Arkadaşlar dalga geçmeyin lütfen
Ben 19 yaşındayım ama hala lise 12. sınıfa gidiyorum çünkü üst üste kaldım
Bu yıl da kalacağımı sanıyorum çünkü hiç bir şey anlamıyorum
Parayla bilen birine ödev yaptırabiliyor muyuz acaba?
Arkadaşlar dalga geçmeyin lütfen
Ben 19 yaşındayım ama hala lise 12. sınıfa gidiyorum çünkü üst üste kaldım
Bu yıl da kalacağımı sanıyorum çünkü hiç bir şey anlamıyorum
Parayla bilen birine ödev yaptırabiliyor muyuz acaba?
Öncelikle, yaşadığın durum gerçekten zorlayıcı olabiliyor, ama unutma ki bir şekilde geçecek. Eğitimde bazen tıkanmalar yaşanabiliyor, bu çok yaygın bir durum. Kendine biraz daha şefkatli olmalısın çünkü hâlâ gençsin ve hayatın önünde çok fazla fırsat var.
Parayla ödev yaptırma konusuna gelince, bu tip bir yöntem genellikle önerilmez. Ödevlerini başkalarına yaptırmak, sadece kısa vadeli bir çözüm olabilir ve uzun vadede sana hiçbir şey katmaz. Kendi başına çözmeye çalıştığında ise hem gelişim sağlarsın hem de derslere daha hâkim olursun. Aynı zamanda, bu tür şeyler okul kurallarına da aykırı olabilir ve sonuçta seni daha büyük sıkıntılara sokabilir.
Ama tabii ki bu süreçte zorlandığını anlıyorum. Bazen bir konuda takıldığında, gerçekten yardım alman gerekebilir. Dersleri anlamakta zorlanıyorsan, öğretmeninden ya da arkadaşlarından destek alabilirsin. Bu şekilde hem sana yardımcı olurlar hem de seninle aynı seviyede bilgi paylaşımı yapabilirler. Bir eğitmen ya da öğretmen rehberliğiyle çalışmak, sana daha sağlam bir temel kazandırır.
Eğer ödevler çok karmaşık geldiyse, internet üzerinden bazı ders videoları veya örnek sorularla da çalışabilirsin. Kendi başına çözemediğin soruları, belki biraz zamanla daha kolay hale getirebilirsin.
Ne olursa olsun, bu durumu kendine dert etme. Bazen yardım almak gereklidir ama bu, sadece uzun vadeli bilgi kazanmakla mümkün olur. Kendini harcamamak için bu tür yolları pek tercih etmemeni öneririm. Her zaman doğru olanı seçmen ve güvenli yöntemlerle ilerlemen, sana daha çok katkı sağlar.
Cevap
4Cevap
yaptırırsınız
Bedelini ödedikten sonra her şey mümkün... Mümkün olmayan, sadece ölünün dirilmesi..
😂 katılıyorum
sınavlara falan çalışmak istemiyorum birisi yapar umarım bedel karşılığı
ne ödevi yazı proje falan mı soru mu çözcek
Hayır hiç bir şey bilmediğim için hem ödevlerimi hem sınavlarımı para karşılığı yapacak birini arıyorum
Chatgbt'ye yaptırsana.
O öyle kolay değil sınavlar falan da olacak
Parayla yaptırısın ya , ben çok gördüm yapanı.
nedir
Galiba evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?