Bazen açıklığın abartıldığını düşünüyorum ve bu kadar açık giyip rahatsızlik duyuyorlar mi merak ettim
5 gü
Bazen açıklığın abartıldığını düşünüyorum ve bu kadar açık giyip rahatsızlik duyuyorlar mi merak ettim
Hayır eğer rahatsız olsalardı açık giyinmezlerdi çünkü aslında hepisi biliyor erkeklerin baktığını her ne kadar çok inkar etselerde bende bir kadınım ama tesettürlüyüm ve adabımla hareket ediyorum neden çünkü erkeklerin bana bakmasını istemiyorum rahatsız oluyorum daha doğrusu demek istediğim herkes ne yaptığını gayet iyi biliyor ve ona göre davranıyor gerisi hikaye
Ben de öyle düşünüyorum saç açık olsa dahi cok edepli giyinenlerde var
Evet çoğu kadın açık bile değil çıplak dolaşıyor etrafta ama ben onları takmıyorum çünkü erkekler tarafından görülmek istemeyen kadınlar hala var bende bu kadınlardanım bu yüzden açık saçık giyinmiyorum ahlaksızca hareketlerde de bulunmuyorum herkes kendine yakışanı yapıyor gün sonunda ben de buna inanıyorum
Dogru olani sen yapiyorsun bence kac yasindasin
28 yaşındayım elhamdulillah ve evet doğru olanı yapıyoruz ama her gün ful linç yiyoruz üstelik bana hasta deli falan diyorlar sırf erkeklerden uzak durduğum için devir çok kötü ve bu devirde en çok yanan biz temiz kadınlarız kesinlikle
Evlenmeyi düşünüyor musun peki
Temiz akıllı eril ve aile nedir bilen bir erkeği bulursam evet ama zor abi ya
Yani hepsi bir arada zor ama mumkun
Evet ben iyi insanların var olduğuna hala inanıyorum çünkü ben kendim böyleyim ve zaten ilahi adalet diye bir şey var onada inanıyorum allah herkese hake ettiğini veriyor eninde sonunda aksini hiç bir zaman görmedim elhamdulillah
Öyle bir sey dedin ki başımıza gelen kötülüklerin sebebi biziz yani
Vallah kusura bakma ama şöyle bir durum var erkeklerin çoğu kötü ve iğrenç ve geçmişi de ucuz varoşlarla dolu oluyor böyle birisinin karşına neden iyi ve temiz bir hanımefendi çıksın üstelik tesettürlü allah demiyor mu kuranda temiz erkek temiz kadına temiz kadın temiz erkeğe diye yani üzgünüm ama gerçek bu
Hadi ya bunu yazdığıni bilmiyordum temizlikten kastin bakirlik mi
Sadece o değil ki ahlak edep kendini geliştirmek insanlara iyi davranmak bunların hepsi
Hmm anladım nerede yaşıyorsun
Ne önemi var abi
Peki
Onu bilmem de biz bakinca sapik oluyoruz nedense
Cevap
4Cevap
ben oluyorum o yuzden mumkun mertebe yerel halka karisacagim gunlerde acik giyinmemeye calisiyorum ya da en azindan arabayla gidip geleceksem oyle giyiniyorum
ciplak geziyorum
Millet baksın diye açık giyiniyorlar zaten. Hiçbiri bunu itiraf edemez tabii. Böyle daha rahat hissettiğimiz için açık giyiniyoruz derler. Ama kendilerine bakılması için açık giyiniyorlar.
Ben olduğum için açık giyinsemde sadece ceketimi belirli yerlerde çıkartırım cafe tarzı yerler gibi ama yanımda sevdiğim olunca direk hiç almıyorum ceket falan
Saçma
Sevgilin kiskanc degil sanirim
Olabilir
Kıskançlıktan ziyade kısıtlayıcı değil ben bacağımı açtığım da erkek bir şey yapsa ona vurur bana kızmaz bile
Kesinlikle, olmasi gereken erkek budur zaten, ozguvenli olmali, sevgilisinin giyimini desteklemeli
Bide bu soruda bahsedilen çıplaklık. Ben bacağımı açarım kolumu açarım birde nadiren gerdan çıplaklık bu değil.
burada fantezi kıyafeti giyen kızlar sorgulanmalı diye düşünüyorum açık kızlar değil.
Evet asiriya kacan cok var, bacagini ne kadar acarsin ornegin
Açıklık yok çıplaklık var maalesef çıplaklığı açıklık sanıyorlar medeniyet acmaksa bedeni desene hayvanlar bizden medeni demisgir Mehmet Akif
Kadın olarak istemsiz ben bile bakıyorum gözüm kayıyor
Tövbe ne gidecek aksine üzülüyorum yazık insanlar bedenlerini sergiye çıkarmış oysa kadın bir sanattır değerlidir bedeni sadece evleneceği kişiye özel olmalidir o görmelidir
Oda bak diye giyiniyo bakıldığını bilmiyo mu sanki
olmazlar amacları o
oyle zaten
Oluyor vallaha bakmayın
Yok zevk alıyorlar