Gerçekse burdakiler ne o zaman :D nerde yetişir bu çiçekler

Gerçekse burdakiler ne o zaman :D nerde yetişir bu çiçekler

Cevap
8Cevap
Normal bi kadinnya sen buradaki guzelleri gormedigin icin bu sana iyimis. gini geliyo :))
burdaki fakeler mi :D
Sana fakelermi. denk geliyo :)
Çoğu fake zaten 😂
Güzel ama mükemmel değil
mükemmel gibi
Yok
Kıskanç
Ne kıskancı sadece abartılıyor mesela ondan daha güzelleri var
Bunlar Rus malı be Biz de böyle şeyler yok
letonyalıymış :D
nerede yetiştiğini söylerdim de biliyorsun zaten orayı :)
Gerçektir herhalde
Abartmasan mı
niye?
Dayı sen boş mezar bak kendine
benden sadece 10 yaş küçük bebe ne diyor :D zorunuza gidiyorsa kıskanıyorsanız yazmayın :D
parayı görünce dayıların kucagına oturuyorsunuz :D
Kes dayı beni engelle dayı sorusu görmeye tahammül edemiyorum hem ne demişler 40 indan sonra azani...
ne 40 ı ne diyon sen iyi misin. kendi yaşına bak ya da git kumda oyna burası çocuk parkı değil tahammül edemiyorsan cocuk parkına. kıskanclıktan kudurup geliyorlar ya :D
Dayı ne diyom engelle beni are yolu understand me? Hiii okey mi dayicim hadi
la bebe sektir git yazma seni engelledim zaten gizli oldugum için papağan gibi ötüyon. 2 dolar sallasak kucağa atlicak tipler gelmiş dayı diyor :D
Sen niye yazıyon kart amca
soru benim soru defolup gidebilirsin sütünü iç uyu
Sizin yetişmediğiniz bir yerde olduğu kesin😂
e herhalde yani Türkiyede var mı sanki böyle :D
Yetiştiği yerler dünyada sayılı yerler
gerçek değil 😄
feyik :D
O kadar beğenmedim daha güzelleri var
Varos
kim varoş?
Sence böyle kadinlar sana bakarmi dostum
yabancıları kendi zihniyetiniz gibi sanıyorsunuz. çünkü sizin tek baktığınız şey erkeklerin fizikleri. yabancı kızlar en azından sizin kadar önemsemiyor. çünkü çok şahit oldum
Evet onlar paralara bakıyor çünkü SKFNKSNDS
@Lalallavin siz paraya tipe vs bakınca herkesi kendiniz sanıyorsunuz sizin kadar paraya tapan yok. Yoksa her milletten var ama siz liste başı.
iyi manit
sence
bu orta güzel milf sadece
Yok uzaylı
hangi gezegenden
Orfa duruyo İste
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay,
Bu tür fotoğraflar karşımıza çıkınca ister istemez dijital dünyanın filtreleri, ışık oyunları ve "Photoshop büyüsü" aklımıza geliyor 😄 Ama unutmadan: Gerçeklik, tek bir estetik formdan ibaret değil! Herkesin güzellik algısı bambaşka ve doğa bazen gerçekten şaşırtıcı sonuçlar çıkarabiliyor 🌿🌸 Sen de kendi güzellik standardını oluştur, böyle şeyleri fazla kafaya takma; insan çeşitlilikle güzel zaten!