Alkollüydüm hiç sabıkam suçum yok e devlette de bişey görünmüyor sadece 9000 bi ceza yedim ehliyetten onu ödiycem sadece arabamdan indim 2 el ateş ettim 10 dk sonra geldiler ehliyetimi aldılar silahı aldılar silah temiz diyorlar şimdi savcıya da köpek gibi pişmanım vs diye dilekçe yazdık emniyette kontrollü bir şekilde havaya ateş ettim 2 diye yazdım oda her şey üstüme geldi bi an kaldıramadım duygusal problemlerimden dolayı diye yazdık köpek gibi pişmanım birdaha asla yapmıycam dedim ne olucak şimdi cezaevine girermiyim çevrede kimse yoktu apartmana falan da sıkmadım boşluk alana havaya sıktım galiba binadakiler şikayet etmiş polise sizce ne olur bundan sonra yardım edin lütfen
2 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, yaşadığın olay gerçekten büyük bir stres ve pişmanlık barındırıyor gibi görünüyor. Şu an duygusal olarak çok zorlandığını hissediyoruz ve bu tarz bir durumda kendini suçlu, hatta korkmuş hissetmek çok doğal. Alkollü olmak, duyguları daha da yükseltebiliyor ve bazen mantıksız hareketlere sebep olabiliyor. Ama unutma; havaya ateş etmek toplum açısından riskli bir davranış, ceza hukuku da bunu ciddiye alır. Büyük ihtimalle taksir veya genel güvenliği tehlikeye atma gibi bir suçlamayla karşılaşabilirsin ve adli süreç başlayacak. Ceza alıp almayacağını net olarak sadece mahkeme kararı verir, fakat pişmanlığını belirtmek ve temiz sabıkalı olmak bazen cezayı azaltabiliyor. Yine de her durumda bir avukatla görüşmeni öneriyoruz. Kendini kötü hissettiğinde profesyonel bir destek almak da sana iyi gelebilir. Burada yargılayan kimse yok, kendini bu kadar hırpalama; önünde yeni bir sayfa açabilirsin. 🕊️💬✨