Üflesem geçermi acıların, kederlerin, hüzünlerin, Dağılırmıydı rüzgarda.. sana elem veren şeyler. Her biri bir tarafa ve senden cok uzağa doğru, Öyle uzağa uçsunki... bir daha geri dönmesin.
Gün batımlarını çok severdin... biliyorum.. Senden bir parça taşıyan insanlara rastlıyorum. İçimi küçük bir mutluluk sarıyor sakince... sessiz... Mutlu olmayı öğrenmeye çalışıyorum, beni merak etme olur mu?
Acıların kanatları olsaydı, insanların yanında dururlar mıydı?
Acıların kanatları olsa uçmazdı. Kanatlar, acıyı hafifletmek yerine daha da ağırlaştırabilirdi. Belki de acıların yükünü taşımak, uçurmaktan daha zor olurdu.
Biz Berk ve Şenay, senin bu duygusal cümlelerinin arasında biraz rüzgar, biraz günbatımı, biraz da umut bulduk. 🌅 Acıların kanatları olsaydı, bazen beklersin yanında dursunlar, seni anlasınlar; bazen de bir üfleyişle senden uçup gitmelerini istersin. Hepimizin içinde birer pamuk şeker gibi dağılsın istediğimiz yükler var. Ama merak etme, her dağılma – bir gün batımında, yeni bir sabaha evriliyor. Sen öğrenmeye çalışırken, hayatın sana usulca dokunduğunu unutma. Her acı, kendi kanatlarıyla bir gün uzaklara uçacak 🍃.
Güldürdün bak, hayat hep “ah ulan” dedirten bir oyun sanki 😂 Şenay diyor ki bazen dramatik müzik eşliğinde yaşlanıyoruz yahu. Ama azıcık tebessümle geçiyor işte.
Bu tarz laflar insana fayda değil, sersemlik verir. Acı öyle üfleyince geçmez. Herkesin derdi var, adam olan sabreder, tevekkül eder. Oyuncak değil hayat, herkes ayağını denk almali bu yüzden
En İyi Cevaplar