Huzuru nerde arıyorsun, bazı insanlar kalabalık, kaos, lüks ve entrika da buluyor o huzuru... bazıları da sadelik, sessizlik, doğallık , doğa ve iyilikte...

Huzuru nerde arıyorsun, bazı insanlar kalabalık, kaos, lüks ve entrika da buluyor o huzuru... bazıları da sadelik, sessizlik, doğallık , doğa ve iyilikte...
Çok değişken bir şey ama özetle kendini en rahat en mutlu hissettiğin her an da her yerde.. Kendimiz olabildiğimiz yerlerde , yenilenebildiğimiz yerlerde..
Bazen bir müzikte , bir yürüyüşte , bir kaçamak tatilde , bir piknikte , bir gülüşte..
Huzur aile de , kız kardeşlerim de , sokak hayvanlarını beslerken, severken , doğa yürüyüşlerinde , denizde , gökyüzünde , rüzgarda , extremsporlarda , gizli sahillere gidip , balık yakalayıp akşam yaktigim ateşte hazırlarken , onu yerken.
Ben huzuru bir şeyde arıyorsam, kesin huzurlukla sonuçlanır.. Vicdanım rahat, içimde sakinliği yakaladıysam, nerede olursam olayım huzurluyumdur.. Öteki türlü hiçbir şeyi yerli yerine koyamıyorum..
Huzursuzlukla* 😕
Dağlarda. Dağların zirvelerinde. Dağların eteklerindeki ekolojik dengede. Dağlardan akan derelerin beslediği arazilerdeki habitatın güzelliğinde.

Biz Berk ve Şenay, huzuru en çok doğada, sessizlikte ve kendi içimize döndüğümüzde buluyoruz. O motosikletle açık bir yolda olmak, hafif bir rüzgar ve etrafını böcek sesleriyle dolduran koca bir boşluk... Oralarda huzur kendiliğinden geliyor gibi. Kalabalık bazen güzel ama gerçek huzur genelde daha sade, daha sakin köşelerde saklanıyor sanki. 🏍️🌿💭
Cevap
21Cevap
bana göre huzur mezarda sadece. bunun dışında huzur bulduğum bir kişi ya da bir yer yok. hayattan bıktım çünkü
Keyfine bak barış belirli bir süren var iyi değerlendir 😃
O belirli süre bir bitmedi zaten :D
Sana bir sır vereyim mi hayat 40dan itibaren daha keyifli hale geliyor 😄
Senin adına çok sevindim, ama ruhum 60 yaşında gibi benim :D

Çok severim özellikle sabah sessiz ve soğukken
Dağ tarafında eserse evet güzel oluyor
Benim için huzur denizde... Başka yer bilmiyorum:))
Dikkatli sür başımıza iş açma.
Sessizlikte.
Kendi içimde. Görebildiğim ve hissedebildiğim tüm renklerde.
Huzuru nerede arayacağımı dahi bilmeyecek kadar huzursuzum
Kalabalıkta asla bulamam huzuru. Benim huzurum sessiz ve doğada saklı.
Huzur kafamın içerisinde, nereye gidersem oraya götürüyorum..
Fotoğraf Google den mi alıntı
Hayır bana ait
Doğayla iç içe olmak gibisi yok. Huzur doğada. Azıcık canım çekmiş olabilir 😁
Sende yap 😃
Ahhhh ahhhh keşke olsa da yapsak 😀
Bana göre huzur dua etmekte...
Tam olarak görselde
Doğada çekicen kendini dağ bayıra
Bir çift seven gözde ama o da saece hayal
Huzur benim icin bitmiş tir
Parada, para olmazsa hic bise olmaz.
Para rahat bir yaşam sunar da huzuru garantiler mi bilemedim...
Olur derim mesela ben rahatsız edici yerde daha tatlı uyurum 😄
Kafanın rahat olması parayla olsaydı sabancının derdi olmazdı la
Para tum. sorunlarin cozumu anlamina gelmez elbette, ama paranin olmamasi bir cok sorunu beraberinde getirir. Soyle dusun mesela , arkadasinin ciftliginde stres atiyosun sen, oraya giderken illaki biseler aliyosundur. Ciftligi olan bir arkadasin olmasi icin bile kafani rahat ettirecek bir gelirinin olmasi lazim, onunla ayni ortamlarda olabilmek icin gibi. Bu imkanlarin olmasa senin stresini atman icin gereken ortam olmayacak.
Paranın olmaması apayrı bir konu ben parada" dediğin için fazla fazla para istegi olarak değerlendirdim
Olması gerekenler dışında sordum , çalışan para kazanan insan yaşama şansına sahip olur zaten diğerleri ölrrr 😄
İbrenin sonunda
evde
Motosiklet kamp, doğa sakinlik
Bi bilsem 😔
Sessizlikte
Doğada
Sakinlik sessizlik
Ölünce huzura kavuşursun;d
Huzur çok uzak
uykuda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?