçı değilim. Vatanımda huzursuzluk çıkaran, askerimi, polisimi şehit eden, minicik günahsız çocukları yetim bırakan insanları sevmiyorum.
+1 yıliki diyarbakırlı gelinimiz var ikiside insan değil cahil bir millet görgüsüz utanma yok Vallah benim öyle bir eşim olsa yeminle boğazını keserim iki abim iyi sabrediyor
20 YorumlaBen öyle dusunmuyor geldm gezdim gördum soylediğin kadar var firsatim olsa tekrar giderm ;)
20 YorumlaBenim babamın memleketi bir kez gittim surları, on gözlü köprü falan çok güzel görülmesi gereken bir yer
00 YorumlaGündem konusunda 1,8b cevap paylaştı. orasının faturasını biz ödüyoruz. 3 kişi kalıyoruz 120 lira elektirik gelirmi la
20 Yorumla
+1 yılSeni ya da diyarbakırı aşağılayan gelsin de karşımda konuşsun.. Yol ver o tür şerefsizlere..
10 Yorumla
+1 yılTurk kurt laz cerkez herkes kardesdir asaglayanlarin kendisi asalanacak durumdadir
30 Yorumlaaçık konuşmak gerekirse ilk başlarda ön yargı oluşuyordu kafamda ama gidince değişti çok da kötü olmadığını anladım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim diyarbakırlı onu hiç yadırgamıyor o istiyor diye çiğköfte bile yapıyorum kürt deselerde ona sevgim bambaşka..
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDiyarbakırlı diye kürt diyorlar aslında zaza buda umrumda değil.
Ben Amedliyim orda adamına göre muamele yapıldıgı için
00 YorumlaYoo asagilanacak biryer degil gayet guzel seviyoum bn
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdamım ve benden daha delikanlısın yok diyen bir diyarbakırlı 13.500 lira paramı dolandırdı!
46 Yorumla- +1 yıl
Bir Diyarbakırlı öyle diye hepsi öyle bir aferin böyle devam et at gözlüklü kara cahil
- +1 yıl
kisisel olayini bir memlekete mal etmek ne kadar dogru? bir Ankarali beni dolandirdi diye Ankaralilar adam degil mi simdi?
saka gibisin - +1 yıl
Palavra gibi geldi bana, sende 13.500 lira ne gezer :) milleti karalama
NOT: Diyarbakirli felanda degilim, Türkiyenin tüm ili tüm insanlari benimdir, IRK, DIL, DINe bakmadan! - +1 yıl
Aynen bende Eskişehirliyim ama bu at gözlüklu gerizekali zihniyete ezdirmem insanimi!!
Cevap sahibi+1 yıl@Onur_Viyana kişi kendinden bilir işi. 20.500 den 7 bini alabildim 13.500 kaldı yalan söylüyorsam benim anamı bacımı ama söylemiyorsam senin ananı bacını!
Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kimmiş o?
Ben aşağılamam.20 Yorumla
+1 yılKendileri böyle istiyor.
21 Yorumlaalayına isyan ölümüne Diyarbakır
20 Yorumla
+1 yılAsagilamak degil gulunc geliyor
318 Yorumla- +1 yıl
gülünç olan ne?
- +1 yıl
Salak Allah bilir sen bu yorumu yaptığına göre sen nesindir zihniyetin nedir Diyarbakırlı olduğumdan değil Eskişehirliyim vatanımdaki hiç bir insanın ötekileştirip aşağılamak kimin haddine? Medya maymunları ağzinizdan salya akarak tv izleyenler
- +1 yıl
Baban kim? @renkliisiklar Allahin kezbani sizin korelmis zamazingo zihniyetinize sahip degilim, gulunc geliyor l*n , konusmalari, tutumlari komigime gidiyor, bir sie ortaya dusmussun soytari ona buna maymun diyorsun, varos seni defol git
- +1 yıl
Ben mi varoş hemde ben işte gülerim buna :D cansu ateşş hanım sizi o bilmem ustun vasiflarinizla yalnız bırakalım. Bana büyükleniyor da ne kadar da alcak gönüllü bir insanim ahh ahh sen bir profl fotona bak sonra insalara kezo dedi oldu ateşsscik
- +1 yıl
Tipine bak len göbeğine piercing yaptırmışsin milyon tane abazanin oldugu yerde yayinlamisin bide ayy ıyyyk görmemiş mi desem bilemedim
- +1 yıl
Erkek mi avliycan sen disarda bulamiyonda guzel pirsing:D
- +1 yıl
Ateş uvv dışarida ateş değilsin herhalde pirsingiii var genç erkeklerrr sanalda ariyor ama dışarida sıkıntı olmali
- +1 yıl
Sen nesin kimsin ògrenim durumun ne tabakan ne de bana laf söylemek ne haddine hoşt ordan kenar mahalle gülü
- +1 yıl
Bu arada ohh iyi stres attim baktimda siskosun len pirsing senin neyine bide foto koymus pis sisko
- +1 yıl
Senin gibi siskolar yuzunden karin pirsinginin adi gobek olmus
- +1 yıl
@renkliisiklar Sanirim canin yandi :/ Ee ne zk ariyorsun acik adres verelim varos cariye tahsilimle harcarim seni, konus l*n g... t guluyorum sana ergeni derya seni
- +1 yıl
Kes len sisko:D
- +1 yıl
Tahsilmis sende tahsil olsa ne yazar:D
- +1 yıl
Buna kim kemik atti ya, kopek misali ortaya dusmus :/
- +1 yıl
Iyy :D sisko kemigini de mi yiyon etin goc
- +1 yıl
Herkesi kendin gibi mi sndin sen
- +1 yıl
:D :D
+1 yıl1 curuk meyve 1 kasa meyveyı cürütüyo o hesap
00 YorumlaGündem konusunda 4,9b cevap paylaştı. Asagilayanlardan degilim...
10 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem