Örümcekler ağ yapmış kafasının içinde, Kalbinde sevgi yok , beyni kendisine ait değil, Ruhunda binlerce kişinin , laneti ve izi var, Sanki kalıcı durur gibi hareket eder olduğu yerde.
İyiki ölümsüz değil, sınırlı süresi var, Para ile satılaydı onuda satın alacaktı , Yanında tuttuklarına pastadan pay verir, Kimse bişi demiyor ama tarih en son karar verir.
Vay Güzel soru. Sen de biliyorsun ben de biliyorum onun ne olduğunu. Ama bir gün gelecek her şeyi ortaya çıkacak. O zaman da ben de kahkalarla güleceğim. Maske düşecek gerçek yüz görünecek. İki yüzlü insanlar ortaya çıkacak. Umarım bir an önce bir açık verirler de herkes gerçeği görür.
Felsefi bir soru olmuş bu😃 ispatlayamiyorsak doğruluğundan nasıl emin olabiliriz ki😃 Kendisi de giritli olan likyus, tüm giritliler yalancıdır dediği zaman acaba doğru mu yoksa yalan mı söylemiş olur gibi bir şey 😃
Evet yaaa o gercek bence. Hayvanlarin 6. hissi bu konuda guclu. Iyi ve kotu insanlari ayirt edip ona gore yaklasiyorlar.. Ama uzulme, senin ne kadar iyi kalpli bir insan oldugunu ben zaten biliyorum🥰
Doğruluğundan emin olduğum bir şey varsa ben ispatlamak istersem her türlü ispatlar peşine düşerim ama hiç umrumda olmayan şeyler.. benimle alakası yoksa ispatlama gereği duymam))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Örümcekler ağ yapmış kafasının içinde,
Kalbinde sevgi yok , beyni kendisine ait değil,
Ruhunda binlerce kişinin , laneti ve izi var,
Sanki kalıcı durur gibi hareket eder olduğu yerde.
İyiki ölümsüz değil, sınırlı süresi var,
Para ile satılaydı onuda satın alacaktı ,
Yanında tuttuklarına pastadan pay verir,
Kimse bişi demiyor ama tarih en son karar verir.
: )
Sen baya uçmuşun dostum😉😝
Uçuranlar sağolsun : )
Wuhuu🙃
Vay Güzel soru. Sen de biliyorsun ben de biliyorum onun ne olduğunu. Ama bir gün gelecek her şeyi ortaya çıkacak. O zaman da ben de kahkalarla güleceğim. Maske düşecek gerçek yüz görünecek. İki yüzlü insanlar ortaya çıkacak. Umarım bir an önce bir açık verirler de herkes gerçeği görür.
Umarimmm 🙏
Felsefi bir soru olmuş bu😃 ispatlayamiyorsak doğruluğundan nasıl emin olabiliriz ki😃 Kendisi de giritli olan likyus, tüm giritliler yalancıdır dediği zaman acaba doğru mu yoksa yalan mı söylemiş olur gibi bir şey 😃
Aslinda hepimizin her gun gorup, yaşayip, hatta ispati da olmasina ragmen ortaya cikmayan gercekler gibi dusunun 😏😏
Tamam yani sadece sosyal bilimler beşeri bilimler alanında geçerli bir önerme gibi düşüneceğim zira pozitif bilimlerde ispat önemli 😃
Ispat var aslinda ama yok gibi dusunun 🙄
Aninda yokediliyor yani 😝😝
Vazgeçtim düşünmekten beni aşar bu ahahah
Duygusal zekam yüksek ve bazı insanların ne düşündügünü çok iyi biliyorum. Az üstlerine gidince ağlamaya basliyorlar , ispatlayamıyorum 🤣
Waoooww supersin 😍👏
Bazı insanların karaktersiz olduğuna eminim mesela...
Ahaha ben de ben de 😅
Ama ne gariptir ki onlar burada karakter pazarlıyor
Evet cok rastaldim maalesef ben de
İyi bir insanım ama ispatlayamıyorum
Sadece kediler bunu hissedip bana yakın geziyorlar
Evet yaaa o gercek bence. Hayvanlarin 6. hissi bu konuda guclu. Iyi ve kotu insanlari ayirt edip ona gore yaklasiyorlar..
