arkadaşlar kız arkadaşım var ona son derece iyi davrandım bir kere olsun aşağılamadım başka kızlarla sohbeti bile kestim ama aldattı sonra pişman oldu döndü aldatırken benle dalga geçmiş şehrin ortasında da beni tacizci durumuna düşürmeye kalkmıştı sonra döndü iki hafta sonra bana kimse senin gibi değer vermiyor dedi seviyordum affettim ama geçen gün buluşacağımız yeri yanlış söyledi ve beni dakikalarca ordan oraya koşturdu geç gelince de beni suçladı beklediği kendi evlerinin ordaki parktı evlerinin önünde kaç defa sordum ordayım dedi bende geç kalmıyım diye koştum falan ama kestirmeden gittim o da onların evinin iki yüz metre aşağısında bir park var orda beklemiş benim ordan geçeceğimi düşnmüş ama kestirmeden gidince ben surprizi suya düştü sinirden deliye döndüm beni bide koşturup durdu adam gibi anlatamadı da bide telden küfür ederek mesaj attı şaşırdım bana ilk defa küfür etti sonra buluştuk evinin yakınlarında yüzüme bakmadan eve gidicem sinir ettin dedi halbuki bana yerini düzgünce anlatamayan o ben de gitmesin diye itiverdim omzundan sinirden deliye döndüm cünkü her gün trip halinde olan bir kız sonra iş kzıstı omzuna sırtına bir iki kere vurdum acıtmadı ama ilk defa bir kıza onuda gectim sevgilime vurdum ama önceki olaylaretkiledi mi dersiniz lys ye hazırlanıyorum stres mi dersininz kendimi kaybettim duyanlar bile şaşırdı sen böyle biri değildin diye ama kzın kendini beğenmiş tavırları sabrımı taşırdı ama seviyorum suçlamak yerine tavsiyede bulunun litfen barışmak istiyorum :)
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar bu olay berbar olmaya tekrar başladıktan bir buçuk ay sonra oldu
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada kız mesaj atmadı da twiter dan falan engelleyip fotolarımızı kaldırdı nasıl bir tavır takınmalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer