Norveç'te Danimarka'da bazen 24 saat gece oluyormuş bazı mevsimler. ben şahsen öyle bir ortamda yaşamak isterdim hem daha romantik, hem de karanlık olduğundan millet depresif olur, güzel çirkin bakmazlar aktivite çok olur.. Türkler çok ön plana çıkar bize faydalı olur. Siz ne diyorsunuz? izlanda gece yarısı güneş
Norveç, Danimarka, İzlanda'da bazen hep gece olması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hayalim benim zaten norveçte bi süre yaşamak :) mümkünse kuzey ışıklarınında görülebildiği tromso vb şehirlerinden birinde :) ama okuduklarıma göre intihar falan işi beni korkutuyor o yüzden şöyle bi 3-4 ay en iyisi..
yok hacım yok. insanın dengesi bozuluyor bi kere. ciddi diyorum kötü bi şekilde bozuluyor hem. heleki düzenli bir işin yoksa iyiden insan sapıtıyor. düşünki yazın saat gece 12 de yatsı kılınırdı saat 2 olmadan da sabah namazı. böyle bir ortam. hiç hava karardığını görmedim. kışın daha çekilmez olur heralde.
Nordikler sululuğu pek sevmezler. Protestan ahlağı gereği hoşgörü gösterir, iki gülümser başka masaya kayarlar. İnsanlar kendi aralarında da az konuşarak işlerini görürler. Cennetin sıkıcı bir yer olabileceği konusunda insanların kafalarında soru işaretleri bırakmaya bayıldıklarını düşünüyorum. :D
En İyi Cevaplar