Ve gözlerim açamadım daha fazla titremeye basladım falan ellerimi tuttu bende ellerimle bogazına yapısıp sıktım resmen felak süresinin baslarında gitti.
Uykudan uyanır uyanmaz oldu ve ilk defa böyle bir varlık gördüm nedir bu ya
Ve gözlerim açamadım daha fazla titremeye basladım falan ellerimi tuttu bende ellerimle bogazına yapısıp sıktım resmen felak süresinin baslarında gitti.
Uykudan uyanır uyanmaz oldu ve ilk defa böyle bir varlık gördüm nedir bu ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
nasıl yatarsan yat cunup bıle yatsan okumadan yatma
Cünüp değildim ki neden oldu bilmem
acaba acık fılanmı yatıyosun cunup ya da deıl okumadan uyuma onemlı
Yani gündüz vakti neden olsun ki bu anlamadım acık yatmadım
Dua okumuştum aslında ama öncesinde tarot baktırmıstum sanırım bundan dolayı oldu. Ne zaman baktırsam bu oluyor
bak neden oldunu anladın demekkı baktırmıcaksın
Evet allah affetsin ya
Uni'de öğrenciyken çok gelirdi. Sonra yillar gecti 2 defa mi ne oldu herhalde
Neden oluyor acaba ya ilk defa yüzünü gördüm korkmadım ama nedense bir güçle dua okudum ve gitti yarısı olmadan
Bilimciler fiziken uyaniyorsun ama. beyin gec uyaniyor o yuzden diyor. Tarihciler de iste bir mitolojik bir csnlı diyor.
Din olarakta yatagimda ekmek vardir, gusl. almamissindir, lohusasimdir falan diyor.
Neticede oldurmuyor takma kafana
benim şimdi aklıma geldi gece tarot bakmıstım internetten ne zaman baksam basıma bu geliyor sanırım günahlar onlara kapı açıyor
Sadaka ve zekat veren bir insan olunca olmuyordu hemde hiç
Fizikçiler benim gördüğüm varlıgı da açıklayabilir mi acaba üzerimde simsiyah varlık neden beyaz değil de siyah ve korkutucuydu ve üzerime çöktü benim
Ben fal ve tarota karsi biriyim zaten. O konularla baglantisini arastirmadim. Ama erkek ogrenci evi ortamlarini bilirsin orada bu ladar cok olupta sonrasinda bitmesi dedigin gibi duzgun bir hayat olmaykmca oluyormus gibi geldi bana da
Sanırım yanındakilerden de geçebiliyor üzüm üzüme baka baka kararır derler enerji de bulasıcıdır tıpkı bazı hastalıklar gibi virüsler gibi
O yüzden yabımızdaki kişileri de iyi seçmeliyiz.
Bilemiyorum hakkında delil olmayan seyleri konuşmak vakit kaybı sadece
Bana göre 6 kişiden fazla kişi aynı deneyimleri yaşıyorsa bu tesadüf olamaz
Yekaza kabilesinden bi ifrit (Halk adıyla karabasan)
Korkmadım ama resmen üzerime uzandı yüzünü gördüm simsiyah bir varlıktı ve boğazını sıktım çok şiddetli şekilde felak okudum o anda uzaklaştı gitti
Cin o git araştır istersen Yekaza kabilesinden
Allah korusun ya neden bana geldi peki anlamadım ilk defa gördüm gözlerimle çok tuhaftı
www.korsanfan.com/.../
Galiba tarot baktırdım onda dolauı ne zaman baktırdam bu oluyor sanırım şirk gibi bir şeymiş tarot ama ben umursamadan baktım günahlarla geliyorlar zsten
Bakma o o tip şeylere
Üç harfliler basmış seni
Ama dua okuyunca yarısı bitmeden uzaklastı hemen üzerimdeydi bildiğin uyanık gözlerimle gördüm simsiyah cinsiyeti ne bilmiyorum ama ellerimi tuttu bir elimi diğer elimle onun bir yerini sıktım tüm gücümle ve dua okudum
Benimde başıma geldide ben yüzüstü yatıyordum yatağımda yürüdüğünü farkettim dua ederek açtım gözlerimi zar zor nefes darlığı çektim zaten dua edersen yok olup gidiyor, bilimsel bir açıklaması var mı yokmu bilemiyorum ama doğa üstü bir şey olduğuna inanıyorum
Evet birde yürüyor gerçekten yatakta onu da hissediyorsun
Kesinlikle doğa üstü bir şey ben gözlerimle gördüm Allah Sahit simsiyah bir varlıktı üzerime çöktü elimin birini tuttı bende bir elimde onun boğazını sıktım dua okudum ve hemen gitti
Bu tür şeyler olabiliyor ya gerçekten ürkütücü, ben neler neler gördüm anlatsam beni deli ilan edersin :D
Yok inanrım ama benim şimdi aklıma geldi gece tarot bakmıstım internetten ne zaman baksam basıma bu geliyor sanırım günahlar onlara kapı açıyor
Sadaka ve zekat veren bir insan olunca olmuyordu hemde hiç
Kendine güzel bir cevap verdin işte
Evet şimdi aklıma geldi cidden demek bundan oluyor allah affetsin beni ya
Bu tür şeyler yapma kızım boş ver yaw
İnşallah valla pişman oldum
Kaç yaşındasın böyle seylerle ugrqsma bence
Uğraşma derken? Gözlerimi actım uykudan uyandım bunu yaşadım ne uğraşmasından bahsediyorsun ya
Alt tarafta açıklamışlar zaten nah uyursun artik anlatmak istedihimde buydu prenses
Korkmuyorum ki şu an daha Allaha sığınıp yatarım dua okurum zateb dua okuyunca Allahınn korumasında olduğun içinde gelemezler
Tabiki okumadan yatma gece biaeyler mi yasadin mas falan ondan olabilir
Şimdi aklıma geldi gece tarot bakmıstım ne zaman baksam bu olur bana ama umursamamıstım olmaz dua okurum demiştim öyle okuyup yattım sanırım günah işlemek onlara kapı açıyor
Bu islerle ugrasanlarda oluyor bakma tekrardan
Yok Allâh affetsin ben kendime yapmısım aslında