bu çantalarınızda neler var kızlar birde neden okadar ağır o çantalar çimentomu taşıyorsunuz içinde?
Cevabın nedir?
soru yanlış bir kadının çantasında olmaması gerek şey nedir olmalıydı bunun cevabıda düzendir :)
1) makyaj malzemesi (eksiksiz)
2)ayna
3)yedek iç çamaşırı
4)yedek çorap
5)oje
6)cüzdan
7)şarz aleti
8)cep telefonu
9)kitap
10)mp3 çalar ,flaş bellek
11)anahtar
12)cımbız
13)törpü
14)el kremi
15)diş fırçası ve macunu
16)ped
17 güneş gözlüğü
18)kullanıyorsa silah
19)kullanıyorsa sigarası ve çakmağı
20)şemsiye
21)bikinisi
22)parfüm (kıyafeti için
23 )deodorant koltuk altı için
24)saç tokası
25saç lastiği
26)biber gazı
26)bazı bayanlar cinsel oyuncaklarını
kısacası çantalarında olmayan tek şey düzendir :)20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 998 cevap paylaştı.
+1 yılGeçen gün kızlar askere alınsın mı diye bir soru sorulmuştu. Bazıları da kızlar o kadar teçhizat kaldıramaz demişti. O kadar ağırlık taşıyorlar ki her gün ve her koşulda, rahatlıkla komando çıkar onlardan kafanızı yormayın. Taşıdıkları şeyleri, el bombası, yedek şarjörler, telsiz, matara, uyku tulumu, konserve, el küreği vs. olarak değiştirdiğinizde sonuç pek değişmiyor.. :))
10 kg ağırlıkla fır fır dolaşan kız biliyorum. Arkadaş insan hiç mi yorulmaz, hiç mi aciz olmaz bu nedir?10 Yorumla
senin için gidip alıyorum çantamı şimdi ve bakıyorum içindekileri de yazıyorum;
ufak makyaj çantam içinde; rimel , göz kalemi , eyeliner,allık , pudra, fondöten , bir allık bir de pudra fırçası , makyaj süngeri , parlatıcı, dudak kalemi, ruj, dudak balmı , el kremi , parlatıcı , göz altı kapatıcısı var.
parfüm , deodorant, sakız, Kulaklık ve araba şarjı bir de normal şarj, cüzdanım. atıştırmalık ufak bisküvi.ayriyetten kredi kartı cüzdanım.mouse.(bu ne arıyor ya burda?arada kaynamış jdsıkgsfdl)
bozuk para cüzdanı,ufak bi şişe su.ıslak ve kuru mendil.tek kullanımlık diş fırçası ve macunu. sanırım bu kadar94 Yorumla- +1 yıl
@suham okul çantası değil
+1 yılMakyaj çantası, cüzdan, anahtar, parfüm, koltuk altı deodorantı:) toka, tarak, ped,kulaklık, flash disc, yazları güneş gözlüğüm, ufak bebe kolonyam, selpak, cımbız, küçük bir ayna.. ihtiyaç anında (öpüşmek üzere.. vs) şeker sakız...:), pedlerimin yanında bir tane iç çamaşırı, şarj aleti, ara sıra otobüste okumak için kitap, yara bandı olmazsa olmaz arada ayagımı vuruyor bazı ayakkabılar özellikle şu fotoğraftaki pembe olan :D yanımda taşımalık mini diş fırçası ve macun :) unuttugum var mı acaba ya :D bakma öyle clairenin dediği gibi hepsi ihtiyaç :D
12 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
76
Cevap
49Cevap
+1 yıltelefon, güneş gözlüğü, cüzdan, mp3, ıslak mendil, kağıt mendil, ped, makyaj malzemeleri, parfüm, çeşitli tokalar, bazen su şişesi ve fotoğraf makinesi, evin ve arabanın anahtarları, araba ruhsatı, yara bandı, sakız veya şeker, kalem, küçük bir not defteri, krem, içinde iğne iplik olan küçücük bir kutu, ayna, çakmak... teker teker yazınca bayağı fazla gibi görünüyor ama saydıklarımı ebata vurduğunuzda aslında çok da yer tutmadığını anlayabilirsiniz. üstelik ben bunları normal boyutlarda olan bir çantada taşıyorum.
14 Yorumla- +1 yıl
tabi canım gibi görünüyor o ne öyle deprem çantasında bile daha az şey var
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
haklısın mp3 player demeliydim :)
Genelde;
cuzdan, kucuk ayna, mendil, telefon, muzik calar, anahtar, sakiz.
sirt cantasi tasirim ben.
