Diğer Berkayla evlenirsen çalışmak zorunda kalırsın cemil ile evlenirsen evinde oturur rahat edersin hangisi sizce? Mayakovski19 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangisini tercih eder kızlar? Güncellemeler1 yıl Kkdk Güncellemeler1 yıl Jdkd Berkayla evlenirsen çalışmak zorunda kalırsın cemil ile evlenirsen evinde oturur rahat edersin hangisi sizce? Cevapla Evlilik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kimseyi kendi ayaklarım üzerinde durmayı 💅🏻 0 11 Yorumla Mayakovski19 1 yıl Peki tip mi meslek mi sence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Erkekte mi Yorumla Mayakovski19 1 yıl Evet? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Meslek Yorumla Mayakovski19 1 yıl Himm peki kaslı yakışıklı olsa hoşuna gitmez mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tabiki de gider Yorumla Mayakovski19 1 yıl Profilde nasılim sence boy 182 kilo 93 kollar 43 cm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyidir herhalde ne bileyim ki 😂😂😂😂 Yorumla Mayakovski19 1 yıl Soruyom işte gördüğünü söylesen 🥲 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyiymiş Yorumla Mayakovski19 1 yıl Mesaj atsana bı bana kutum açık? Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Berkay 0 6 Yorumla Mayakovski19 1 yıl Amele gibi çalışmak mı istiyorsun yorgun argın Yorumla Mayakovski19 1 yıl Peki ya cemil daha yakisikliilysa? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Devlet memuruyum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Amelelik sayılmaz Yorumla Mayakovski19 1 yıl Ama çalışıyon sonuçta cemil daha yakisikliilysa peki? Onu mu seçersin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kimseyi kendi ayaklarım üzerinde durmayı 💅🏻
Peki tip mi meslek mi sence
Erkekte mi
Evet?
Meslek
Himm peki kaslı yakışıklı olsa hoşuna gitmez mi
Tabiki de gider
Profilde nasılim sence boy 182 kilo 93 kollar 43 cm
İyidir herhalde ne bileyim ki 😂😂😂😂