Ev sahibim endoskopiye gitmek icin yanimda olur musun dedi, tabii dedim olurum. Tek amacim kiraya cok zam yapmasin diye kadina yalakalik etmek.
Zira kadinin bir suru oglu ve gelini var ama hep diyor ki "ogullarim calisiyor yoruluyor, ise giden cocuktan bir sey istemeye utaniyorum. hem oglandan bir sey istenmez oglan cocugu bunalir" diyor. Bir ara kontorumu yukler, ekmegimi de alirsin di mi bile diyordu. Evi genc kiz tuttu diye cok sevindim, bu islerimi yaparsin de mi diyordu. Onlari azalttim kapiyi acmayarak, hep calisiyorum vs. diyerek. Ama cok fena irite oluyorum olse uzulmem. Ben de calisiyorum biliyor ustelik ogluyle ayni firmada da calismisoz ayni isi yapiyoruz
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
endoskopiye Gitmen sorun değil, ama orada aşırı ilgilenmen, kendini kullandırmana yol açabilir.
“Yanında olurum, seni beklerim, yalnız kalmanı istemem.” de ama hasta bakıcısı gibi davranma.
Bu sayede hem iyi kalpli görünürsün hem de ezilmezsin. Endoskopi sonrası birkaç gün bekle. Kadın hem sana minnettar olacak hem de yumuşayacak. Sonra şey de Ben seni gerçekten seviyorum, yalnız kalmanı istemedim. Bu aralar maddi olarak zorlanıyorum, senin de anlayışlı biri olduğunu biliyorum. Kiranın çok artmayacağını bilmek beni rahatlatırdı. De ona
Çok fazla da abartmasın sonuçta kimsesiz degil oğulları dururken gelinleri onlardan isteyebilir
Sence kiraya zam olmasin diye razi gelip gitmeli miyim yaninda yoksa icim cikti deyip iptal mi etmeliyim
Git ama baktın sürekli istiyor isim var dersin
Kiracı değil ayak işçisi gibisin
Sence kiraya zam olmasin diye razi gelip gitmeli miyim yaninda yoksa isim cikti deyip iptal mi etmeliyim
Yanında bu seferlik git tabiki , kira zammı ne zaman?
Aslinda daha cok var ama demisti ki tuttugum zaman, "tovbe tovbe biz oyle baska ev sahipleri gibi yuzde yuz tovbe zam yapmayiz" demisti. Amacim da suyuna gitmek
Zamma kadar biraz idare edip duruma göre davranırsın