Ama bugun ilginc bir sekilde cantamdan patates cikti. Bildigin patates. Sanirim dun alisveristen aldiklarimi bosaltirken dustu, ama gordugumde baya guldum yani=D.31 YorumlaKalem
Cuzdan
Islak mendil
El temizleme jeli
Selpak
Bebe kolanyası
Tarak
Krem
Cımbız
Ayna
Anahtar
Telefon
Defter
Uzun yol olunca okumak için kitap
Oje ( birde aniden çıkarsa oje krize girerim)
Şarj aleti
Ped
Sigara
Bir kaç tane çakmak
Çikolata
Yara bandı
Pamuk
Deodarant
Biber gazı- falçata512 Yorumla- +1 yıl
artı olarak;
aseton, ruj, parlatıcı, rimel, pudra, makyaj temizleme mendili, normal mendil, sakız, yedek çorap, parfüm - +1 yıl
oha ya bir ben yokum içinde :D
- +1 yıl
telefon ıslak mendil kuru mendil ogün hangi ojeyi sürdüysem o oje ve tırnak cilası 1 çift çorap cep çakım kendi biber gazı karışımım :d 1 tane dolu parfüm şişesi tecavüze ugrarsam kafasında kırmak için ) kulaklığım mp3 üm cüzdanım paralarım ve fişlerim :==)) bide ev anahtarım sigaram çakmağım ve yedek tsort ümle bez eşofmanım
- +1 yıl
Kızların neden yanlarında valiz büyüklüğünde çanta taşıdıklarını daha iyi anlayabiliyorum. :D
- +1 yıl
kayboldum bu çantada biri beni bulsun. Son kez anahtarın oradan sağa dönüp cüzdana doğru ilerliyordum. İmdat!. :)
- +1 yıl
demek onun için aradığınızı bulamıyorsunuz. :)
+1 yıllisede çantama
iğne-iplik-yedek gömlek düğmesi
briyantin-jöle-tarak
cımbız-makas
tuvalet kağıdı-ıslak mendil-deodorant-krem
yedek çorap
yara bandı-pamuk-gazlı bez
tek kullanımlık diş fırçası
...
daha neler neler koyardım. okula değil savaşa gidiyorum mübarek
şimdi cüzdan almaya bile üşeniyorum10 Yorumla
+1 yılCuzdan-anahtarlar-bileklik(3yildir yanimdan ayirmicagima dair soz werdigim bileklik) ara da bi de goz kalemi we dudak kremi alirim yanima. Telefonla o an mesgul olmussam elimde, yoksa genelde cantamda.(ama arkada kucuk ayri bi goz warsa ya da icinde, oraya:))
00 Yorumlacüzdan, anahtarlarım, flash bellek, mp3 player, ıslak ve kuru mendil, ayna, yara bandı, rimel, göz kalemi, dudak kremi, el kremi. bunlar olmazsa olmazlar:) bazende minik çanta kullanıyorum. o zamanda sadece kimliğim telefonumun kulaklığı biraz para bide ıslak-kuru mendil yetiyoda artıyo:) aslında daha da rahat oluyo:)
00 Yorumla
+1 yılsevgilimin çantasını komple döktüm ve sayıyorum :D küçük bi defter kalem küçük küçük kağıtlar çorap ped tırnak makası göz kalemi cüzdan sakız benim verdiğim abajürler hırkam :D tarak akbil bi kaç fotograf deodorant ıslak mendil normal kuru mendil :D taş buldum :/ :D ayna tel toka bone oooovvv ne çanta ama :D ayakkabı çekçeki :D kumanda pili :D bi kaç özel eşya bu kadar :D
00 Yorumlasöyle söyliyim ıssız bi adaya düşsek yeni bi hayat kurabiliriz o çantadakilerle :D :P
82 Yorumla- +1 yıl
:))))) +1
+1 yılan itibariyle ;
deodorant ıslak mendil cüzdanım sarj makinam ve uzatmak için usb kablo kulaklığım 3 adet toka aseton bb krem ev anahtarım selpak çift taraflı göz kalemi nescafe ağız bakım spreyi pudra küçük boy diş macunu ve fırçası cımbız 2 çakmak 3 kibrit pamuk el kremi dipliner lip balm eklem yüzüklerim tel tokalar azelderm krem küpe rimel kitap ayna tarak yedek ten çorap günlük ped normal ped diğer cüzdanım ruj parfüm.00 YorumlaMakyaj cantası , güneş gözlüğü, telefon , cüzdan ,anahtarlar ,ıslak mendil, parfüm, kağıt mendil, ped, makyaj malzemeleri, tokalar, sakız, kalem, el kremi, ayna, cımbız, çakmak, kitap, oje, çorap, dudak parlatıcısı
maşallah ya!10 Yorumla
+1 yılA: Çanta kullanmıyorumm
M: Mutlaka yanımda; peçete,anahtarlık,telefon ve kulaklık,okuduğum kitap,ruj veya gerekli makyaj malzemeleri,kalem not defteri..02 Yorumla- +1 yıl
neden a m ?
