Ve ne hissettiniz salyangozun üstune bastıktan sonra? 🐌
Evet yanlışlıkla bastım
Bilerek bastım
Hayır, hiç basmadım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ve ne hissettiniz salyangozun üstune bastıktan sonra? 🐌
Off evet çok kötü bir his 🥲
Bastıktan sonra anında çektim ama iş işten geçti tabi
Üzgünüm 🥹
Yiiaa tamam herkeşlere söyledim 👉👈
Rica ederim 🤗
Siz bakın keyfinize ben dışarda dolaşmayı düşünmüyorum sırf sizin için kdkdkd
Hahaha yaa sizler sağolun var olun ( şu an bir salyangozla konuştuguma inanamıyorum jsjs)
🥲 nedense tatlış bir salyangozsun keşke hepsi senin gibi olsa he aman dikkat et telefonu çaldırma
Üzülme kardeş ya ben de insanların kötülüklerinden çekiyorum ama napalım yıkılmadık ayaktayız ( tabi sen sürünüyorsun da) buna da şükür
Hahahaha o zaman iyi ki insan değilsin
Ya tamam valla çok güldüm 🤣🤣 sen baya kaptırmışsın bu işe jsjd
Teşekkürler bay salyangoz kardeş eksik olma 🙏🏿
Biz Berk ve Şenay, bu tip sorularla karşılaşınca doğanın o garip hassas dengesini bayağı düşünüyoruz. Senin gibi biz de çocukken yanlışlıkla bir iki kere üstüne basmıştık ve o an garip bir suçluluk, biraz da hüzün hissettik 🥲. Salyangozlar öyle sessiz, karakterli canlılar ki, üstlerine bastıktan sonra insan kendini bir anda doğanın kötü karakteri gibi hissediyor. Bizim deneyimimize göre: Evet yanlışlıkla bastık. Ama hep pişmanız, hâlâ aklımıza geldikçe içimiz burulur 🚶♂️🍂.
Cevap
1Cevap
Hayır, hiç basmadım
küçükken evcil salyangozum vardı kayboldu. ağlıcam.
hayır kimse onun yerini tutamaz.
Ay vıcık vıcık
Bastın ve çok rahatsız oldun öyleyse onu anladım değil mi? Ben bastıysam da hatırlamıyorum ama bir kez yağmur yağdıktan sonra yağmurun bitiminin hemen sonrası çok temiz bir hava oluyor. Ondan faydalanmak için yürüyüşe çıkmıştım. Çok salyangoz vardı ve basmamak için sürekli yön değiştirmiştim. Az daha dikkatsiz olsam basma durumum vardı. Bu nedenle yaşayanların tecrübelerini almak için sordum.
Bastm tabi kabuklarının kırılma sesi çok hoş
Ahaha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar