Diğer Bir tek... olsun dağ başında bile yaşarım diyeceğiniz kişi kim/eşya ne olurdu? FıstıklıLolilop Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/yp3Hz1Xwtx4?si=zoSBzd_mgMjBByKK Güncellemeler1 yıl Eş/sevgili, aile, evcil hayvan, kanka, internet diye anket yapmıştım sanki uyumadan önce düz soru olmuş 😂🫠 Bir tek... olsun dağ başında bile yaşarım diyeceğiniz kişi kim/eşya ne olurdu? Cevapla Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,8b cevap paylaştı. eşim olması lazım 0 0 Yorumla
Ataştozu Takip Et Xper 7 Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Ben bana yeterim kimse gelmez benle benim istediğim gelmez daha dogrusu 0 0 Yorumla
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 554 cevap paylaştı. Valla zaten dağın tepesinde oturuyom öyle dediğim biri olmadı 😂 0 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu dagbasi değil taş başı sjjd 1 3 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl Rumkale mi koysaydım smsmd Yorumla u 27esmerim 1 yıl 😂😂🙊🙊 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl 🤪😂 Yorumla
MuratBey262626 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 951 cevap paylaştı. @nirhamm 2 2 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl Oo aşk seziyorum yine ksde yanılmıyorsam Yorumla MuratBey262626 1 yıl Estağfurullah 😊 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Diğer konusunda 14,8b cevap paylaştı. Görseldeki ev fena bea 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Burada yaşamam.. 1 0 Yorumla
Amedlý-azad Takip Et Xper 6 Yaş: 34 1 yıl Oraya nasıl çıkacaz;d 1 4 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl Benim helikopterle 🧚 Yorumla Amedlý-azad 1 yıl tamam 1 tur verirsin artık ;d Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl Canın sağolsun Yorumla Amedlý-azad 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Selinawoman Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 665 cevap paylaştı. Bir tek kocam olsun yeter 🫶 0 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% 1 yıl Diğer konusunda 699 cevap paylaştı. Öyle biri yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
eşim olması lazım
Ben bana yeterim kimse gelmez benle benim istediğim gelmez daha dogrusu
Valla zaten dağın tepesinde oturuyom öyle dediğim biri olmadı 😂
Bu dagbasi değil taş başı sjjd
Rumkale mi koysaydım smsmd
😂😂🙊🙊
🤪😂
@nirhamm
Oo aşk seziyorum yine ksde yanılmıyorsam