+1 yılBir kızın çantasında neler olmalı?1. kullaniyorsa telefonu, kulaklığı 2. naneli şeker ve sakızlar 3. ufak bir dikiş seti4. dudak koruyucu5. makyaj yapıyorsa makyaj malzemeleri (ruj önemli )6. yedek çorap ve yedek iç çamaşırı 7. yazlari güneş gözlüğü 8. ped (zorunlu olarak)9. el kremi (yazın veya kışın ellerimiz çatlayabilir)10. cüzdanı11. nakit para (kredi kartı olsa bile mutlaka yanında nakit para bulundurmalı )12. flash diskini de unutmamalı EVET HANIMLAR BENDEN BU KADAR💕
00 YorumlaYa inan bir kız olarak çoğu zaman çanta kullanmaya gerek duymuyorum. Yanıma sadece telefon, para (zaten çok olmadığı için telefon kılıfının içine sığıyo), kulaklık, akbil ve kimlik (bunların ikisi bir kılıfta duruyo) alıyorum. Zaten hepsi pantolonumun iki cebine sığıyor.
00 Yorumla
+1 yılben yanımda
palatıcı oje
lip balm
el kremi
dove sabunu
parfüm
deodorant
makyaj çantası (eyeliner kpatcı makyaj temizleyici kırmızı ruj v. s )
küçük ayna
para cüzdanı
güneş gözlüğü
kuru mendil
ıslak mendil
anahtarlarımm
naneli şeker
roman kitabı
mp3 çalar +kulaklık
tablet +telefonum
bnim çantamda bunlar var00 Yorumla
+1 yılBu soru için çantamın hepsini döktüm ve içinden çıkanlara ben bile şaşırdım
Göz yaşartıcı sprey
Ped
Tükenmez kalem
Küçük defter
Tel toka
Lastik toka
İğne
İki farklı renk iplik
Ayna
Lip balm
El kremi
Yüz kremi
Parfüm
Deodorant
Sakız
Silikon tabancası
Kitap
Cüzdan
Kuru mendil
Islak mendil
Maket bıçağı
Vida
Elma
Şarz aleti
Flaş bellek01 Yorumla- +1 yıl
elma, maket bıçağı , vida , silikon tabancası kskskskssllsl
+1 yılKulaklık
Telefon
Şarj aleti
Tablet (bazen götürüyorum)
Not defterim
Ped
Deodorant
Kalemlik
Cüzdan
Bozuk para cüzdanı
Makyaj çantası
El kremi
Dudak nemlendiricisi
Sakız
Şeker
Abur cubur
Kuru mendil
Islak mendil
Defter, kitap
Tarak
Ayna
Toka
Yedek çorap
oje (çorap kaçarsa diye)
Okumak için kitap
Anahtar
Parfüm
Yara bandı
Su
Bebe kolanyası
Törpü
Cımbız
Pamuk
Güneş gözlüğü00 Yorumla
+1 yılyılbaşı bezi + sigara ve çakmak + kredi kartı + selpak mendil + bir miktar para + cep telefonu + küçük bir aç kapa ayna + ruj + oje + şarj aleti :-)
04 Yorumla- +1 yıl
ahlakım müsade etmedi 30 gün bezi olduğunu söylemeye. 30 günlük zaman diliminde enaz 3 gün kullanıyorsunuz ya işte o bezden. :-)
+1 yılbu sorunun cevabı yok muamma 2 oda bir salon kategorisinde degerlendir.
