Diğer 11 gü Kafanızı dağıtmak için en etkili şey ne? b0orntodieee Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yorucu bir gün ya da aşırı kırıcı stresli içinden çıkamadığınız bir an... Uzaklaşmak için neler yapıyorsunuz ne sizi rahatlatıyor? Kafanızı dağıtmak için en etkili şey ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Master Yaş: 35 11 gü Diğer konusunda 26,9b cevap paylaştı. Hafif sıcak bir duş sonrasında kitap yanında kahve gadası Eğer ki bunlar yoksa dışarıda park ya da insan kalabalığından uzak bir köşede kendini doğayı dinlemek güzel olur 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 40 , eic 90% 11 gü Diğer konusunda 787 cevap paylaştı. Gezmek.Yürümek.Yazmak. 1 0 Yorumla
Akselll Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 51% 11 gü Diğer konusunda 501 cevap paylaştı. Uyumak en iyi çözüm 1 1 Yorumla b0orntodieee 11 gü Katılıyorum ya temiz hava almak da yeterince iyi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hafif sıcak bir duş sonrasında kitap yanında kahve gadası
Eğer ki bunlar yoksa dışarıda park ya da insan kalabalığından uzak bir köşede kendini doğayı dinlemek güzel olur
Gezmek.
Yürümek.
Yazmak.
Uyumak en iyi çözüm
Katılıyorum ya temiz hava almak da yeterince iyi
Kafami daha cok dagitip unutana kadar kendimi hatırlamiyorim
Uyuyorum
Sexting