Stajyerim ve iş yerinde sürekli azar işitiyorum?

İyi akşamlar abilerim ablalarım ben mesem öğrencisiyim ve haftanın 6 günü işe gidiyorum. Okuduğum bölüm mekanik bölümü ve staj yaptığım iş yerinde sürekli ama sürekli psikolojik baskı, aşağılanma ve fırça yiyorum ve yetmezmiş gibi okuldan dönünce işe çağırıyorlar bende derslerim var okuldan sonra gelemem dedim yırtına yırtına bağırmaya başladılar adamı kanser edecek cinsten ustalarla 12 saat çalışmak zorundayım ve artım burama kadar geldi. Dakika başı bağırıp çağırıyorlar haklı olsun haksız olsun, mesemdende iştende ayrılamıyorum aile baskısı yüzünden. Askerliğe kadar bu işi yapacaksın diyorlar yani düz liseyede geçemiyorum. Patrona şikayet etsemde değişen bir şey yok insan gibi muamele göremiyorum bugün mesela okuldan sonra işe geldim ve 1 dakikadan az bir süreliğine lavaboya gittim diye ağzı çıktığı kadar bağırdılar lavabonun zamanımı diye en son kavga edip ayrılacamda aile baskısından bir şey yapamıyorum bunlara karşı nasıl sabırlı olacam onuda bilemiyorum 3 saatlik uykuyla dakka başı bunların dırdırını çekiyorum. Kaportacılık düşünüyorum geçebilirsem diye bunlarla uğraşmamak için. yorumlarınızı bekliyorum.

Stajyerim ve iş yerinde sürekli azar işitiyorum?