plazma tv bilem cıkabilir bayanların cantasından muamma bir soru yoksa hileli bir sorumu hehehehe00 YorumlaCuzdan
Islak mendil
El temizleme jeli
Selpak
Bebe kolanyası
Tarak
Krem
Cımbız
Ayna
Anahtar
Telefon
Uzun yol olunca okumak için kitap
Oje ( birde aniden çıkarsa oje krize girerim)
Şarj aleti
Ped
Sigara
Çikolata
Pamuk
Deodarant00 Yorumla
+1 yılgöz kalemi rimel parlatıcı
cüzdan
mendil ped( oda bazen)
toka
parfüm
sigara
yeterde artar bile fazlalığa gerek yok ayna cımbz pudra ne arkadaş tatile mi gidiyorsun sanki :D00 Yorumla- Diğer konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılCüzdan, anahtar(anahtarlık kullanmıyorum),telefon, su, yüz için güneş sütü, ferahlatıcı yüz spreyi, güneşten koruyucu dudak kremi, dudak parlatıcısı, el kremi, pudra, peçete, ıslak mendil.
00 Yorumla
+1 yılöğreniym. üniversiteye giderken tabi ders notları kitaplar vs çok ağır. ama günlük çantamda mutlaka selpak olmak zorunda. cüzdanım, ıslak mendil, şeker veya çikolata( kan şkerm düşeblr). başkada bşy olmaz. makyaj yapmıyorum .
00 Yorumlacüzdan,makyaj malzemelerimin olduğu makyaj çantası, kuru ve ıslak mendil, tarak, diş fırçası ve macunu, bebek pudrası,cımbız, yara bandı, parfüm, el kremi, anahtar, küçük bir defter ve kalem, ped,oje, nane sakızı.
00 YorumlaBüyük çantalardan oldum olası nefret etmişimdir...Genellikle de okul çantalarım hariç hepsi ufaktır...Benim çantamda telefon,ayna,parfüm,ıslak mendil,leke çıkartıcı mendil,cüzdan,ped,anahtar,ip toplayıcı vardır tamam.
02 Yorumla- Diğer konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılGereksiz bir çok şey vardır ama insanlar kendileri için çantalarında olan şeylerin gerekli olduğuna kendilerini inandırmışlardır :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılparfüm,göz kalemi,pudra ,ruj,güneş kremi,cüzdan,mendil yda ıslak mendil,mnik bi tarak,güneş gözlüğü,kalem,not defteri,törpü,tel toka,anahtarlık,kulaklık,telefon,mnik diş fırçası ve diş mağcunu,yarabandı,naneli şeker yada sakız,su:))
00 Yorumla
+1 yılıssız bir adaya düşersen yanına kadının kendisini al çantasını al ve birde dırdırını duymamak için bir kulaklık al olay budur..on sene götürür seni..
00 YorumlaDiğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Cüzdan
makyaj çantası
ayna
toka
parfüm
ped
anahtarlık
ıslak mendil
selpak
yara bandı
krem
çorap
sakız/şeker
oje
kulaklık
kalem
şarj aleti
ee bazende kitap :)00 Yorumla
+1 yıliçindekiler:
cüzdan
makyaj çantam
parfüm
ıslak mendil
kuru mendil
mp3
anahtar
kalem
el kremi
o gün kullandığım oje
törpü
etek falan giydiysem yedek çorap alırım :)10 YorumlaMakyaj malzemeleri, parfüm, telefon, cüzdan, deodorant, mendil/ıslak mendil bukadarcık benim.
00 Yorumla
+1 yılHayir bi de elimizi attigimizda aradigimiz seyi aninda bulabilen tek mukemmel yaratiklariz:)
00 Yorumla5* sana:D iyi güldürdün , neden okadar ağır o çantalar çimentomu taşıyorsunuz içinde? :D
00 Yorumla
+1 yılBen ofis bilgisayarının yedeklerini bile taşıyorum çantamda:)
01 Yorumla- +1 yıl
Ben buna hiç şaşırmadım nedense ;)
bende genelde gözlük,2 şişe parfüm, telefon, anahtar, mendil, ıslak mendil, cüzdan falan
02 YorumlaBir söz vardır.İstediğin herşeyı kadının çantasında bulursun dıye :D
00 Yorumla
+1 yıltelefon kulaklık ped çorap makyaj malzemesi parfüm cüzdan selpak sigara su
00 YorumlaÇogunda;
Prevervatif
Deoderant
Ped
Doğum Kontrol
Göz Yaşartıcı Gaz
Makyaj Malzemeleri
Telefon
Kimlik
Para Bulunur :)00 Yorumla
+1 yılGüneş kremi, anahtar, cüzdan,Dudak koruyucu, parfüm,Deodorant,su,dis fırçası, minik dis macunu, mendil, şeker.
