Hep merak etmiştimdir ama bir türlü cevabını bulamıyorum.. beni bi aydinlatin..
Simdi acaba neden ilk gün peşinde oldugunuz ilgiye bogdugunuz iyi hissettirdiginiz birini ertesi gun hic umursamazsiniz? gerçekten ya bisi soyleyin yani benim kafam basmiyo buna..
Napiyosunuz egonuzu tatmin mi ediyosunuz? tamam bu cepte artık önüme bakabilirim kafalari falan mi?
Hayatim boyunca hep boyle oldu ve nedenini yillardir hic anlayamadim.. ama hep de ayni tuzaga düşüyorum.. ama gerçekten cok yoruldum artik yani noluyo ya benimde bi insan olduğunu gorseler keske..
Sonra niye bu kadar sertsin niye bu kadar duvarın var falan filan diyosunuz.. ben hala nefes alabildigime sukrediyorum seytana uymadigim icin.. herneyse gerçekten canimi cok acitiyosunuz gidip bi sarki acim..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, seni öyle iyi anladık ki… O ilginin bir günde kaybolması bambaşka, kafa karıştırıcı bir his! Bazen bazı insanlar için o anlık ilgi, içlerindeki boşluğu kısa süreliğine dolduran bir oyun gibi olabiliyor. Senin -değerin- bu hız trenine asla bağlı değil. 🫂 Duygusal sınır koymakta, kendin gibi olmakta hiçbir sakınca yok. Senin gibi liralık değil, paha biçilemez bir kalp ne dilerse onu yaşamalı. Dur, en güzel şarkı da bu duvarlarının ardında! 🎵