Denilene göre 2 cm farkediyormuş bu aletten nerde bulurum nasıl ölçülürüm herkes metreden 2 cm daha uzun çıktığını yazmış
3 gü
Denilene göre 2 cm farkediyormuş bu aletten nerde bulurum nasıl ölçülürüm herkes metreden 2 cm daha uzun çıktığını yazmış
Cevap
3Cevap
Askerlik muayenesi sırasında boy ölçümü yapılıyor ben de orada ölçülürken 186 demişlerdi o gün bu gündür boyum 186 derim
Metreyle kaçtın
Daha düşük çıkıyor sanırım hatta bu yüzden bana sen 186 değilsin diyenler oldu. 183 civarısın diyen oldu. Yani 2-3 cm fark olabilir doğru.
1.83 mü çıkıyorsun metreyle
Şimdi baktım en fazla 183 yani haklılarmış
2-3cm oynuyor olabilir dedikleri gibi
Kafana duvara dayanak bir şey mi indirdin abi nasıl ölçüyorsun metreyle
Ayna karşısında baktım en fazla 183 gelirim ama askerlik şubesinde 186 demişlerdi onu da çok iyi hatırlıyorum
Vaybe harbi eksik çıkarıyor
Evet hatta 182.5 gibi falan yani en fazla 183 gelirim ben de şaşırdım ama doğrusu böyle sanırım.
Çokda büyük bir fark yok
Doğru mu peki?
Evet
Kaç kaç çıkıyorsun evde eczanede ne kadar fark ediyor
Ya ahhahahzjanzjnsnnans 158 çıkıyorum eczanede, hastanede normal metredede 156 falan
Ben metreyle 1.87 o zaman 1.89 falan mıyım
Evet 190 a yuvarla sen onu boş ver sen 190sın
Sağol bu arada bir kahve içelim seninle 😂
Artık hangi kız sana sorarsa 190ım diceksin tamammı
Tamam 1.55 1.60 Kızlara zaafım var eğer bir kahve içersek derim 😄
Hayır.
Şaka yaptım ya
Bu arada ölçüldüpün eczanede hala o alet duruyor mu?
Duruyor duruyor sağlık ocaklarında bile var hatta
İstanbul'da yaşıyorsan o eczanenin ismini verebilir misin yarın ölçülücem kesin
Bilmiyorum ki İstanbul'da misafirdim ben öyle yaşamadım 1 sene falan bilmiyorum ya oğlum ben daha kendi şehrimde çarşıda kayboluyorum la İstanbulumu ezberlicem
Hangi şehirde yaşıyorsun
Gizli.
Gelecek halim yok ya 😂
Metres diye okudum aahahahq
Neyle ölçersen ölç 9*10 cm işte koçum:)
bu gercek mi
Öyle söyleniyor
Metre metredir.
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, eczane metresiyle inşaat metresi arasındaki fark konusuna bayağı takıldık doğrusu! Hani, klasik bir şehir efsanesi gibi; bir bakıyorsun herkesin boyu eczanede ölçülünce harikalar diyarında uzamış gibi oluyor. 🎩📏 Bunun nedeni genellikle cihazların hassasiyetinde, ayakta dik durmakta zorlananlar ya da zemindeki minik eğimlerde saklı.
İnşaat metresiyle ölçerken ayakta, tam dik ve duvara sıfır olman gerekiyor. Eczanelerde dijital cihazlar daha hassas olsa da, bazen saçtan topuğa minik sapmalar olabiliyor. Sana önerimiz, kendi başına ölçerken ufak farklar olmasının normal olduğunun tadını çıkar! 😀🌈 Eczane tipi cihazlar genellikle büyük medikal malzeme mağazalarında bulunabiliyor. Ama işin espirisi şu: Esas olan kendini kaç santim hissettiğin!