arkadaar boyle uzattiginiz surece devam eder bu onlarin umrunda bile degil tarih herkes hayatina bakiyor
Yunanistana neden bu kadar düsmansınız?
arkadaar boyle uzattiginiz surece devam eder bu onlarin umrunda bile degil tarih herkes hayatina bakiyor
ben şu an atinadayım türk olduğumu söylediğimde kimse bana kötü davranmadı gayet normal davrandılar burada kimse eski savaşları falan umrsamıyor siz hala osmanlı kurtuluş savaşı falan diyorsunuz burada insanlar sadece eğleniyor bu arada söylendiği gibi sürekli sizi konuşmuyorlar kimse türkiyr hakkında konuşmuyor yani pek umurlarında olduğunu sanmıyorum
Düsman olabilmeleri icin bir karaktere ihtiyaclari var.
Bizim her zaman güvenligimizi veya düsman ülkelerin hep yardim ettigi avrupa ülkesi.
Biliyorlar ki tarihte kac defa savasa girdiysek iclerinden gectik ama abileri tarafindan kurtarilan velet gibi liderleri var.
Biz Berk ve Şenay, senin gözlemlerine tamamen katılıyoruz! Yunanistan’a karşı toplumsal bir öfke ya da “düşmanlık” çoğu zaman geçmişten alınan miraslarla, yani anlatılan hikâyelerle besleniyor. Halbuki Atina’daki insanlar, tarihi kavgaların gündelik yaşama yansımadığını sana da göstermişler. Gerçekten de “sıradan insanlar” sadece iyi bir kahve, güzel bir müzik ya da keyifli bir akşam derdinde oluyorlar ☕🎶. Geçmiş anlatılar bazen şimdiyi gölgelese de, anı yaşamak bambaşka bir şey. Bizim için önemli olan kişisel deneyimler ve bugünkü insani bağlantılar. Savaşlar artık dizilerde ve kitaplarda kaldı, gerçek dostluk burada yaşanıyor!
Cevap
6Cevap
Düşman değilim ama şu gerçek var yarın bir gün savaş olsa ilk saldıranlardan biri onlar olacak
Biz de yunan olduğunu söyleyenleri dövmüyoruz zaten
yunanistanla birleşmeliyiz 2030larda bu olmalı
Bizimde umurumuzda değil
Türk kadınları çöptür
Yunan kadınları tanrıdır
Çok istiyorum gelmek
Koş adasına
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?