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl19 adet kredi kartı
58 çeşit oje
119 çeşit irili ufaklı makyaj malzemesi
5 çeşit ayakkabı
3 çeşit çeşitli renklerde iç çamaşırı10 Yorumla ne mi var anahtar,cüzdan, kalem,silgi, kulaklık lens solüsyonu, lens kabı, birde ayna oda lens kullanıyorum onun icin :D
00 Yorumlaya kız arkadasım cantamda goz kalemım var verırmısın dıyo bakınıyorum yok arkadas sankı labırente gırmıs gıbı oluyorum cantayı bosaltıyorum kırtasıye dukkanı acılır
00 Yorumlageçen yıl iş arkadaşım çantasını ofisinde unutmuş beni arayıp telefonuna bakmamı istedi telefonu bulmak için çantayı yere boşaltmak zorunda kaldım ben hariç herşey çıktı birde telefon yoktu çantada :)
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılBenim cantamda küçük makyaj çantası
- Lip balm el kremi yüz krem-Islak Mendil Ve Peçete-Parfüm Veya Deodorant- Kulaklık- Kalem Ve Not Defteri♡ -Kimlik Belgesi-Nakit Para-Ruj♡ - Ayna (defter kitap 😑)
00 Yorumlamakyaj cantası , tarak, ayna,ıslak mendil , sarj aleti ,bir de sen anladın :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaslında güvensizliklerini ya da mutsuzlluklarını taşıyorlar ondan çok ağır. içine kendilerini güvende ya da mutlu hissettirecek her türlü ıvızr zıvırı tıkıştırmaları bundan biraz.
10 Yorumla
+1 yılne olmaz diye sorsaydin keske :D simdi hic sayasim yoook
21 YorumlaBir kızın çantasında ayakkabı görmüş biri olarak " tahmin bile edemezsin " diyorum :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltelefon anahtar cüzdan çorap makyaj malz. bazen ayakkabı toka takı ped ıslak mendil kuru mendil güneş gözlüğü fotoğraf makinesi parfüm tarak krem :)))))
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbazen topuklu rahatsız ederse diye düz taban ayakkabı :)))
Makyaj cantası , telefon , cüzdan ,anahtar , muzık calar vs
00 Yorumlabenım çantamda=cüzdan deodrnt parfüm anahtar skeer sakız kuru ve ıslak mendil sarj aleti makyaj cantası ped yara bandı kulaklık toka vs
00 Yorumlagenelde küçük çanta kullanıyorum içinde
kimlik akbil şarj aleti mp4 anahtar telefon
luzümsüz şeyleri cıkarırırım00 Yorumlacüzdan,güneş gözlüğü,anahtar,ped,ufak tefek makyaj malz.,kalemler,ufak bir cetvel,kağıt,fotograf mak.,kulaklık,kitap da oluyor arada.
00 Yorumlatahminime göre biber gazı
telefon
makyaj mazamesi ayna makyaş mazamesi mayjaş mazemesi ve bi ton gereksiz şeyler:D01 Yorumlabazılarınız abartmış hakkaten 2 şişe parmüfü napıyosunuz ya? her neyse ben cüzdan telefon kulaklık güneş gözlüğü ve bide gameboy taşırım :D
10 Yorumlaöncelikle güzel soru :) hersey var içinde aslında çorap iç çamasırı falan bile tasıyorum :)
04 Yorumla- +1 yıl
aynen :D
- +1 yıl
çorap ve iç çamaşırımı neden :O
Cüzdan, ayna, anahtar, kalem, makyaj malzemeleri, krem, şeker.
00 Yorumla
+1 yılyazılanları okudum ağzım açık kaldı..kaç göz var bu çantalar da ?
02 Yorumla- +1 yıl
Tek gözlü çantaları kullanmaktan hiç hoşlanmam. bu yüzden de çanta bulmakta hep zorlanırım. :) Şaşırmamana şaşırmadım :)
+1 yılCüzdan, telefon ,güneş gözlüğü, anahtar, biber gazı ,selpak , dudak kremi.
00 Yorumlaaslında soru yanlış ne bulunmaz ki olması gerekiyodu:DDD
00 Yorumla- Devamını Gör (65)
Devamını Gör(110)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026