Ben Fethiye'de damla suda çalışan güvenlik görevlisiyim 63 bin alıyorum. Bu ne, bu adamlar yarın öbür gün rüşvet yese ne yapacağız biz?
Ben Fethiye'de damla suda çalışan güvenlik görevlisiyim 63 bin alıyorum. Bu ne, bu adamlar yarın öbür gün rüşvet yese ne yapacağız biz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cumuğuyla cimiğiyle bu para artıyordur. Ham maaş o kadardır.
Hayır total hepsi bu kadar
Çok da umrumdaydı
Senin gibi insanlar bu sistemin tam olarak istediği. Ses çıkarmayan, yumuşak başlı, itaat edip sorgulamayan, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyenlerdensin ama unutma bu sistemde yaşıyorsun ve bu sana elbet bir gün dokunacak. Danıştay başkanı 2.5milyon geçersiz oyu onayladı ve oğlu bu bozuk sistem yüzünden Kartalkaya yangınında vefat etti. Zengin ve nüfuzlu bile olsa dokunuyor.
Yoo başka ülkeye gidicem sdlkfşs
Kelebek etkisini bir araştır :)
Biliyorum, gerek yok
Ne yapacağız değil adamlarr haklı
Hak etmiyorlar
Polis mi hak etmiyor?
Evet
Odtü tarih mezunu, yakın çağ alanında yüksek lisans yapmış arkadaşım polis. Bence az bile bu maaş
Polis şehit olur polis hırsızı kovalar polis gece devriye atar doğu da şehit edilir ama polis hak etmiyor öyle mi? Sen ve senin gibiler olduğu sürece bu ülkenin düşmana ihtiyacı yok
Ya benim düşüncemle senin düşüncenin ne alakası var bizim mahallede polisler kahveden çıkmayıp kâğıt oynayıp çay içiyorlar mesai bitimine kadar
Eee sizin mahallede öyle diye neden genelleme yapıyosun?
Evet yaparım diğer yerlerde de var hepsi eli belinde keyif atıyor sen sanırım hayatı arka sokaklarda iziliyorsun. d
Sen kimle konuştuğunu bilmediğin için böyle atıp tutuyosun olay olunca sen kosmuyosun o polis koşuyor ne yapsın adamlar hazır olda olay çıkmasını mı beklesin boş boş konuşup benim tansiyonumu yukseltme
Kim olduğun ne iş yaptığın pekte umrumda değil ve sağol ya yeterince güldüm polis dediğin kişiler kilosundan koşamıyor genelde ve pekte caydırıcı olduklarını düşünmüyorum çoğunun
E tamam ben sana özelden yazdım ya neresi orası diye bı cevap versene
Evet düşük maalesef
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!