Ama uzulme, senin ne kadar iyi kalpli bir insan oldugunu ben zaten biliyorum🥰
Hakikaten hissediyorlar
Ah cansın sen güzel düşüncenden öperim 🧿❤🙏
🙃🙃🥰
Doğruluğundan emin olduğum bir şey varsa ben ispatlamak istersem her türlü ispatlar peşine düşerim ama hiç umrumda olmayan şeyler.. benimle alakası yoksa ispatlama gereği duymam))
İspata gerek yok
https://www.youtube.com/embed/Ph8eTVQiblIBenimle sadece kendisini tatmin etmek için konuşuyor ama bu fırsatı ona vermiyorum.😃😃
Ahah supersin😝👍🏻
Tamam çok uyanık değiliz de sultan ahmette turist de değiliz
Bilmiyorum ya zor soru sormuşsun bu sefer takmıyorum artık hayatı akışına bırakmak en güzeli.
ispatlayamamak değil de zamanını bekliyorum diyelim
Benimkisi de bana kalsın 😄
Ohooo oyun bozanlik bu ama 😟
Sana çekmişim 😅😅
🙃🙃😝
🤗🤗🤭🤭🤣🤣😛😛
Benimki de bana kalsin☺️
Olmas kalmasin soyle hemen😅
Kulagina soyliyim😊
Olur gel soyle bakim
🤫🤫🤗 fis fis fis
Neler yok ki...
En basiti hayatın daimi kumar olması gibi
Senin kazandığını hissettirir ama sonunda hep kendisi kazanır
Seninki sana kalacaksa soru yarım kalır…
Şşştt snr kulagina soylerim 🤫
Uzun boylu isler, uzun uzun adamlar falan
Uzun mu… Yabancı değilim😉
Kimse yabanci degil aslinda, herkes her Allahin gunu herseyi goruyor, yasiyor, ama gel gor ki sudur diyemiyor, diyenler de icerde 🙁
boş ver sen bunları.
Memlekete döviz, bana çikolata getir. Vatandaşlık borcunu öde.
Ahaha tatliya bagladik gene 🥰🥰😋
💯🙏
Ben kesinlikle yaşadığım aileye ait değilkm awk
Wuhuu, iddiali 🤨
Off aplaa naber ya
Söylersem tutuklanırım cukcuk
O zmn bnmki ile ayni 😝🫣
Abooi🤭🤭
Malum şahsın yahudi olduğu
Evet konu tam da malum şahis, nerden bildin bravo 👏👏
Nasıl yaw, ciddi olamazsın
benim aklimda olup soylemedigim de bu 😡
Hadi bea şansa bak :/ açık ettim farkında olmadan :D kusura bakma
Onemli degil canım , herkes az cok biliyor ama gel gor ki kimse hicbir seyi ispat edemiyor 🤦🏻♀️
Biliyor zaten de o kadar ihtimalden bu nasıl tuttu bea
Diyorum sana bizim kafa ayni, zevkler ayni, muzikler bile ayni bilion🥰
Biliyorum bilmem mi
🙃🙃🥰
Kalçaların çok güzel eminim ama ispatlayamam😀
Peki yüzü gulenin neyi güzelmiş 😃
Kaderi 😇
Kader dedin aklıma şu söz geldi
Kader olsam yazılsam alnına... Yar olsam kazınsam aklına... Ve “Dua” olsam, dökülsem dilinden... Sen “Amin” desen, O an kabul olsam.
Waayy supermisss 😍🥰
Tskler 🙏
Uniseks hapishane var mı yoksa demem :D
Ahaha hallederiz 😉
Nasıl ya hallediliyor mu
kadınlar çok şey gizliyor
Kozmik odaya bile girerim oraya giremem
Ah bu kesinlikle doğru 😅
Çok kıskananımın olduğunu ispatlayamam ama eminim.
Ahaha dogrudur bence de 😊
😌😌😌😌herkesin kıskananı vardır
Dunyada bu kadar cekemeyen, ikiyuzlu oldugu surece bu kacinilmaz sanirim
Evet kesinlikle doğru kişi başkasının başarısını mutluluğunu çekemiyor
Doğru
ruhlar var
İhanet
Hileler
Yaşatacaklarım.
Cok doru🤣
O kadar çok şey var ki seninle ilgili bile
İnsanlar yalancı