E o sır değil zaten çok ayyuka çıktı. Erkekler bir nevi hayvandır, sokakta gördüğüm herhangi bir canlıyla dostluk kurabilir. Hatta cansız varlıkla bile sosyal ilişki kurabiliriz. Yolda bir taş bulsak onu bile eve kadar tekmeliyoruz. Yani sosyal ilişkilerimizde mükemmelliyetçilik yok, doğallık var. Eskiden çok daha samimiydi, şimdi insanlara güven olmuyor.
Bir şey soylim mi troll değil cidden erkekleri bende hayvana benzetiyorum bu düşünceyle yaklaşınca mantık aramayinca kafadaki soru işaretleri azalıyor cidden benim gibi düşünen birini ilk defa gördüm rjfjfj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Var ve bunları bilmemeye devam edeceksiniz 😂
Ayıp oluyor 😄
Gerçek erkek sırları ifşalamaz erkeklik kuralına ters 😎
Erkekler yatağa girdiği tüm kızları birbirine anlatırlar eğer onunla evli değillerse
Hepsi mi ya vay mk
Evet hatta kendi aralarında paslaşır arkadaşının da yatmasını sağlar
Abart
Yav neden abartıyım gerçekler bunlar
Çok fazla vardır ama kızların istihbaratı ne kadar güçlü bilemiyorum
Söyle işte sorduk ya
Erkekler sırlarını çok iyi tutarlar
Erkekler sevgili yapınca her şeyi dökülüyor sevgilisine ya. Bence asıl kadınların erkeklere söylendiği sırları var
Erkekler sır vermeyin
Djdjdj
Ooo neler neler anlatsak ağzınız açık dinlerseniz 😂
Küfür etme bee adı üstünde sır 🫢
Hain miyiz biz söyleyelim
Yok işte yemleme bizi
Topuğuma sıkarlar
Siz kadınların nasıl varsa biz erkeklerinden elbet var
Söyleyemem kızlar için uygun olsa söyleriz zariten 😂
Adı üstünde, sır.
Tabii
Çok şey var ama erkek kardeşlerimi ifşa etmicem
Erkeklerin samimi olma süresi bile yok çünkü tanımadan da samimi olabilirler...
E o sır değil zaten çok ayyuka çıktı. Erkekler bir nevi hayvandır, sokakta gördüğüm herhangi bir canlıyla dostluk kurabilir. Hatta cansız varlıkla bile sosyal ilişki kurabiliriz. Yolda bir taş bulsak onu bile eve kadar tekmeliyoruz. Yani sosyal ilişkilerimizde mükemmelliyetçilik yok, doğallık var. Eskiden çok daha samimiydi, şimdi insanlara güven olmuyor.
Bir şey soylim mi troll değil cidden erkekleri bende hayvana benzetiyorum bu düşünceyle yaklaşınca mantık aramayinca kafadaki soru işaretleri azalıyor cidden benim gibi düşünen birini ilk defa gördüm rjfjfj
Çok farklıyız yapı olarak o yüzden sizin bildiğiniz özelliklerimizi saysak daha azdır bence :)
Kocamdan başka kimse ilgilendirmes
Zaten seni sormadık mkfdjddj
Soru sormussun
Erkekleri sordum bacım
Sırrımız yok
Benim pek yok hoşlanmam böyle şeylerden
Çok şey vardır
Ben soyliyim
Bize koymaya kalksan sen zararlı çıkarsın 😄
Var tabiki de