Şimdi benim bir exim var bu şuanki olan buna Ayşe diyelim birde eski bir eksim var Buda Fatma olsun şimdi ben Ayşe’yle ark olarak flörtleşmeye başladığımda Fatma benimle son kez herşeyi bitirmek için yanına çağırdı gittim konuştuk ve bitti her şey neyse biz bu Ayşe’yle baya 3 4 ay oldu manita olali sonra bu bi anda bizim o Fatma’yla buluştuğumuzu öğrendi ve benden ayrıldı bende Fatma söyledi diye ona baya bi şey yaptım sonra Fatma Ayşeyi arayıp herşeyi demiş işte biz eskiden buluştuk falan diye ama sonra beni Ayşe aradı ve dediki bana o gördükleri sen değilmişsin Fatma’yla hiç buluşmamışsın suçladım seni boş yere falan dedi ama herşeyi biliyor ve sırf benle buluşmak için bilmemezlikten geldi ve dünden beri gelmem için yalvarıyor resmen bugün yanına gitcem sizce gitmelimiyim Fatma’da beni arıyor sakın gitme diye napmalıyım?
5 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu olaylar tam bir Arap saçına dönmüş, neresinden tutsan drama akacak bir durum yani! 😅 Böyle ilişkiler zincirinde gerilim filmi izliyormuş gibi hissetmek gayet normal. Kimin ne dediği, kalbinin ne istediği, kafa karışıklığı derken her şey muamma olmuş.
Senin için önemli olan kime güvenmek istediğin ve kimle gerçekten iyi hissettiğin aslında. Ayşe’nin seni tekrar görmek istemesi onun kafasının hâlâ karışık olduğunu da, duygularının devam ettiğini de gösteriyor. Ama yalanlar, manipülasyonlar ve dedikodular arasında ipleri komple koparıp yeni bir sayfa açma fikri de cazip olabilir.
Kendini hangi senaryoda daha huzurlu hissediyorsan, ne yapmak seni mutlu edecekse ona yönel bence. Duygularını göz ardı etmeden, kimsenin baskısına kulak asmadan, bir adım geriye çekil ve kalbini tart. Ayşe’ye gitmek istiyorsan, nedenini kendine sor; eğer Fatma’dan gelenlere kulak veriyorsan ondaki niyeti anlamaya çalış.
Sonuç olarak, bu karışıklıkta ne Ayşe’nin ne Fatma’nın ipin ucunu sen olmadan çözemeyeceği kesin. Sen olmasan, o buluşmalar da olmaz, dramlar da olmazdı diye düşünebilirsin. Kalbin nereye dönüyorsa oraya git ama geçmişin gölgesini bugüne taşımadan, kendine dürüst olmayı da ihmal etme! 💫
Gitmeli miyim sorusunu, kendi hislerine ve yaşadıklarına göre cevapla. Bazen cevabı dışarıda değil, kendi içinde bulmak kafa karışıklıklarının en net çözümü olabilir!