25 gü

Hayırlı geceler, uykunuz geldi mi modemin içindeki arkadaşlarım?

Dünya üzerinde eeen cok korktugum böceklerin top 10'una girecek yaratık odama gelmis.. bununla ilk marketin kapısında karsılasıp markete girmekten vazgeçmistim.. sen benim odama nasıl girdin arkadas? Böcek girmesin diye cam bile açmıyorum odada. Bu fotoyu cektikten sonra dirilip ucmaya basladı her yere böcek ilacı sıktım odam lesss gibi kokuyor lesss. Böyle minik göründügüne falan bakmayın avuc ici genisliginde bir sivri sinek gibi. Kocaman upuzun bacakları var. Rothbart korkusuyla cebellesirken beni gerceklerle tokatladı tesekkür ederim bu sinege. Uzun zamandır bu kadar heyecanlanmamıstım benim icin odada bir böcekle tek basına savasmak= bungee jumping falan. e haliyle bu kadar aksiyon uykumu kacırdı odam igrenc kokuyo zaten
Güncellemeler
25 gü
Of nerden geldi bu böcek odama ya gece gece rothbart korkusu da bastırdı. Sabahtan beri yüzümde kırmızı bi leke vardı belki de o ısırmıstı yüzümü... kasıntı da tuttu insallah yumurtlamamıstır
Güncellemeler
25 gü
Bi de düşünsenize gece karanlıkta telefonla oynarken ekranın ısıgı yüzünden yüzüme dogru geldigini kalp krizinden falan olmusolurdum herhalde. Allahım lütfen bu gerceklesmesin